НОЕМВРИйче - мамина разтуха, учи се свещичката да духа!!!

• 12 107
  • 289
  •   1
Отговори
# 30
 Peaceоще един глас за Йоана! fingerscrossed

# 31
И от мен глас за Йоанка. Много е хубава.

Роня, при теб също виждам нова и хубава снимка на Лина, пу, пу красавица!

Дени, относно акането, от три седмици Радослав ака по 3-4 пъти на ден, но не като спи, а веднага след това. Веднъж го намерих наакан след сън, но е станало преди да заспи, да не би и при Теди да е било преди сън.
Все си мислех, че това е предизвикано от зъбоникненето, но ето, че вчера изби второто зъбче от тези дето го мъчеха, а Ради днес пак ака често, даже рядко. Вече се чудя, да не го държа детето с разстройство толкова много време.

# 32
Здравейте и от нас  Hug

И двете с Габи сме болни - аз кашлям, на нея й текат сополки като две рекички са й под нослето.Милата ми не може вечер да спи, защото иска да си смуче бибата, но пък й пречи да диша. Продължаваме с хомеопатията и засега има ефект, дано да се оправим бързо,защото навън времето е чудно за разходки.

За Не- и аз да кажа, че четох в сп.Моето бебе,че не е хубаво тази дума да се употребява често. Трябвало да ги разсеем мъниците и да им обърнем внимание върху нещо друго или спокойно да обясним примерно, че видеото не обича да хапва филия с мармалад, а видео касети или пък както нашите деца играят и хапват цветя - обясних на Габи,че цветето ще плачка и й подадох едно шише да го полеем... естествено тя нищо не разбра,но сега съм изкарала цветята на балкона,а тя се разхожда с шишето  Mr. Green
Много е смешна, напоследък вдига ръка към ухото си, казва Ало и започва да си бърбори все едно говори по телефона  Laughing

Момичета, ние пък правим много бели - казвам Ние, защото се намесвам много късно и подценявам възможностите на дъщеря си. У дома имаме една висока хартиена лампа и вече отдолу е накъсана, а от вчера едвам работи копчето за Space на лаптопа. Оказа се,че клавиатура не можело да се сменя, а за нашия модел на HP щели да поръчат и струва 100лв  #Crazy

Габи, добре завърнали се! И аз съм била в Егейска Турция и съм много доволна от екскурзията. Всеки ден разглеждахме по някоя забележителност, храната при нас беше в огромни количества и въобще - струва си.

Дребен, съчуваствам ти  ooooh!

Дени, ако не е рядко няма защо да се притесняваш. Може да е от зъбките, ако искаш дай ентерол завсеки случай - не вреди.

# 33
здравейте мами и от мен

Честито на всички с поводи за празнуване през изминалата седмица!

Ние имахме малко запушин нос ,който не се отпушваше с физиологичен разтвор или хомеопатични капки,Вчера вече заведох Ина при д-р УНГ и той след като я прегледа обстойно каза че има отекла лигавица на носа и това е причината-не нови зъби или вирус.Сега капваме капки "Кузикром" и нещата вече са добре.
Дени утре ще пратя парички-но и за нас 2стая ако може -баткото не знае дали ще дойде -ако има първи сняг започва тренировки по сноуборд и няма как да отсъства-треньор е кумът ни и 5-6 няма,Ако пък дойде ще спим някак си една вечер.
Бързо оздравяване и възстановяване на болните и препатилите дечица
Приятна вечер

# 34
Ха, добър ден....
Моето магаренце от "не" не разбира хич... аз "не" му казвам само ако ме скубе, което на него му доставя голяма наслада... хм, днес си ядохме от книжката за Мечо Пух... абе стане ли прекалено тихо работата е съмнителна и трябва да се ходи на проверка какво става всъщност.

Онзи ден бяхме на гости на едно 6 месечно бебе и булонка- е Данни на бебето не обърна никакво внимание, но булонката беше голяма радост- смя се с глас и я гонеше да я пипа... и на бебока играчките бяха много вкусни- всички ги опитахме на вкус. Накрая изтанцува един танц с подрусване на задниче, на възрастната аудитория, за да докаже, че само местното рокрадио уважава и нищо друго.

Като цяло- много ревливи сме напоследък, все искаме на мама в ръцете да сме, и редовно се връщаме от разходка или пазар- носейки дете и бутайки количка... и мен ме боли китката, ама малко Wink

Хм, до скоро опазвах лаптопа от набези, но напоследък Татунчо се е научил да идва при мен, изправя се и се прави че пише с едно такова движение- все едно чеше клавиатурата, и е открил едно стърчащо зъбче, дето загася дисплея и редовно ми го натиска с пръстче, и това всичко придружено с най- щастливата усмивка на света.

Не иска да ходи и не пази равновесие ако се опитвам да го оставям сам, но по мебелите се крепи и си обикаля- мисля че иска сам да се научи да ходи, и ако аз се опитвам да го уча да стъпва ми се инати- подгъва крака, мрънка... знам си го аз човека... така беше и с пълзенето... Като казвам пълзене- пълзи като стрела... И много обича да танцува... гол  Embarassed Laughing

Ох много взех да описвам неща, но да кажа че има огромно желание да се храни сам Данни, не аз да му подавам-сам  Crazy- тъпче си храна в устата с ръце, половината пада, и мноооого се мърляме... в същото време, ми отказва маса неща от тия дето обичаше доскоро и се чудя какво да го храня вече- каша не ще, на пюретата ми прави номера... а общата храна не ни е много разнообразна нещо...

И от приказването- само "мама" като плаче и "баба" като му е кеф... понякога "дада", ако го накарам да го каже и той ме имитира.... Аааах научих го да си слага една кърпичка на главата, посредством имитиране- та си играем така- аз си я сложа- и тои ми я дръпне от главата и той си я слага- не е най- умната игра, но имаме двупосочна комуникация  Laughing!!!

# 35
  • София
Добра ви вечер  Hug

Първо да се похваля, че днес на Алекс му избиха двете горни зъбчета Mr. Green Сега има симетрия в устата

Днес бяхме за проба МАНТУ в ТУБ Диспансера. Ядосах се, като разбрах, че нашата педи трябвало да боцне Алексчо вместо да ни разкарва до другия край на София и да си плащаме по 3 лева на ходене #Cussing out Писна ми вече #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

За така обсъжданото НЕ -  Аз не мога да се стърпя честно казано. Все НЕ ми е в устата. Но то не е бутане на гладачни маси, на сушоари, на прахосмукачки, на кафемашини, затискане на пръсти по вратите, отваряне на шкафа с чашите....... #CrazyЕ, старая се да казвам и ДА, но все още почти няма за какво Mr. Green

Аз Зимафлоур за зъбите няма да давам. Naughty

Каишка за прохождане съм взела отдавна, но ми се струва много неудобна. Още не зная дали ще я ползвам Thinking

Дребен, има такива моменти #Crazy Направо се побъркваш

Деничка, Тедката както винаги е неустоим Peace

Габи, страхотни сте на снимките. Радвам се, че сте си починали добре!!!

Аз търся възглавничка за път. По магазините я няма, но сега видях, че я имат в ДаНет. Дано да е в наличност, че не мога да гледам как се мъчи Алекс като заспи на столчето в колата ooooh!

Наистина Радинка и Роси се изгубиха от хоризонта newsm78 Дано всичко при тях да е наред Praynig

Хайде, лека и сънлива вечер от мен и всички болни майки и дечица бързо да оздравяват Praynig

# 36
  Мамки днес си спретнахме страхотна срещичка с Фъстъчка и Антошка(Ети само дето не се обади).щЕ ПУСНА СНИМКИ АМА УТРЕ,чЕ СЕГА СЪМ  НАБЪРЗО.
     Тали по съвет на Ети писах на майки живеещи  в Германия .Дадоха ми няколко адреса и ще ги дам на моята позната,но ако има някакво развитие разчитай на мен.
     Изабела-мила стискам палци да се оправяте.Ох като чуя болести и косата ми настръхва-а уж кърменето.....какво ли щеше да е ако не кърмех 7 месеца newsm78
     Ети аз също несъм дакла никакви парички,но ще се реванширам и ми се ще да дохда да гушкам и дам любов на дечицата,но ми е удобно само през почивни дни,за да може Ники да гледа Ивко.
      Софи -ние преди 3 години бяхме в Кушадъсъ и много бях възхитена от мястото.Разходката с лодка и посещението на Аквафентъзи ме накара да не харесвам БГ курортите.И се надявам догодина да отидем и ние пак там.А свекито -трябвало е да и направиш веднага забележка-уф ама че как не се е усетила-едва ли го е казала с лошо .Все се изказват неподготвени.
       А за срещата в четвъртък newsm44
      Дени бях забравила да ти кажа кога ще пристигнат паричките ,но се радвам ,че вече са при теб и дано не съм ти създала проблеми с промяната на дните  love001
      е лека нощ от мен мами дано Ивко не щурее в 2 ч ,че толкова превъзбуден от днешните купони заспа в 8.30ч 
        ЦУНКИ!!!

