Отговори
# 210
ДОбре дошла, гого!

Аз отивам да доприготвям багаж, не е истина как ще се оправя с раница, сгъната количка и лапе до таксито  Shocked

Смин, навита съм за осмомартенски, ама някоя друга да е бременна, не аз. Не ми пречи да гледам деца, но мисълта за трета бременност ме ужасява. ДОбре поне, че ги карам леко. Но още един път наистина няма да го понеса.

Цитонамазка не се ли прави без направление, т.е. направление за гинеколог не е ли достатъчно?

# 211
  • София
Юлче, май видях мъжа ти на един светофар в една бяла тойота.

Татянка  Hug

Гого  welcome

Нямам време за повече! Целувки!

# 212
  • София
                         Обещаните снимки! Извинявам се за качеството!

# 213
Здравейте!
Днес имахме профилактика на тока Close

Иленски, не знаех за хипохондричните ти наклонности Grinning
Стискам палци от никъде никакви зайчета да няма Hug

gogo, добре дошла!  bouquet

юлче, как те разбирам за нежеланието за трета бременност TiredМного досадна работа, в пъти ми е по-лесно да родя, отколкото да съм на тръни 9 месеца Confused

смин, сменяй я, как така, че ти си раждала, какво значение имат годините Crossing Arms

И Пресил нощес ми вдигна 39 градуса ooooh!Ще видим тази нощ каква ще е Praynig

# 214
Филипа, спокойна желая да е  Hug

Боли ме главата много, разбирате ли ме, не мога повече с това учене, просто не мога Sad

# 215
Добър вечер, дами!

Малко отчет от нас: паднахме в боя с яслата, днес Димата е вкъщи със сополи, и предпочетох да се стабилизира и в понеделник отново. Иначе не плаче, даже искат да спи вече там. Ама аз май няма да дам. Данче, на мен ми прави вчера на обяд същите циркове - заспа, после се събуди и рева повече отколкото спа. Надявам се да е от емоциите.

Аз съм в Силистра не по приятни поводи, Димата  е в Благоевград с баба си и татко си. Няма температура, но на мен си ми е напрегнато.
Лека вечер момичета.

Нуни, специално за теб една голяма  Hug Hug

# 216
Хайде Добро утро от мен Wink
Слагам по едно

Кало днес рано-рано стана и предполагам вече ще е така, заради яслата, явно си изгради режим да става рано сутрин.

# 217
Добро утро, момичета Grinning
Гого, добре дошла.
Гале, бързо да се разминават неприятностите и да си прегърнеш Димата.

И на всички с болежки и неприятности  (Иленка, Фил, Нуни..)Hug Praynig

За цитонамазките си плащах (15-20 лв беше), ама като при личната е винаги една километрична опашка от бабета... пък времето е кът и ми е по-скъпо. Абе само да няма сериозни поводи Praynig

За бебеправенето, то беше просто непазене и продължи 6 месеца до двете черти. И то е станало точно в месеца на големите комадировки на Черепаха. Добре че Симона му е одрала кожата, иначе  щеше да има съмнения Wink

Мимка, честита ти придобивка. С гордост да си ги носиш.

Юлче, хайде казвай Младен ли е бил и да честитя ли и на вас Mr. Green

Енви, стра'ооотни снимки и страхотно място.

Ето ви и една смешка от плямпащото Симонче - обличам я, а тя се дърпа. Баща и се появява и пита какво правим -  А тя "Бо'я се" Shocked Това си е моя реплика, трябваше аз да я кажа hahaha

Овъглих "кусчето" от отз форум.
Отивам да правя ново, а на вас приятен уикенд и много разходки

# 218
  • Варна
Добро утро!
Нещо не му понася добре ДТК-то на Ники. Не спокоен е вече 3та нощ, а през останалото време се тръшка и реве като магаре.
Сминс, моето GP никога не ми отказва направления. Само дето има една подробност, наборки сме и живеехме в един блок Simple Smile Сега смятам и мъжа ми да запиша там. Онзи ден ходих за направление и ме излови за профилактичен. Пусна ми една кардиограма. Имала съм леко удебеление на средната камера (част) на сърцето, ма не било болест. Хич не разбрах за какво става на въпрос.
А зитонамазката си влиза в профилактичния преглед: кардиограма, зитонамзка и червни изследвания (скрити кръвоизливи). Поне така ми еказвала тя.
Ники май се мъчи да се сополиви, това нещо не ми се харесва, май ще метна виброцила.
Направихме козметичният ремонт на двете мухлясали стаи, дано тази зима се оттървем поне малко.

# 219
  • София
Добро утро!

Да се похваля, че вече си имаме татко - върна се окончателно снощи!

# 220
Добро утро, момичета  Hug
Снощи поизлезнах малко с кумата по женски, ходихме на боулинг, после на пица, разходихме се с колата от Люлин до Студентски град /то направо храна за из път ни трябва  hahaha/ и се прибрах рано  Whistling към 3.20 и затова сега ставам, ама съм отвикнала и ми е странно, но си прекарах добре.
Нуни, напълно те разбирам  ooooh! то и затова вчера просто исках да разпусна малко, добре се отразява  Peace
Вени, браво и никога повече такива дълги раздели  Naughty Завиждам ти съвсем благородна  Embarassed
Краси, има ли някакви резултати по твоя въпрос?
Отивам да поизчистя и после ще си взема Стенли, че ми домъчня много.
Лек ден на всички.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=227666.msg5154190#msg5154190
Ако някоя от софийските мами не е разбрала, това е темата за срещите!

# 221
  • Варна
Наде, в понеделник съм на вагинален и ще решим с лекарката какво да правим.

# 222
  • София
Данче, при нас нощта в четвъртък след яслата беше същата като при вас- неспокойни ревове през 1 час. И аз го отдавам на впечатленията от яслата, защото имаче спи спокойно.
В четвъртък като я заведох сутринта тя влезна спокойна и още като видя сградата позна къде отива. Но при гардеробчетата имаше едно мимиченце, което ревеше много. това добре, но майка му вместо да го успокоява взе да му се кара и да крещи. И Соня много се травмира и тя се разрева и влезна с рев. Естествено е плакала и през деня повече от предишните дни. Направо се вбесих на тая майка- как може да се държи така с разстроеното си дете, а не се и съобразява, че има и други деца.
Освен всичко в петък сутринта се събуди със сополи и температура и не я заведох. Боледуването не го отдавам на яслата, защото и аз съм болна и мъжа ми и майка ми. Но определено е леко стресирана от новите преживявания.
Май аз съм стресирана повече  Tired

Тази вечер я пратих да спи при наште, защото чакаме гости.Отивам да готвя.  chef

# 223
Къде са всички  newsm78
Аз си взех Стенли и сега не мога да му се нарадвам. Отиваме в банята и после ще си лягаме.
Спокойна нощ на всички, а утре стискайте палци.

# 224
Хайде Добро утро Hug
Слагам по едно

Ние вчера ходихме на гости на една моя приятелка, която има дете първи клас и Калоян като си я хареса не иска да си тръгва hahaha На вратата се дърпа иска да ходи при нея Wink Преди това ходихме в РУМ-а и там с нея се води за ръчичка и като го пусне той тича и и подава ръка Joy големи картинки бяха. Сега си представям колко е хубаво с две деца ...

Общи условия

Активация на акаунт