ВРЕМЕ ВЕЧЕ НЕ ОСТАНА,ТОЗИ МЕСЕЦ СТАВАМ МАМА!

• 12 702
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета!
Честито на всички майчета сдобили се с рожби последните дни! Да са ви здрави и послушни мъниците   bouquet  bouquet  bouquet

Ние сме си 2 в 1, но имам разни болчици я в областта на ячниците, я в кръста или междукрачието. Не мога да разбера коя от тях е контракция  newsm78 Инъче тази седмица няма да ходя на никакъв преглед. Доки към ЖК нямаше свободни часове и ме записа чак за 8 Окт., а на 9 Окт съм на предродилна консултация в Токуда.  Малко се плаша като не знам как е беба, последния и видеозон беше на 15 Август, но пък си е активна и ме побутва, особено вечер.
Вече и моите познати ги хвана предродилна треска, защото взеха да ми звънят често и да ме "проверяват"  Joy Мило ми става като се сещат хората.
Моля се хубавото време да продължи още доста, защото искам да разхождам наша беба по топло .... но Минчо Празников май пророкува захлаждане ....  Thinking
Целувки и до скоро в парковете  Hug

# 121
Момичета да ви питам нещо имам някакви болки ниско долу,прорязващи са,и са тъпи болки от тях чак десния ми крак изтръпва и ме боли какво е това и да се притеснявам ли изобщо молв помагаите.Тапата ми още не е паднала нито са ми истекли водите кажете какво може да е моля ви,че започвам да се шашкам

# 122
Честити бебенца на Анет, gabi и Ласт Нейм да са здравички и послушни и много да радват мама и тати !  bouquet  bouquet  bouquet
Добре дошла Azalea ! Hug
Стискам палци на Маграт и на всички други мами ,които са се запътили към родилното днес   bouquet

# 123
Здравейте мами аз нещо няма никакво време тая седмица. Ние сме  добре обаче момата нещо е с  характер и гледа лошо когато не и се даде суче на време. Колики има много имаме си и часове за плачене от 21 до 23 часа си плаче след това яде и изморена заспива. Ама вчера съседите ме питаха какво е тоова врещене от нейна страна късно вечер.     

# 124
Габи Ласт Нейм честити рожби да са ви живи и здрави и бързо да растат за радост на мама и тати   newsm51  smile3525  newsm51

Добре дошла Azalea  Hug  Дай малко повече инфо какво бебенце чакаш, дали е първо или второ , къде ще раждаш и т.н.

Аз след малко тръгвам за Скочев да видим какво ще каже за моето инатче което не иска да излиза. Надявам се да се съгласи ако до 7 - ми не съм родила на 8 - ми да ми предизвика, но ще видим....   Късмет на всички мами тръгнали към родилното днес   bouquet

А аз отивам да гледам пак малки бебешоци...  Heart Eyes

Как мина прегледа, какво каза доки? Иначе аз чкам първо и според едно особено детайлно УЗ, представящо много ясно някои подробности беба ще е момченце Simple Smile което мисля да родя при д-р Кълвачева във Вита в Сф.

# 125
Честити бебочета на Габи, Анет и Last Name!

Да са много здрави и щастливи! Специално за Цветозар: да расте бързо, и скоро да отива вкъщи при батко и мама!

Всичко хубаво на оставащите...

Джена, много сте сладки с Ноли! Отивам да гледам още снимки.

# 126
  • Пловдив
Hrisigyurova, не знам какво е , а като ти гледам линийката май вече ти е време. Иначе и на мен ми се случи 2 дни подред доста силни болки, но след като пих но-шпа до 20 минути ме отпускаха. Най-добре се обади на докторката.  

Честито бебче на Last name! Дано бързо да се оправи и скоро да се прибирате вкъщи! Praynig
Jenia, Маграт - стискам палци.fingerscrossed
Мpule, аз заради бебо юли си смених докторката. Препоръча ми я една позната. Иначе не бях доволна от предишната и от 2 години се канех да я сменям. Сега всички сме при една лекарка/аз, мъжа ми и сина ми/. Избрах си по-млада и се надявам на повече внимание.
Minana, радвай се че нищо ти няма. Моята първа бременност беше много лека. Не ме болеше нищо, спях до 10-11 часа и не ме беше страх изобщо, но сега като се почнаха проблемите от третия месец, та вече нямам търпение.
Мира, количката е много хубава.
Целувки на бебоците, много са сладки.smile3504

Аз да се отчета най-после си взех болничния и ми направиха последните изследвания. Сега чакам резултатите. От ехографа BIP=92 PL=II-IIIст.Отново съмнения за момиченце, но никога 100% сигурно.
Лек ден на всички.

# 127
Ехооо тук съм още момичета и съм си с ремаркето към настоящият момент! мързи го явно младежа......
честита радост на last name  дай боже само красиви мигове от сега на татък за теб!
Много са ни сладки бебоците!!!само си ги гледам и им се радвам и ми е много миличко!
Магратче и ти стискаш кълки и не предаваш фронта!
Дженка Нолън е много сладък а снимката ви е за конкурс!Толкова миличка гледка сте!
hrisigyurova контракцията е съпроводена със болка!
Значи по образно - корема се втвърдява и боли едновременно!болките са свързани задължително със втвърдяване ако е само болка или само втвърдяване не е родилна контракция!И трябва да са регулярни на равни интервали и със времето стават по-продължителни и по силни!

# 128
Момичета искам да ви попитам нещо newsm78 Още не сме си купили спално комплектче Sick Харесахме си едно на Мария Дизайн, но го нямаше точно в нашия цвят #Cussing out Засега съм виждала да продават само в Пигис, не че съм обикаляла много Embarassed Някой знае ли откъде другаде мога да си купя, или да препоръча нещо друго, от което е доволен Hug Предварително мерси Heart Eyes

# 129
Момичета искам да ви попитам нещо newsm78 Още не сме си купили спално комплектче Sick Харесахме си едно на Мария Дизайн, но го нямаше точно в нашия цвят #Cussing out Засега съм виждала да продават само в Пигис, не че съм обикаляла много Embarassed Някой знае ли откъде другаде мога да си купя, или да препоръча нещо друго, от което е доволен Hug Предварително мерси Heart Eyes

В сайта на Папагал ги имат. Пазарувала съм козметика от тях, много са бързи и коректни, дори можеш да зададеш приблизителен час на доставка, за да не висиш цял ден в къщи и да чакаш:
http://papagal.net/index.php?main_page=index&cPath=5_143
Комплектите им на Мария Дизайн са по-евтини. Например аз си бях харесала зимния комплект за количка - 27,90лв при тях, а в Пиггис 32,00лв.

# 130
Jazznia роди днес мами, Ивайло - юначе 3 250 кг - Да е живо и здраво!!!!
Да ви е честит малкият юнак! smile3541 newsm30 Tada

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 16:48 от Tigercheto

# 131
Хайде честито на поредната мама - Jazzinia

Аз съм малко разочарована, че вчера на рожденния ми ден никой не се чу да се е обебил, а ми се искаше  Blush
Освен това, снощи преди да си легна заявих:"Ако Бебчо ми беше дал знак, че няма да се ражда, можех да си изпразнувам като хората"  Joy  Joy  Joy

Благодаря сърдечно за всички пожелания, много сте мили. Ако ми се сбъднат и половината от тях, ще съм най-щастливата мама  Hug

Да споделя какво научих!!! Като започнат родилните болки, преди да тръгнете към болницата е добре, ако има начин да гаврътнете една чаша чай от босилек. Изпитано средство за по-бързо и лесно разкритие.
 newsm78 Ако съм в кондиция - ще пробвам!  Peace

# 132
dobra, много ти благодаря, той даже магазина им ми е близо и мога да се разходя до там Hug
Честито бебоче на jazzina, нека е много здрав, щастлив и с късмет! Бързо възстановяване на jazzina!  bouquet  bouquet  bouquet

# 133
  • София
GABI, LAST NAME  I JAZZINA ЧЕСТИТО МАЙЧЕТА  newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА И МНОГО, МНОГО ДА ВИ РАДВАТ  smile3504 smile3504
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed да се възстановявате бързо и с бебенцата в най-скоро в къщи smile3521

Джена Ноли ти е одрал кожата  smile3521 много сте сладки двамата направо ме  newsm45

МАГРАТ fingerscrossedfingerscrossedfingerscrossed

Ох, изобщо всички бебенца са толкова сладички.....аз по 100 пъти влизам в албума да им се радвам и си мечтая за момента, в който и аз ще си гушна моята бебка  newsm44
Днес бях в Тина Киркова и  се запзнах с доки, та с две думи харесахме се и ще раждам там живот и здраве...бебата е ОК  newsm44 и термина ми отива към 28.10. Утре за лекцията за сега сме Leni01, Mpulle и аз......някоя друга девойка ще се пребори ли с транспорта, за да дойде newsm12

Хайде чао и лека вечер....късмет на мамите, които тази вечер ще гушнат бебоците си  newsm10

# 134
  • София
minana - можеш да отидеш до склада на Мария Дизайн, намира се на ул. Хайдушка гора 48-52. Аз от там си поръчах комплектите и спалното  чувалче - в какъвто цвят и с каквато картинка си искаш. Изработват ги за няколко дни Peace Виж може и онлайн - http://www.mariadesign-bg.eu/contacts.htm .

За родилните контракции - както Надето е казала боли и се втвърдява корема едновременно. Боли като при менструация - в кръста и ниско долу в корема, но много по-силно и човек не може място да си намери. Докато бях в къщи само обикалях апартамента, че какво ставаше като седя и лежа.  Mr. Green Иначе и аз се учудих колко съвпадаха болката и втвърдяването на корема, защото при нас таткото ми измерваше контракциите с ръка на корема и много точно познаваше - сега започва да те боли, сега те боли много, а сега отшумява. Направо в родилното също трябваше да го предложа вместо монитор.  Joy hahaha Joy

Успех на всички запътили се към родилното!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт