Миналата седмица цялото роднинство се надпреварваше да ми обещава, че ще дойдат да погледат малкия за събота и неделя и накрая...
Свекито се обади, че отиват на екскурзия, зълвата щели да ходят някъде и те, нашите имали да си добират сливите, само брат ми дойде в събота следобед, седна на компютъра и за няма и 10 минути успя да го скапе, та вчера цял ден го е преинсталирал. Егати и помощниците!
Бас ловя, че всички ще се освободят, като Пепи се върне от командировка и ще почнат да прииждат, когато ще искаме да си се видим само тримата. 
Данич, тая играчка е страшна, точно от този тип, които се харесват на Вальо. Според мен това много лесно могат да го измайсторят татковците, само малко тел трябва да взема и топчета от някой магазин за джунджури.

Обожава да го къпем, само миенето на косата не му е много любимо.
На голямо легло спи все по-често напоследък, оставяме го сам в хола, но отстрани на леглото слагам възглавници, за да не тупне на пода.

Дано не я zараzя, 4е тъкмо оzдравя 
Комплект 4и4о Доктор според мен става и zа мом4е и мисля, 4е лека по лека ве4е могат да си играят. Милена ве4е играе игри с раzли4ни роли, играе много с фигурките, пуска ги да ходят до тоалетната, раzхождат се, говорят по тел и какво ли не 

..., пък дотогава Пресил вече трябва да е "влязал в пътя"