НОЕМВРИйче - мамина разтуха, учи се свещичката да духа!!!

• 12 109
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Исках да пиша, но малката зверюга само обикаля комп-а и натиска каквото й падне  Rolling Eyes
И аз гледам Ети

# 256
о да бързам да ви пиша и съм го написала с такива правописни...няма значение -МИСЛЯ чЕ ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПИМ УТРЕ ПЕТИЦИЯТА И ХОРАТА КОИТО ИСКАТ ДА ПОМОГНАТ-ТАМ СМЕ УТРЕ ДАНО ВСИчКО Е НАРЕД САМО....
И МИСЛЯ чЕ ПОВЕчЕ МАМИ ТРЯБВА ДА СЕ ВКючАТ Naughty

# 257
момичета утре с ДЕЦАТА ЛИ ЩЕ СТЕ НА ПРОТЕСТА???????
МАЛЕее Клю къв е този пост бе жена  Joy

# 258
МАЦКО иВАЙЛО НЕщО БУТНА
,А КОЛКО ПЪТИ ГО ПОПРАВЯХ-НАПЪЛНИ ГО МАЛКИЯ С РАЗНИ ЦИФРИ И КАКВО ЛИ НЕ-ЯВНО И ТОЙ СЕ БУНТУВА hahaha
аМИ АЗ НЯМА НА КОЙ ДА ГО ОСТАВЯ, ТАКА чЕ СМЕ В ЕКИП, даже ще дойдем в градинката в 12.30ч-ще пшомпля някой да ми вземе кухнята

# 259
момичета утре с ДЕЦАТА ЛИ ЩЕ СТЕ НА ПРОТЕСТА???????
...

Ако дойда ще съм с тях - няма на кого да ги оставя...

# 260
аз също ще съм с Дани защото ми писна да се свалям на всеки вкъщи да го запази..мъжо предложи, но аз демонстрирам самостоятелност и мъжество Crossing Arms Whistling

# 261
    Браво Карил  bouquet  bouquet  bouquet

# 262
И ние живот и здраве - там сме, в 12.30 в градинката. Взимаме кухнята и тичаме, тичаме..
За танците - Роси, ами то не е точно кючек. И не само това, има упражнения след това, бая гимнастика си е. А и в кючека аз поне не виждам нищо лошо Simple Smile Joy Joy Mr. Green  newsm68 newsm44   261uu

# 263
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ей ме на и мен. Утр еще дойдем и ние с Ема освен ако не вали зверски дъжд.

Днес бях на събеседване за магистратура, мина добре и след 10 дни ще знам резултатите за държавната поръчка (дано да ме приемат държавна, че не ми се ще много много платено да съм  Rolling Eyes )

в събота ни сложиха нова дограма, стана супер, само където се разбих да чистя след това.

Танците в Малееви, т.е бели денса са супер, хем е кючек, хем не  е като по кръчмите. Много добре се чувствам и имам такава мускулна треска, че днес ме болеше корема като кихнах  Mr. Green

# 264
Привет и от мен!  Hug

Дзверо вече спи и аз спокойно заседнах пред компа  Mr. Green

Момичета, днес моята принцеса направи първите си самостоятелни крачки  Joy На няколко пъти направи по 4-5 крачки сама.Но понеже все бърза, съответно и бързо пада  Wink Освен това, има едно пате с рингове, сигурно ги знаете, на една стойчица се нанизват 5 ринга и отгоре едно пате.Та от днес си подрежда сама ринговете върху стойката и си пляска сама с ръчички  Laughing

Аз обаче не се чувствам добре нещо.Много ми е отпаднало и ми се вие свят, гади ми се зверски и ме боли ужасно кръста  Sick Днес едва съм стигнала до вкъщи, имах чувството, че ще припадна някъде по пътя.Ако утре съм пак така, не знам дали ще дойда на протеста, а много ми се идва  Sad Но ако съм добре 12.30 съм в градинката.

Иве, лек път и приятно изкарване в Тунис  Hug
Цвети, и моята Теа е така  Sad Снощи пак беше чудо нвиждано, рев, рев и пак рев.Мерси за линка  Hug
Мариянка, стискам палци да те приемат държавна поръчка  Praynig

За сег атолкова от мен, а после пак ще се включа.

Карил, може ли да ме включиш и мен в групичката за чата.Какво трябва да направя освен да ти кажа ника си.

