Отговори
# 255
  • София
Ох, милите ясленчета!  Hug

Миналата седмица цялото роднинство се надпреварваше да ми обещава, че ще дойдат да погледат малкия за събота и неделя и накрая...  #Cussing out  Свекито се обади, че отиват на екскурзия, зълвата щели да ходят някъде и те, нашите имали да си добират сливите, само брат ми дойде в събота следобед, седна на компютъра и за няма и 10 минути успя да го скапе, та вчера цял ден го е преинсталирал. Егати и помощниците!  #Cussing out Бас ловя, че всички ще се освободят, като Пепи се върне от командировка и ще почнат да прииждат, когато ще искаме да си се видим само тримата.  Sick

Данич, тая играчка е страшна, точно от този тип, които се харесват на Вальо. Според мен това много лесно могат да го измайсторят татковците, само малко тел трябва да взема и топчета от някой магазин за джунджури.  Peace

Обожава да го къпем, само миенето на косата не му е много любимо.
На голямо легло спи все по-често напоследък, оставяме го сам в хола, но отстрани на леглото слагам възглавници, за да не тупне на пода.

# 256
 Hug

Данче, Яна е с 12 зъба. Даже последните 3 се показаха преди 10 дена. Извинявам се за поредното неспазено обещание за разходка. Без коментар Embarassed
Играчката съм я виждала май в Марсел, интересна ми изглежда.

Филка, така ми е мъчно, дано по-скоро минат грижите ти.

Наде, искам и на мен да ми се е махнал от главата тоя тъп изпит Close

Тина, пиши как се справяш с ножицата, интересно ми е.

Яна не плаче, когато й мием косата, само гледаме  да не й влиза вода в очите.

Да я похваля - вчера е седяла цял следобед без памперс и на всеки час е казвала, че й се пишка. Миличката  ми писанка  Flutter
На голямо легло скоро няма да спи, няма такъв пумпал като нея.

Красе, Красеее...голямо шиле си отглеждаш, съчувствам ти Crazy

# 257
Здравейте,

хайде и аz в болния отбор, такъв грип ме тръШна, не е истина, с Т° и вси4ки екстри, и то то4но в понеделник, когато ми предстои цяла седмица сама с детето  ooooh!  Дано не я zараzя, 4е тъкмо оzдравя  Tired

Стискам силно палци на Преско, Красето и Надя  Praynig  Hug

Дан4е, Милена има такава игра4ка и не й е любима, определено. И мисля 4е са ве4е големи zа тях, като 4е ли  Thinking  Комплект 4и4о Доктор според мен става и zа мом4е и мисля, 4е лека по лека ве4е могат да си играят. Милена ве4е играе игри с раzли4ни роли, играе много с фигурките, пуска ги да ходят до тоалетната, раzхождат се, говорят по тел и какво ли не  Crazy   
Вие какво смятате да купувате на де4ицата zа Коледа?   newsm78

# 258
Хайде отчет - нашата настинска стана бронхит. С антибиотик и всички видове усложнения. Гърдичките не са чисти. Очите са подути. Абе доста е зле положението.

За зъбите - 12 са и на Димитрина.
За леглото - голям пумпал е, също скоро не предвиждам да спи на голямо легло.
За къпането - много мрази да й изплаквам главата, но не стигаме до рев, големи обяснения и без вода в очите.

Всички болни да се оправят, палцестискане на Надето за положителна оценка, на Красе за прегледа и решението една голяма  Hug

# 259
  • Варна
Благодаря за подкрепата Hug
Мнението на на две акушерки и двама лекари е, че след-като е пито ескапеле(или друго) е най-добре да се направи аборт. Риск има. Лично аз не се наемам 9 месеца да полудея и накрая, ако му има нещо да знам, че аз го причинила. Не знам кой може да понесе подобна вина?! Лекарката каза, че след-като не и първа бременност е по-добре така. След-като лично тя не би се наела на такъв риск, аз ли да опитвам?
Утре в 9 сутринта имам час за аборт.
Мисля, че ако не бях пила можеше да го оставя, уф даже снимка ми даде от вагиналния...Аз изообщо не я исках...
Палцестискайте утре Hug, мен не са ме упоявали досега, така, че много ме е шубе.
Пожелавам от сърце никой да не се докарва до подобно положение! От 10тина дни не мога да спя от мислене и притеснения.

# 260
  • София
Краси, ако те е страх от пълна, поискай местна - процедурата тра 5 минути и не етолкова страшно - усещаш леко подръпнате и толкоз. Аз и двата аборта с месна упойка минах, защото като гледам как излизат от пълната...

# 261
Красе  Hug Hug Hug Леко минаване на процедурата утре. Няма страшно за упойката. Ще поспиш само Simple Smile

# 262
  • Варна
Вени, всички работят с пълна (диприван). Има си анестизиолог. Цялата процедура със събуждането е 20 минути.
Поне моята докторка е добър специалист и всичко е редовно при нея. Акушерката при нея (т.е. лелята на моя) потвърди, аз питах все пак.
Уф, гадна работа...

# 263
Краси, успех утре мила и не се притеснявай  Hug не е толкова страшна пълната упойка.
Нуни, още малко и ти ще си минала и ще си починеш от това учене.
Гале, това наистина е гадно, айде и по-бързо да се оправяте.
Софийските мами, защо не се включвате в темата за срещата  newsm78

# 264
Краси, хич не е страшно, минава и се забравя Peace

Татянка, оправяй се бързо Hug

Пресил след 2 приема на АБ е като чисто нов, бесува за 4-ма Grinning
Лошата новина е, че до тук бяхме с яслата, ще опитаме отново на пролет.
А до тогава дано съм още с всичкия си Confused

# 265
  • Варна
Фил, защо не опиташ с някой имунустимулатор?
Ще луднеш в къщи с Преско и бебе.

# 266
Краси, голям гуш и от мен! Hug
Фил, не знам какво да ти кажа. Освен да си търсиш жена почасово, да ти помага с домакинската работа, защо наистина с две бебета ще станеш разногледа.

# 267
Здравейте и от мен от една седмица съм болна и още продължавам да смъркам и да ми е лошо и да съм отпаднала.Децата имат сополки от проклетите кучешки зъби,дано не ги разболея. Praynig

# 268
  • София
Краси, успех утре! Peace

Филипа, не може ли след месец примерно пак да го пробвате с яслата?

Бързо оздравяване на Татянка, Джинджър и всички мъничета.

Един въпрос: Давате ли вече мед?

# 269
  • Русе
Привет!
И Дилянка е с 12 зъба.
Не обича да й плакна главата, но няма проблем в общи линии.

Красе, успех утре! Praynig Не е страшна пълната упойка - аз съм минала през няколко. Важното е, че взехте правилно решение! Peace

Фил, не е толкова страшно в началото.  Peace Преслав също го бях спряла от ясла още преди да вляза в 9-тия заради варицела, а карантината продължи няколко месеца. Аз съм писала тогава, че  Диди сама се гледа Rolling Eyes- обръщах й внимание само, за да я накърмя и да й сменя памперса. През цялото време се занимавах и търчах подир баткото. Ама Диди беше много кротко бебе, не е имала колики, дори за "манджа" не плачеше... Дано малката ти кукла е като нея! Praynig Единствено се е налагало да удържам Преслав да не се катери отгоре ми или по неподходящи места докато кърмя... Close. Сложното идва като започне и малкото да щъпука  newsm32..., пък дотогава Пресил вече трябва да е "влязал в пътя" Wink

Много  Hug на всички малки и големи боледуващи! И ние си менкаме някакви бацили из къщи. Tired

Общи условия

Активация на акаунт