# 37
 newsm68Мамчета,да ви се похваля:МОЯТ КРИСИ ПРОХОДИ,ТАЗИ ВЕЧЕР БЯГАХ,ПРИСЪЕДИНЯВАМЕ СЕ КЪМ ПРОХОДЕЛИТЕnewsm57.ЛЕКА И СПОКОЙНА ВЕЧЕР БЕБОЦИ И МАМИ. smile3522 smile3520

# 38
  • София
Дени, днес ти пуснах паричките.

Верче, съвсем на скоро гледах възглавнички за пътуване. Мисля, че бяха в Младост. Утре ще ходя до там. Ако има ще ти се обадя. Моля само да ми пуснеш моб. си тел или ми звънни. Моят е 0888 48 30 40. Да те питам от кой магазин в Студ.град купи обувчиците на Алекс?

Дима 1980, честито ви прохождане nuts

Софи, ако знаеш как ми се ходеше и на мен там. С мъжа ми сме се заканили, че повече на българското Черноморие няма да стъпим. Разкажи ни още като ти остане време  Hug Обичам много да пътувам, а сега не мога кой знае колко, затова всеки разказ за пътешествие ме пренася там където сте били.  и снимки обичам да гледам Wink

Изабела, дано се оправите бързо

# 39
   Дима -браво на Вас .....
     Ето и обещаните снимки:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178644

# 40
  • София - Дианабад
Привет, мили мами, татковци и прекрасни бебочета! Grinning
Не сме писали отдавна, но нямаше начин. Както знаете, тати работи на компютъра основно и аз го използвам когато го няма, а пък и когато аз съм свободна.
Първо - честито на всички, които са имали повод за празнуване - пожелавам им много здраве, любов и късмет!  bouquet
Наде, честита първа годинка на малката Ангелинка! Да расте здрава, умна и щастлива за радост на мама и тати!   bouquet Рожденичката е страхотна, а тортата е прекрасна.
На всички болни бебоци пожелавам да оздравяват бързичко Praynig!
А сега малко за нас:
1. Ходих на последните лекции, през ноември имам малко изпити и, живот и здраве, завършвам семестриално Simple Smile.
2. На 17 септември кръстихме София. Малко плачкахме когато попът ни взимаше, ама иначе беше в мен и си кротуваше. Ето снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177013&view=1&photo=1, а по-късно ще кача 2-3 и в общия албум.
3. Направихме си много хубава разходка в събота и неделя към Асенова крепост, Бачковски манастир, Кръстова гора. Снимки ще кача отново по-късно. Най-важното е, че на Асеновата крепост открихме, че можем да се качваме сами по стълби.
4. Още не смеем да се пуснем да ходим. Иначе се движим около масата и с помощта на табуретката.
5. Вчера паднахме зверски от количката. Имаме ожулени места по устичката, брадичката, малко на челцето и на едната ръчичка. Голям рев падна, а и много се изплашихме.
6. Сега ще ви почерпим малко:
И нещо за пиене:

7. Защото поводите, поне за мен си заслужават. А те са, че освен че кръстихме Софи, ще става и кака към месец май Grinning. Всички ние сме много щастливи и дано всичко бъде наред!

А сега ви оставям да хапвате и пийвате на воля Grinning. Наздраве и лека нощ!
 Heart Eyes

# 41
Добър ВИ вечер Simple Smile
Гласувахме за Йоанка и ние Simple Smile
Сашко е на кухня от вчера, ЯДЕ детето всичко. Стигам до извода, че или аз готвя безсолно или сега точно е с някакъв скок в растежа.. Изяде си и трите бурканчета почти вчера и днес... а предните дни пак по 2-3 лъжички на ядене..
Мляко с ориз (прясно), кремче някакво с какао (бледичко) - за това се колебаех много, но все пак му ги дадох и се надявам да няма реакция от млякото.
Ми това е от нас за сега..
Хайде, лека Simple Smile
Болничките да се оправят !!!

# 42
goris  smile3501  Hug Браво, мила, страхотна новина  Hug Знаете ли откога се оглеждам за някоя нова бременлийка от нашата тема  Grinning Пожелавам ти една лека и спокойна бременност и едно братче за София   bouquet

# 43
7......., ще става и кака към месец май Grinning. ............... Всички ние сме много щастливи и дано всичко бъде наред!

Това какво значи ?????
БРАААААААААВО, стискам палци да е ОК всичко !!!!!!

# 44
  • София
goris  smile3501  Hug Браво, мила, страхотна новина  Hug Знаете ли откога се оглеждам за някоя нова бременлийка от нашата тема  Grinning Пожелавам ти една лека и спокойна бременност и едно братче за София   bouquet

Peace  Много се радвам мила!!! Наистина! Честито ти християнче!!!Ох, много се развълнувах

Дима, честито ви прохождане!!!

Креми, моя тел. е 0899 089901. Ще се радвам да ми вземеш възглавничка ако има Hug. Това са обувчиците:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=120091&view=1&photo=17
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=120091&photo=18

Има страшно много модели в Мечо Пух (срещу студентска поликлиника)

Снимките от кръщенето и тези от люлинската среща са страшни Peace

Общи условия

Активация на акаунт