Отговори
# 60
  • София
Наде, нашите деца са с подобен режим. И Реа спи от 14 до 16ч. Вечер е по-трудна, може да остане будна и до 24. Добре, че сутрин си поспиваме.

Есента ми харесва кагато все още листата не са паднали и когато има слънчеви дни. Иначе съм от хелиофилите, обичам слънце, лято, жеги и море!

# 61
Здравейте!!!
Нуничка, Честит Рожден Ден!!! Много любов и щастие ти желая!!!
По една голяма прегръдка на всички болнички и на всички мъници, адаптиращи се към яслата.

Краси, дано вземете правилното за вашето семейство решение.

Чудя се как изтърпявате късно-заспиващите деца  newsm78 Моите бръмбари най-късно в 21 ч. са в леглата и тогава идва моето време, в което на спокойствие можем да си говорим с баща им и да гледаме филми, или пък да излезем. Сутрин и двамата са на крак преди 7, но така или иначе Люс го водим на ДГ, а Йо остава с баба си. Следобяд спи от 13 до към 15 ч., после става и чака с нетърпение да отидем за батко му и тогава започват щуротиите, пълнят ми сърцето като започнат да се радват един на друг, играят, лудеят, но след 1 час вече са се скарали за нещо.

Йо пие вода или от чешмата или минерална.

Да ви се оплача, че Лю има проблеми с бубата - някакви гъбички, от които бубата му, около главичката има 2-3 бели пъпчици, а покрай това установиха, че кожата от едната страна не е напълно дръпната и май ще се наложи да го цепят. Само при мисълта за това настръхвам.

И есента обичам, но най-приятното ми време е рано сутрин, когато улиците са още тихи, чуват се птички и въздухът е един такъв чист....мммм.

Вени, аз в това отношение приличам на баба ми, защото със сестра ми разликата ни е 4 г., а между майка и вуйчо 1г. 11м.

Иленка, какво не е хубавото, болни ли сте?

Тина, успешно лекуване на обрива.  Hug

Така като гледам на Преско режима най-много се доближава до нашия, добре ще е Фил да се запази и след като родиш, защото с двама ще ти е по-лесно така.
А решихте ли къде ще спят бебчетата, скъпи бременелки?

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 13:02 от Леси

# 62
Леска, много неприятно Sad
Дано да има начин да му се размине цепенето, че той вече е и по-голям и съвсем ще се травмира Confused

# 63
На мен също лятото ми е любимия сезон, заради топлото време, дългия ден, отпуските, морето и екскурзиите, почивката от лекции и изпити, късите и тънки дрешки  Mr. Green и съм си змия и обичам да ми е топло пъссссс  Joy

# 64
Нашият режим е 8 става, 13 заспива до 15-15,30ч. вечер 9 в леглото.
Подсекло се е дупето на Анжела и то много направо не знам вече с какво да я мажа, давай те съвети.
Наде не се прави бе, ти знаеше почти веднага след придобивката Mr. Green

# 65
стана ми любопитно вече...някой ще издаде ли каква е придобивката???

ех, Наде, и аз като бях на 22 г. обожавах лятото - разголени дрешки, купони до зори, морета, басейни, гаджета, ама сега... на 27 г. с две деца някак есента по ми приляга.  Laughing

# 66
Хаха силикон в гърдите ми е придобивката

# 67
  • София
Мирелка, направи си в аптеката следното кремче - направо е вълшебно-
lanolini }
Vaselini }
Aq. calcis } aa 50,0
vit A 100000E
Vit D 300000E
revanoli 0.10
nystatini 5000000 E

Леси, и моите, макар и с по-голяма разлика вече играят - гонят се или се въргалят и се търсят взаимно.

Ние спим сутрин до 7-7.30, заспива към 1.30 до 3-3.30 и ляга около 9 часа!

Четете ли другата тема?

# 68
Мила Нуни, на куц крак ти желая вси4ко най най най добро, и дано къЩата ти винаги да е иzпълнена с много детски смях  Hug

Болните да оzдравяват ве4е, Милена и тя не може да се оправи, дори напротив  Sad

Мимка, аz мажа само с крема на Бюбхен против подси4ане, и полzвам инфра4ервена лампа и минава мн бърzо  Peace

Милена спи само веднъж на ден, след обяд zа 4ас, 4ас и полувина. Ве4ерта zаспива най късно в 20.30 и до към 8 сутринта, което много ме устройва  Wink

И да я похваля, ве4е се справи мн добре сама с лъжицата, не я обръЩа ве4е  Grinning

4ерпя ви с   по слу4ай националния праzник на Германия  Laughing

# 69
Леси, то е ясно-аз с бебето, Пресил си остава сам в стаята, Д. се изнася в хола и готово.

Татянка, честит ви празник! Hug

# 70
Нашият режим е 8 става, 13 заспива до 15-15,30ч. вечер 9 в леглото.
Подсекло се е дупето на Анжела и то много направо не знам вече с какво да я мажа, давай те съвети.
Наде не се прави бе, ти знаеше почти веднага след придобивката Mr. Green

Мимка, БАЛАСАМ НА ДОКТОР ТАЙС ЗА СУХА И ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА - минава много бързо. И измиване със смрадлика.

Гледам, Филипа честити някакъв празник на Татяна и се чудя за какво става въпрос, като й четох поста нищо не забелязах. Мислех, че тази биричка е по случай новите умения на Милена. После видях чак. Татяна, честит празник.

# 71
Мимка, не се иzмъквай беz снимка  Naughty  Mr. Green

# 72
И то натюрлих Mr. Green

# 73
Мимка, препоръчвам ти да я заведеш на кожен лекар. Яна я държах с подсечено дупе 10 дена и най-накрая се оказа, че върху подсеченото са се разпространили гъбички.

Есента ми е любима - обичам най-много да отида в гората и да ходя по листата, да ровя с крака из тях, да прегръщам дърветата - не се смейте, може и да е самовнушение, но наистина дават енергия Grinning., обичам да събирам кестени, да поседна някъде, да затворя очи и есенното слънце да ме напече...обичам я есента. В събота ще направя всичко това, което написах!

Татянче, честит празник!

Мимка, честити нови гърди!

Яна става към 8, ляга в 1 и спи до към 4, вечерта в 9-9.30 е легнала.

# 74
И то натюрлих Mr. Green
Няма грижи ама на лични, че толкова публично не се изтипосвам.

Ако не мине подсеченото, май на доктор ще  се ходи newsm78

Общи условия

Активация на акаунт