Отговори
# 225
  • София
Добро утро и от мен  Hug

Изкарахме леко изнервяща нощ и сега ми е изморено и криво, а имам работа за целия китайски народ ooooh!
Вчера си направихме много хубава разходката в Борисовата градина с Черепахче и Симонче, която бързо приключи, след като моето сине наЛази в една дълбока кал. Нанесохме лек стрес на Симонка, явно не беше виждала толкова кални хора.
Следобяда, шефчо взе доста да кашля, сополи, пък и Т вдигна та отидохме до поликлиниката, за да го прегледат и да ми изпишат сироп за кашлицата. Та ужким заспа лесно, но от 23ч като взе да се буди на всеки, час и до 7ч средно през 15 мин имаше "мрън-мрън". Много се ядосвам така, обаче стискам зъби. Та утре няма да ходиме на ясла. То пък и времето е едно...

# 226
Привет!

Не мога да намеря време за компа, Пресил вече 3-ти ден е с Т, няма сън ни денем, ни нощем Tired
Май ушите го болят, сега и за това ще го водим на док.

# 227
И ние имахме дълга  и изнервяща нощ.
От 23часа и Анжела се буди на всеки 20 мин, после цяла сутрин хленчи, рева, пищя Shocked

# 228
  • Boston, MA
Аз съм без интервал клавиша и няма да съм много пространна... Имам въпрос - понеже Дани беше с температура петък вечер и събота през деня, но без други симптоми, може ли да е от зъби(досега не е вдигал)? Изобщо, кои зъби останаха - той май има 16?

# 229
Бубс, аз никога не отдавам Т на зъби.
Сега и на Пресил му растат 2 кучешки, ама и през ум не ми минава, че от това има Т.
Ама има и такива, които казват, че им се е случвало, та не знам.
Май само 4-те кътника остават.

# 230
Бубс, въпреки, че според майка ми също не може Т да е от зъби, да случи се при нас, като му избиваха резците, но след това не сме имали проблеми, кучешките и предкътници ли как се водят излязоха найлесно. Да, остават другите 4 - кътниците, които по книжка растат между 2 и 3 г, но нали знаеш - няма правила.

В петък му сложиха ваксината за морбили, паротит и рубеола и се подриска от нея  #2gunfire #Cussing out Не е съвсем водно, но е рядко и е през 1 час  ooooh!

Наде, имаш палцестискане, ама аз пак не съм разбрала, за какво е  Embarassed

# 231
Привет, момичета !

Бубка, Ема само един път вдигна температура, без видима причина и като се обадих на лекарката беше категорична , че е от зъби, избиха три за една седмица. Дадох панадол и това беше.

Филипа,  когато нещо е болна Емата  винаги ни изписват и капки за уши, защото при децата често се засягат. Бързо оздравяване на Пресил!

Това с  буденето ми е много познато  ooooh!, една нощ добре, две три - не и така, не мога да си го обясна на какво се дължи. При тези дечица, които са на ясла най-вероятно емоциите са им много, но другите като нашето  newsm78

Наде, стискам и аз, пък после ще разберем за какво е  Wink.

В петък се записах на фризьорски курс, много ми беше мерак , като се надявах , че тук поне зубкане няма. Да ама не, като ми връчиха две тухли и един огромен конспект за теоретичния изпит  Shocked и желанието ми се изпари . Два дена сега преписвам като луда  Whistling От понеделник ме пускали да подстригвам  #Crazy, а никой не ми обясни как. Ще се побъркам . Може да не го изкарам докрая, не смятам да го работя, ама поне нещо да прихвана за себе си . Мъжът ми още се чуди това хоби от къде го измислих  newsm78. Ако не друго поне мия вече професионално коси  Mr. Green.

Последна редакция: нд, 07 окт 2007, 23:26 от Mayflower

# 232
  • Варна
Бубс, Ники вдигна 39.5 от последния резец. Температурата продължи 2-3 дена, съответно от петък до неделя, в понеделник му нямаше нищо. Лекарката го прегледа и му нямаше нищо. Междудругото той беше много весел и игрив, което за мен си е доста странно с такава Т.
Сминс, Ники пък се подриска от ДТК-то, продължава да не спи спокойно, вътри се по цяла нощ.
Напънаха го и кучешките.
Не съм предполагала, че е способен на такива инати?!! Днес пак се търкаля по алеите..Рева, тръшка се, целия беше мокър и червен! Като се прибрахме пак рев!!!
Наде, стискаме!

# 233
  • София
Привет!

Два дни сме напред-назад и нямах време да влизам тук!
Много болни дечица - дано всички се оправят бързо!

Бубс, зъбите би трябвало малко да ви оставят - демек да има една близо 6 месечна почивка. Ние сме с 14 - чакам и последните да да избият и да мирясаме малко.

Мислим вече да местим Мати при кака му, ама аз нещо...абе страх ме е от резултата, но ще пробваме.

# 234
Ау Данче, чувствам се виновна. Симончето ли го лепна туй на Стаси. Как е днес?
Бубс,  и Симона не вдигала Т от зъби, но знам ли. Но определно след 16-тия има почивка.
Тина, хайде успех на курса.
Наде, резултати?
Фил, хайде да свършва вече тоз зор.

Красе, а винаги ли е бил така, или вече е в бебешкия пубертет?
Защото при нас от няколко дни започнаха такива прояви и мисля че вече влезна.
Като започне по-рано дали и по-рано ще свърши newsm78

# 235
Ами зора май няма да свърши скоро, тепърва започва Confused
Пресил е с двустранен отит Sad, на АБ отново, май няма да го бъде с яслата Cry
А аз как ще се оправям с две бебета не ми се мисли...

# 236
Добър вечер, момичета  Hug
Фил, много е кофти това, милия Преско колко време го мъчат тия настинки вече, пък сега и това  Tired Прегръдки за теб и него, както и всички болни и дано скоро вече всичко да е наред и да е само лош спомен.
Благодаря за стискането на палците  Hug днес ми беше държавния изпит, за да се дипломирам  smile3523 не знам кво е станало, защото резултати ще има след две седмици, но се надявам на положителен резултат.

# 237
  • София
Ти пък Янче! Аз не видях да се целуват или плюят в устите Mr. Green Симончето, как е, преживя ли шока от вида на толкова изкаляно момче?  Mr. Green

Моя Стаско утре си остава вкъщи. Уф, айде, бягам, че пак се събуди  Confused

# 238
Наде, вярвам, че всичко е минало добре и след 2 седмици ще се похвалиш Hug

Ох, стискайте палци, утре ще водим детето пак на ушен, дано да няма задълбочаване, че ще ни вкарат в болница Cry

# 239
  • София
Стискаме палците!
Наде, и на теб!

Моя момък ме пъбарква с това спане - заспо в 9,15 и в 9,50 вече се събуди! Половин час висях да кревата му, а той се върти ли върти ине заспива! Избеснях ви казвам, сега баща му виси! каква е тая работа! Свекърва ми го хвали как сам си заспива и спи като пън у тях, а у нас се буди по незнам колко пъти на нощ! И това от 3-4 нощи насам! А за вечерното будене - незнам от кога е! #2gunfire #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт