ВРЕМЕ ВЕЧЕ НЕ ОСТАНА,ТОЗИ МЕСЕЦ СТАВАМ МАМА!

• 12 690
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро:)
Меги много ти е хубава принцесата  Heart Eyes Да е жива и здрава:) А таткото е толкова доволен на снимките  Grinning

Ние сме си 2в1. Днес съм на преглед да видим Диков какво ше каже за раждането. Предния път каза че най-вероятно термина ще ми се измести с няколко дни назад - към 25-28-ми, че да видим. Сега новото 20 е че таткото ме кандардисва да стискам до 25 поне че да бъдел бебо скорпион hahaha hahaha hahaha все едно че от мен зависи Simple Smile той дребния ако реши да тръгне нищо не може да го спре Simple Smile а ако е секцио още по-малко имаме шанс за скорпионче  Crazy
Да ви питам има ли много поспаливи мами? Че аз взех да се плаша вече такова спокойно спане не съм имала от преди да забременея Simple Smile Даже вече и вечер не ставам newsm78 . Иначе дребешуна рита и се намества все по-удобно Simple Smile

Geriing в четвъртък съм на линия за лекцията:)
Хайде сега ви оставям че ще ходя при личната да ми препоръча педиатър newsm78 уф с този педиатър ми е много пртеснено #Crazy вие как го избрахте?

# 91
Mpulle, ние нямахме педиатър до деня на изписването, но тогава едни наши приятели ни препоръчаха тяхната педиатърка, защото отговаряше на две много важни условия:
1. Работи в най-близката до нас поликлиника
2. Вдига си телефона и дава съвети и отговаря на въпроси по всяко време - вечер, събота, неделя и т.н.

Много е важно педиатърката да ти е близо, защото ще трябва да ходиш при нея с бебето и зависи колко си мобилна де, но ако няма да има кой да те кара винаги, по-удобно е ако можеш да стигнеш пеш.

Ако нямаш някой познат с бебе, когото да разпиташ за най-близката поликлиника, питай в Здравен справочник за добър педиатър във вашия район, ще получиш отзиви сигурно.
Успех!

# 92
Здравейте! newsm53 Наистина са много сладки бебчетата, то и аз искам вече, но засега няма абсолютно никакви признаци smile3506. Като чета за вас, чак започвам да си мисля, че аз нещо не съм в ред. Нито ме боли кръст, корем или каквото и да било, нито ми е тежко, нито имам киселини, краката и ръцете ми не отичат. Все едно не съм бременна.  newsm12Имам много енергия и ми се правят 100 неща, е това поне е нещо. smile3521
Mpulle, аз съм от поспаливите мами. Дори да ми се наложи да стана рано за нещо, след това пак си лягам и докато не стане поне 12, никакво ставане. Как ще влизам после в ритъм незнам, но сега добре си отспивам. smile3507
Стискам палци на всички, които ще родат днес, чакаме с нетърпение хубавите новини
newsm10

# 93
Стискам палци на всички ,които ще се запътят днес  към родилното и скоро ще си гушкат бебоците  Simple Smile

# 94
  • Пловдив
Добро утро от мен! Все още съм тук, но имам нагласата и огромното желание днес да раждам  Mr. Green
Честито на всички мами, които не съм поздравила!
Добре дошли на завърналите се!
Всички бебоци са много сладки и милички. Дано да бъдат и послушни  Grinning
Вчера се сдобих с мечтаната от мен количка и съм много щастлива. Ето това е количката http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1245, нашата е във светло и тъмно сиво. Сега само чакам бебича да се появи и да си я използва по предназначение.

По отношение на педиатъра - за баткото избрах нашата лична лекарка. Тя е педиатър, но го водих само за консултации и ваксини. Иначе него и сега продължава да го наблюдава неонатолог. Разбира се нашия случай е различен, защото си имаше проблеми. Така или иначе, за бебо съм решила да процедирам по същия начин - личната + неонатолог.

# 95
Здравейте и от нас, и ние все още си ходим 2 в 1. Спокойно minana и аз като теб си ходя без никакви признаци, без болки, без контракции, нищо че леля док ми изписа да пия магнезии, по неясни за мен причини, ама и аз на своя глава го спрях на втория ден. че нали ако го пия и ще си ходя бременна до Коледа. Ставам, клякам, автобусите гоня, кучето разхождам( а то си стана бая пес ). Снощи със свекър ми вървим по стапалата и аз последните две си ги прескачам със отскок, а той ужасен "Ама недей така да подскачаш". Недей, ама то нали някой трябва да и покаже на беба, че надолу вече е редно да отива не да ми се крие под ребрата.

Честити бебчета на новите ни мами, бързо да си ги прибират в къщи и да им се радват.

А на завърналите ни се вече мами геройни едно голямо мерси за разказите им, че се надявам и ние да тръгнем по техните стъпки скоро.

Успех на всички и много слънчево настроение

# 96
Ехооооооо,

ей специално до офиса съм се търкулнала Simple Smile за да ви прочета и да се разпиша Simple Smile!

Честито на Дженка Simple Smile)))! Честито и на всички други мами сдобили се с бебешори тези дни!

Ние сме си 2 в 1 и тва е. Ей сега ще ходя на док, а до кога ще се чакамеее newsm78

Да ми стискате палци всички, тази нощ от 12 нататък, че влизаме в избраната дата
04 10   , а всички знаем колко помага стискането на палци тук !

