НОЕМВРИйче - мамина разтуха, учи се свещичката да духа!!!

• 12 112
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
[b]МЕРЕЛИН[/b], ще се опитам утре да дойда, но предвид, че вечерта пътувам, не съм сигурна, че ще успея. но ще направя всичко възможно.
ако все пак не дойда, имате моята 100%-ва подкрепа. Peace

варненки, в сряда до обяд ще съм във Варна. може да се видим за по кафе, ако искате. Sunglasses

# 241
А аз нещо пак съм пропуснала  Embarassed, за какво ще бъде този протест?

# 242
О, Иве, много, много искам да се видим, но нали братовчед ни е с варицела и пазим някаква карантина - то верно че Ваяна я изкара, но ако дойдат другите момичета с децата няма да стане Cry.

# 243
newsm59 на малката Стаси, newsm59 на малката Юли! Да са живи и здрави, много усмихнати и да носят само радост на мама и тати!!

Моята мома не престава да реве нощем, не знам зъби ли са, какво е.... ама е ад!

Тали, на твое място направо щях да го нашамаря тоя хулиган!

За заплатата- сега взимам 3 пъти  повече от старата си работа. Не съм ви се хвалила, но ме поканиха на 2 места за работа. Едното по тв 7, че водещата им отиде в бтв (онази хубавица, която засне орешарски и вълчев), но отказах, защото дават по - малко пари в телевизиите, дори в бтв. Сега не знам да съжалявам ли... тв- то е голяма краста. ЗА сега не ми липсва, но не знам как ще е след година

# 244
О, Иве, много, много искам да се видим, но нали братовчед ни е с варицела и пазим някаква карантина - то верно че Ваяна я изкара, но ако дойдат другите момичета с децата няма да стане Cry.

ами с теб отделно, насаме. аз съм я карала варицелата.

а да, и съм БЕЗ Ваяна. нали на почивка отивам.... Laughing

# 245
привет момичета

Благодаря за хубавите думи за Ангелаки Heart Eyes

Честит рожден ден Шоколадкина! newsm59  Party Time  ura

Есма, честита първа годинка на двеете ти рожбички! Да са здрави и много щастливи! Честит празник и на тебе, ти си двоен герой! newsm38 newsm06 Tada

Ама че финансов въпрос Карил Wink, моята фирма нали фалира... #Cussing out, та аз наново съвсем ще си търся работа, иначе взимах към 700, ама сега ми се вижда малко...

Аз сега успях да приспя беборан, не иска да спи вкъщи и това е, вчера 2 часа и днес приспиване за сън 25 мин #Crazy #Crazy #Crazy, направоооооооооо, той свикна в Поморие по цял ден баба му навън да го диндинка, беше мн хубаво и за него и за нея предполагам Wink, ама ха сега де тоя режим Embarassed

Ивиче и от мене хубаво да си изкараш!
Peace

За пъпчето, и нашето стои в едно бебешко портомоненце и не сме мислили още къде...
Приемам идеи... Hug

Момичета, за тези които ще празнувате рождения ден на бебораните вкъщи, какво меню мислите да приготвите?
Аз съм в чуденка
Thinking

А и да ви питам, давали ли сте кекс на бебчовците, нашата педиатърка каза да правя домашен кекс, ама се чудя, там нали има сода, яйца повечко

# 246
Ей да ви се похваля, ядах Фахитас, много ми хареса! Много лесно се приготвя и е много вкусно, за любителите на пикантното де Wink

Сега е наред чили кон карне  food002

# 247
А и да ви питам, давали ли сте кекс на бебчовците, нашата педиатърка каза да правя домашен кекс, ама се чудя, там нали има сода, яйца повечко

Днес за трети път ще му давам кекс... от кухнята дават 1 път в седмицата Peace

# 248
Тали - стъклата ги намерих в Първомайската лютеница, тази с хорцето... а ми е толкова любима!!!

Зарадвах се, че Йоана най-накрая тръгва от днес на градина - но не е трябвало явно - сутринта имаше Т и разстройство и сега пак се гледаме, като се опитвам да не ги събирам съвсем, тя ходи в нашата стая с маска... абе ужас, мамите с две деца знаят каква мисия невъзможна е да ги изолираш ако са в едно жилище.

Какви танци??? Жени, Ради - къде ходите? И това съм пропуснала...  Thinking

Хайде лек ден, не ми е на кеф, а и утре мислех да дойда на протеста, май и това няма да мога да направя... пфу и свинска работа.

# 249
Мами, ето една много полезна темичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=221774.0 торенти за детски филми

# 250
Момичета като ви чета,че и аз се навивам да си завърша ШУ брф магистър,имам само един държавен изпит по български език.Случайно някой да може да ми помогне с smile3529 лекции?

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 17:15 от dima 1980

# 251
ГЛЕДАЙТЕ Мерелин при Милен Цветков!!!

# 252
Добре дошли, Бунгичка и Максим!
Срещали сме се в една друга тема. По този повод да питам тръгна ли на йога?
Къде ходите на разходка с Максим?

Роси74, аз като клюкарка да ти отговоря за танците, става дума за Бели Денс /танц на корема/ . Виж в постовете на Лайтблу, тя ги запали другите.

# 253
момицхета-Ети уччаства в "чАСЪТ НА милен цветков"

# 254
...
Роси74, аз като клюкарка да ти отговоря за танците, става дума за Бели Денс /танц на корема/ . Виж в постовете на Лайтблу, тя ги запали другите.
Аха, мерси Simple Smile. Това на български не е ли кючек? Wink Ради - къде са, колко, по кое време?

Гледам Мерелин - адски много се ядосах /не на нея, естествено/ - да знаете, ако Йоана утре няма Т и аз /т.е. ние/ идваме!!!

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 18:12 от Роси74

Общи условия

Активация на акаунт