# 265
Привет, милички! Най-сетне се прибрахме в къщи - бяхме при майка ми с децата, за да притичвам по-бързо до "Пирогов". Слава Богу, пункцията мина успешно и днес изписаха мъжа ми.  Не мога да ви опиша какъв страх ме тресеше, докато разберем какво, как, дали ще му правят. Важното е, че вече четиримата сме си заедно. Praynig  Благодаря ви за загрижеността и пожеланията!   bouquet
Утре оставям Ради да пази болния и да НЕ му дава да прави каквото и да било и в 12,30 с Ники сме на линия за протеста!  Peace Дано не вали, че количката няма дъждобран...
Рени, честито достудентстване! Hug
Ради, да се оправяш! Heart Eyes

# 266
Ехо, преди сън да се разпиша.

Ради, честито първи самостоятелни крачки на сладката Теа! Безаварийно пешеходстване и желая Wink
А за твоето неразположение - да не пазиш диета? Аз намалих много въглехидратите миналата седмица и имах същите симптоми като теб, чак до повръщане я докарах, но вече съм ОК. Да се оправяш! Hug

Момичета, как се оправяте с домашните пантофи на малчовците? Мартин се научи са си отлепва лепките и постоянно ги събува, чудя се какви да купя - хем по-лесно да се обуват, хем да не може да ги събува newsm78 Приемам идеи всякакви.

За връщането на работа - не съм работила в офис от 2002 година, когато започнах да работя от къщи. Не мога да си представя да ходя на работа с работно време, почивки и разни условности, установих, че не е за мен. От къщи ми е удобно, работя когато и колкото искам, е, понякога има спешна работа, но е рядко. Относно финансовия въпрос - в момента работя по-скоро за да не губя форма, а не защото се налага. Но и аз се замислям за някакъв мой бизнес, пълна съм с енергия да правя нещо различно.

Карил, искам и аз в скайпа Simple Smile

Весето, радвам се за вас! Hug

# 267
Весе, радвам се, че всичко е минало добре и отново сте си заедно  Hug
Мина, не съм на диета  newsm78 Хапвам си всичко, въпреки опитите ми да спра сладкото  Embarassed За пантофите-и Теа ги разлепя.Можеш да му купиш термочорапки с цялостно гумирана подметка, водят ги чорапи със спирачки и ги има в магазините на Неделчев и Неделчев.Аз купих такива и съм много доволна...топли крачета, не се пързаля по ламината и не ги събува.Само дето като се усети, започва да си лапа краката, за да си чеше венците на гумираната част  Laughing

# 268
  • Отвъд алеята зад шкафа
Весе и аз се радвам, че са изписали съпруга ти. Дано вече всичко се оправи, да ти е жив и здрав.

Аз на Ема не й обувам никакви пантофи, ходи си по чорапи или чорапогащник. Най-много да й купя и аз едни чорапки с гумирана подметка.

Ради браво на Теа, а на теб честито проходило детенце  Hug

# 269
Лайтблу, Мина...дайте на лични никовете в скайпа.. Peace

ЛАЙТБЛУ
Hugчестито прохождане...И аз наблюдавам Данаил че вече има добра координация и сега мами, е добре да купим на децата такива играчки свързани с редене, вадене, затваряне..и пр. Ние имаме един музикален барабан на ЧИКО, който хем свири, хем от едната страна има капаче с различни по форма отвори и в тях се пъхат три вида фигурки..Дани се опитва да нацели според дупката - формата на фигурката..Освен това обича да маха капачките на червилата ми и се опитва\почти успешно \да ги сложи обратно. Същото е и с буксата на компа, - вади я и се опитва да я бучне пак .. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

МИНА за пантофите..не мисля че е удобно с пантофи, пък и за свода е добре да са "боси". Аз съм взела на ДАни чорапи подшити с кожа отдолу на стъпалото. Има ги по 6-10 лв, но аз в един магазин "1 Еуро" намерих за 2 лева и взех няколко чифта.. Laughingудобни са, не му се мокрят крачетата и имат спирачки..не може по никакъв начин да ги събуе, защото са до коленцата..Едно време и каките имаха такива. Peace

ГАДАМЕР, стискам палци да те приемат държавна поръчка..всъщност сигурна съм в теб Heart Eyes

ИВЕ, и от мен хубаво пътешествие  Heart Eyes

ВЕСЕ, с такава  муцунка като теб, няма начин милото ти да не влезе в ритъм бързо  PeaceНапазвай го..никакви  luvbedдързости и страсти тези дни  Tired

аре пускайте никове, че си лягам(

Общи условия

Активация на акаунт