Отговори
# 240
Момичета, има ли деца, които спят на големи обикновени легла  newsm78

# 241
Ема спи на нейното си легло, но вече махнахме решетките . Допряли сме го до спалнята и понеже са на една височина , редовно си прескача при нас  Rolling Eyes. Една приятелка ми каза , че нейното дете като е навършило година го е сложила на голямо легло , а долу слагала известно време одеало и е имало няколко падания.

Това за отделната стая не знам как ще стане . Толкова често се буди , а и постоянно си бута одеалото newsm78. Отложила съм го за по-нататък. То ние и детска нямаме, но ще го мислим.

Лека от мен, че утре съм с  ножицата  #Crazy.

# 242
  • София
Добро утро!

Матей много се върти и не смея да го слагам на нормално легло. Лора легна на такова на 3 години.

# 243
Добро утро и спорна нова седмица! Grinning

Палцестискам на Красето Praynig, на Филипка  Praynig и на всички, имащи нужда от подкрепа!!! Praynig

Наде, Петър спи на такова легло. Mr. Green От около 4-годишен, преди да се роди сестра му.

Велина все още е с 12 зъба. Друг/а като нея!? newsm78

Днес прогнозите за лошо време стигнаха и до нас. Но му се радвам, т.к. съм затъжена за дъжд, а топлото време бе успешно оползотворено за полезно и приятно.

# 244
  • Добрич
Добро утро и от мен Hug

Хайде на кафенцата

Наде, дано да се похвалиш с взет държавен изпит и после вече с дипломирането си :peace
:.

Не съм предполагала, че е способен на такива инати?!! Днес пак се търкаля по алеите..Рева, тръшка се, целия беше мокър и червен! Като се прибрахме пак рев!!!
Това ми е много познато. Даже една #2gunfire "приятелка" ми каза , че не е възпитан. Аз си мисля, че тия инатчета ще отминат,така че не се притеснявам много оставям си го да се натъркаля да се нареве и така.......

Да попитам имате ли проблеми с къпането на главичката , ей голям проблем ми е?????????

# 245
  • Добрич
envia , ние сме с 12 зъба Peace

# 246
Добро утро  Hug
Станахме в 6.30  Tired а така ми се спииии!
Диди, ние проблем с къпането нямаме за сега. Къпа го прав под душа  Whistling
Енви, Стенли има само осем събчета и то само два отдолу  Mr. Green
Питах за голямото легло, защото Стенли вече не спи в кошарата, от както се преметна от нея и сега е на спалнята при мен, но като си дойде баща му ще трябва да го прата в детската стая на голямо легло  Thinking
Лек ден.
ЧРД на Мисти   bouquet Нека любовта и здравето те следват навсякъде!

# 247
  • София
Добро утрооо!  Hug

Енви, оптимизма и положителната нагласа към всичко ти е заразна! Продължавай все така, имам огромна нужда от това!  Hug  bouquet

Наде, и Стаси върви към сваляне на решетката, за голямо легло нямаме място тук. Одеве пак го хванах да замята крак в опит да прескача и вече съвсем ме притеснява.

Снощи, след като писах тук, му дадох Нурофен и спахме до 4ч отделно! Е, вярно ставах да давам загубената биба, но друго си е толкова време без бебешки крачета да ме мушкат навсякъде. После от 4ч до 5.30ч имаше песни и танци, нооо си поспахме до 8.30ч, а такова нещо не ми се е случвало от много време.

А! Стаси е с 12 зъба. Мислих, че има почивка за следващите зъби, но като четох Вени вчера май ще ни подпукат съвсем скоро  Confused

Питанка - Комплект тип "Чичо Доктор" за момченца става ли или е по скоро момичешки?

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 09:17 от Данче-Калпазанче

# 248
Добро утро!
Честит Рожден Ден на Мисти!

bouquet    bouquet    bouquet

ФилHug бързо оздравяване на Преско.

Проблеми с къпането нямаме, не мога да я изкарам от водата даже, пляска с едни патки и аз цялата ставам мокра като кокошка.

Красе, успех.  Hug Подкрепям те, каквото и да решиш.

Аз няма да мога да се вкючвам през следващите  10 дни, имам много работа, а в сряда вечерта заминаваме за Бг.
Много  Hug от нас

# 249
  • София
Рина, приятен път!

Къпането на главата - не му е приятно, ама горе-долу се справяме!

Чичо Доктор си е универсален подарък, но си мисля, че еза малко по-големи деца.
За зъбите - ще трябва да ви избият и кучешките и тогава почивка.

Краси, успех на видеозона и да вземеш най-доброто решение за себе си.

# 250
  • София
Добро утро!
Оставих Соня в яслата-ревовете започнаха още от ъгъла. Лелките ми я взеха от ръцете ревяща. Даже повърна малко. Дано се е успокоила. Sad
Аз вчера нещо се продрисках и цял ден бях като парцал.

И Соня е с 12 зъба.

Миенето на косата и при нас е проблем- плаче много, но иначе обича да се къпе.

# 251
  • София
Уф, Рени, не е лека и вашата, дано Соничка вече е спокойна!  Praynig На обед ли ще я вземеш?

Миенето на главата - без проблем винаги е било.

Такава играчка някой виждал ли

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 09:45 от Данче-Калпазанче

# 252
Данче, това го виждам за първи път, какво е  newsm78

# 253
  • София
Аз пък не го виждам нещо!

# 254
  • София
Наде, бутат се топчетата по жицата  Mr. Green Знам ли, хем тъпа, хем интересна ми се вижда. Все си мисля, че съм я виждала тази игра някъде ама къде....

Общи условия

Активация на акаунт