Цунки пои тумбите и по дупетата на бебетата Simple Smile!

# 97
Привет  Mr. Green
ЧЕСТИТО НА АНЕТ И ДОБРЕ ДОШЪЛ НА АЛЕКС! Да папка много и бързо да расте за да радва много мама и татко!
Маграт радвам се че сте добре и стискам палци разбира се  Peace

# 98
   Добро утро и от мен.Ние също още сме 2 в 1.При нас също няма изгледи за скорошно раждане.Започвам да се притеснявам,защото най ме е страх да не пренося.Плашя се от влизането в болница за предизвикване на раждането,ама както гледам нещата май на там отивам и ако до другата седмица не съм родила много ще се панирам и ще ме хвани шубето.

Маграт стискаме ти палци всичко да е наред и дано съвсем скоро да гушкаш малката сладурана.
 Аз си изтрих албума със снимките с покупките за да има място за бебешките снимки.
  Хайде от мен толкова за сега.

# 99
Здравейте момичета!  Аз съм last name.Честито на всички станали мами до момента! Пожелавам ви здрави и послушни бебета!
Аз също станах мама за втори път на 24.09 в 9.30 вечерта. Раждането беше спешно и проблемно за бебето - роди се 2050гр, 46см., с инфекция, слаба сърдечна дейност и до преди 2 дена беше в кувьоз. Благодарна съм на екипа в Майчин дом София, който се погрижи перфектно за мен и в момента продължава да се грижи за бебе Цветозар. Мен ме изписаха бързо, но бебчо остана там и сега всеки ден ходя по 2 пъти да го виждам. Има още много неща, които искам да споделя с вас, но в момента нямам време, а и използвам нета на приятелка.
Още веднъж поздрави на всички! Сега отивам да почета малко.

# 100
Здравейте Simple Smile
Пуснах малко снимки на Крис в албумчето. Засега е много послушен, много обича да се къпе Simple Smile За мое успокоение пъпчето му падна в деня на изписването, сега умуваме къде да го хвърлим  Laughing Иначе за моето раждане...
Вечерта преди секциото постъпих в болницата. Операцията ми беше за около 9 часа сутринта, но бебо реши, че няма да изчака и в 3 през нощта започнаха странни болки. Прокървих, прегледаха ме и установиха, че имам разкритие и няма никакво време за губене. Сформира се екипа за 15мин, но болките ми бяха ужасно силни, тъй като онази дето ме гледаше за разкритие май ми спука водите  #2gunfire Оттогава постоянна болка и съответно след операцията болките бяха по големи, отколкото при нормално протечено секцио. На втория ден трябваше да се раздвижим, тъй като ни казаха, че бебетата ще са при нас и добре, че стана така, за да мога да се мотивирам за раздвижване иначе и до сега щях да си лежа на леглото нераздвижена. Мами, да ви кажа - тези митове, че кърмата слизала няколко дни след секцио - не е задължително. Веднага като ми дадоха Крис закърмихме  Grinning Но пък и той имаше голямо желание, не обича биби Wink Ако вашите бебчета не искат да кърмят, пропуснете по добре ядене, отколкото да му давате АМ! Нищо им няма ако пропуснат ядене, стига да не е 2 последователни пъти. Мислех, че няма да ми трябва помпа и до последно отказвах да ползвам, но едната сутрин се събудих с бучки, та се наложи...няма как кърмата да е точно толкова колкото суче бебо. А, за мамите, които се цедят - вчера педиатърката ми каза една тънка работа - бебо да суче само от едната гърда на ядене, за да я изцежда сам, а и накрая кърмата е с по висока масленост! Така се цеди само едната гърда и не се травмира така зърното. Следващия път слагаме на другата, а цедим предната и т.н.
А, и искам да кажа на тези, които ще раждат в Окръжна - персонала е невероятен! Много са мили, отзивчиви, няма как да им се отблагодари човек! Търпяха ми всички прищевки, чак се чудя как  newsm78
После ще пиша пак.
Успех на тези, които ще раждат днес!   bouquet

# 101
Честито на мама gabi! Да расте здарва, умна и обичана малката  АНА-НЕДА !
маграт чеснова, ще ти стисакме палци и ще мислим за теб ..Успех ! Всичко ще е ОК!
Дженка, мисля, че бебчо прилича на теб Laughing Супер е!
Карина , не се отказвай. В началото е по-трудно, но после всичко си идва  на мястото. Няма как да не стане , ако и ти го искаш.
Аз днес съм на предродилна консултация...Ако има интересно може да пиша.
Джиджа, ти при д-р Скочев ли ражда?

Last name, ЧЕСТИТО БЕБЧО  И НА ТЕБ! БЪРЗО ДА ПОРАСТВА ЗДРАВ И СИЛЕН ЦВЕТОЗАР И МНОГО ДА ВИ РАДВА!

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 11:44 от _venera

# 102
  • София
Честит сина на Ласт Нейм!!!Дано малкият юнак да се оправи по-бързо и да си е при теб!

# 103
Честити бебенца на Анет, gabi! и Ласт Нейм да са здравички и послушни и много да радват мама и тати малките слънчица

# 104
last name, да ти е живо и здраво синчето, пожелавам му бързо да наддава и скоро да му се радваш вкъщи! smile3525 smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт