Отговори
# 75
  • София
Нашето спане е като на писанчето.Само вечер ляга към 9-30-10.

За първия ден на Соня писах вчера. Сега за "ден втори"  Mr. Green Днес не е плакала, пак е седяла предимно до лелките и даже е хапнала супа на обяд. Днес като ме видя не се разплака, а ми се усмихна широко. Засега много я хвалят. Само да е здрава Praynig

На мен също есента ми е много любима-тогава се чувствам в хармония със себеб си. Пролетта някак ме изнервя, но сякаш откакто Соня се роди през пролетта почна също да ми харесва/то е минала само 1 година де/ Simple Smile

Също давам чешма от водата, но като има преварена в каната гледам да сипвам оттам.

# 76
Аз забравих отчета за днес: Не е искала да яде като се е усетила, че не я храня аз, а някой друг. Това след 3-4 лъжици. После е плакала, дали са й биба и млъкнала. Играла е с децата, чак играчките им е вземала. Утре вече сме до обяд. А от понеделник по цял ден. Ако всичко е наред,де.

Данче, сега си мисля, много хубаво, че не плачка Стаси в яслата, ама много изведнъж го юрнаха лелите. Тази температура ми прилича от притеснение. Дано да му мине бързичко.

# 77
  • Русе
Уф, енви, Леси, "нехубавото" са служебни кахъри. И както съм затворена вкъщи с Диди, съвсем се чувствам с вързани ръце, та чак място не мога да си намеря. Затуй съм кукнала в ранни зори да пиша имейли на разни клиенти, ама то как се водят преговори по пощата...  ooooh!

Иначе се подобрява Дилянката  Simple Smile- останаха сополите и леки покашлювания. Живот и здраве, другата седмица - пак на ясла. Фил, както съм набрала в момента, страшно се вбесих за другите кашлящи деца в яслата на Преско. Rage Направо побеснявам като засека майки, които миловидно и разсеяно обясняват как вчера детето имало Т и кашлица, ама днес вече било добре и го водят на ясла, пък после бързат да се изсулят на кафе в най-близкото барче. #Cussing out И понеже на такива рядко им минава номера, взеха изобщо да не казват, докато сестрите не забележат и се скарат да си прибират децата и да ги лекуват. А през туй време колко още се заразяват? #2gunfire Аз и преди съм ти казвала, че спрях да лекувам стафилококите на моите двамата. Писна ми да си тровя децата с АБ, да ги мъкна по лекари и изследвания, за да получа след месец-два поредния положителен тест, щото видиш ли, на другите не им пука, че децата им са нон-стоп със сополи и конюнктивити - Аман! Stop

Татянка
, честит Празник!  bouquet

Ааааа, мимка, бях мяркала някъде из "Красива мама" за твоите разкрасителни намерения, ама като нямам време да ходя по другите подфоруми, няма как да съм в час. ooooh!
Браво, мацка, браво! thumbsup Ако имах нужда (и възможност), и аз бих го направила. Много да им се радвате с татито на Анжелка!  bouquet
За снимките натюрлих  Joy, викам да изчакаме месец-два, че доклкото знам тогава вече ще са в пълния си блясък. Sunglasses

# 78
Също давам чешма от водата,

Joy

Мимке, 4акам натюрлих  Laughing

# 79
  • Русе
За режима на спане на Диди: сутрин става като я вдигнем за ясла, иначе към 8.30. На обяд спи от 13.00 до 15.00. Вечер взе да се заформя голям проблем - вече със зор заспива към 22.30 (точно като батко си) Close. Преди поне тя ми отнемаше точно 5 мин. и то към 21.00. Та, Леси, сега положението е неудържимо - то не е скачане по леглата, катерене отгоре ми, борби, жажда през 5 мин.  Sneaky, току някой разреван, едвам издържам! Crazy Че се налага и "приспивни" шамари да раздавам понякога. Embarassed

Есента ми е някак носталгична. Обичам лятото, жегите, морето, и първите разлистени дървета през пролетта. Сега, пък, както съм изтровена, съвсем не ми е романтично  Tired. Иначе, вашите писания са ми много зареждащи (енви, специално благодря! Hug). Аз неслучайно тази сутрин първо влязох във форума, и после се заех със служебните дела..., много си ви обичам! Blush

# 80
Здравейте най-накрая и от мен!

Нуни    bouquet  bouquet  bouquet Бъди много здрава и щастлива!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Всички болни бързо до оздравяват!  Hug

Нямам време да се включа по всички теми, а така ми се иска  Tired

Раче, Алекс суче на поискване 24 ч  Peace

Бубка, давай, релактирай мила  Hug

Красе, дано всичко е както го искате вие!   bouquet Да се включа в залагането и аз - Раче фаворит си ми, надявам се с Ексчето пак овнета да сътворим  Mr. Green

Срещата ви е невероятна  Hug Чудесни дечица, мами и татковци, а коремчето на Юлчето е супер, а майка ми от 2 месеца ме пита за Мисчето дали е родила, щото тя като я видя лятото с какъв корем беше, а сега не мога и да си представя какъв е, Мисче - снимков мат'рял ням али  Laughing

късното заспиване е синдом и при нас - снощи заспа в 2  Tired не ме питайте как гледам, по принцип спи 1 път - от 14 до 16.30-17, но постепенно го измести и започна по-късно - към 16 чак за час-час и полочина и вечер заспив апоне в 23.30. Ще ги събираме с Анито на Ексчето усещам аз  Laughing

Есента не я обичам, обичам пролетта и лятото, есента е тъжна някак си за мен.

Причината, заради която се загубих около 10ина дни е, че изпратихме мама и братчето при татко в Кувейт, но не н агости, а там да живеят, адски ми е криво и мъчно, онази вечер като ги изпращахме Алекс се вкопчи във вуйчо си и не го пуска, беше адски тъжно  Cry Sad Опитвам се да се държа, но ми е трудно...........много и то  Tired
Малко да поработя сега и после ще пиша пак   bouquet

# 81
Уф, Смин, zаЩо zаминаха?  Sad Представям си колко ти е мъ4но  Cry  Ще си дойдат ли поне редовно? Или Ще ходите вие?

# 82
Сминс, тъжно е наистина. Но брат ти нали го приеха студент? Що така се отказа?

# 83
Танче, баща ми е там сам от 8 години, чакаха брат ми да завърши и майка напуска тук  Tired Ние едва ли ще ходим, а те  1път годишно за по 3-4 седмици  Cry
Гале, беше резервен вариант, даже се записа и плати таксата, но...

# 84
Иленка, скоро ще ви пусна и есенни снимчици за настроение, но чакам мъжо, да ми помогне. Grinning

Деси, ами защото през декември започвам работа, а трето майчинство няма, да имам. Mr. Green

Леси, а к`во да кажем ние с по-набъбналите ЕГН-та!? hahaha

Смини, добре завърнала се! Hug

Спи по веднъж на ден, но през делничните дни, т.е. когато Пепи не е край нея, започва да й се приспива към 10 ч, а към 11 ч. положението вече е неудържимо. Спи по 3-3,5 ч. следобед, а вечер е заспала към 21,30 ч., сутрин става към 7 ч. Днес напр. заспа в парка, в ръцете ми, като бебе, докато се срамуваше от една приятелка. Спа в количката 1 ч. и сега към 15,30 ч. пак ще я пробвам.
Обичайно това разваляне на режима би ме изнервило и отровило деня, но сега нали съм настроена използвачески към моментите - нагушках си спящото детенце в парка на слънчицето. Неповторимо!

Крещи, по-скоро пищи, само, когато се карат за играчка с брат си, иначе не.

# 85
От това произтича за мен нещо много неприятно - трябва да си търся свестен педиатър за детето  ooooh!

малко по темите, които се сещам - Али е от неговорящите, но все си казвам, че Айнщайн е проговорил на 4  Laughing казва само мама и тати, това е, но пък градивните му мисли и идеи ме карат да се чувствам горда - строи си кулички от различни неща, почти сам си обува чорапчетата, на площадката някой като му развали пострената кула се сърди и му се кара т.е вика  hahaha
шоколад Naughty то моето дете бяла захар почти не знае какво е, камо ли шоколад, д о3 години нЕма да види такова нещо

Енви, ти сими за пример - много спокойна майка изглеждаш, що не се замислите за 3то  Sunglasses

# 86
Embarassed
Стига толкова от нас за прираста на нацията! Naughty

Като казвате шоколад и пр. "забранени", замислих се, какво имате предвид под "давате ли...?" - когато види, че някой яде и си поиска и му отчупиш парченце, или специално да влезеш в магазин, за да купиш шоколад и го връчиш на детето!? Това последното не го правя, но ако се случи, брат й да яде нещо "забранено" пред нея, отчупвам миниатюрно парченце и давам. Има го и възпитателният момент. В парк, ако някой предлага нещо, отказвам, каквото и да е нещото.
Обясних се. Blush

# 87
Енви, нали ти казвам, вие сте ми за пример, супер мило семейство, заслужавате още 1 ...поне  Hug

понеже ние не ядем такива неща, които биха го дразнили да си иска, та при нас този момент го няма, но определено ако някой ми предлага в Морската пуканки (това е редовно Twisted Evil) или нещо от забранените - отказвам тотално  Naughty

Винаги когато аз предлагам първо питам майката - вие давате ли на детето си еди какво си, но защо другите не се съобразяват  ooooh!

# 88
Енви и аз се присъединявам към Сминс - много спокойна и уравновесена си...дай рецептата  Laughing
Сигурно и затова децата ти са такива милички и спокойни.

Мимка, Честити и мъжът ти много да им се радва!  Laughing

Сминс, много трудна ситуация - добре, че живеем във времето на технологиите и поддържането на връзка с близки, живеещи в чужбина е по-лесно.

Данче, Стасик е много миловиден, с един такъв добричък поглед - идвам ми да го нагушкам, нагушкам. Прилича ми на Люско на тази възраст... а сега е толкова палав и див, чак на моменти ми липсва по-бебешкия му период.  Hug

Аз май не ги държа много стриктно моите момчета - давам им от всичко да опитат, но гледам да не прекаляват. Сладко много не обичат да ядат, но пуканки на микровълнова плющят като невиждани, солети също, царевични пръчки...

Енви, аз не купувам вафли и шоколади, но баща им и майка ми, постоянно го правят, но в повечето случаи аз ги изяждам, на тях само по едно парче давам.

Йоан говори много вече и няма как да е иначе, защото имитира постоянно батко си, както и батко му него.

# 89
Сминси-вчера моят хубостник посегна към паста Ливия.Реших да го оставя ,за да видя до къде ще стигне.Ами изяде цялата,а после искаше и още newsm78.За капак и вечерята не си яде,а пастата беше ометена с голям апетит 2  часа по-рано CryВиди ли някакви десерти,шумящи хартийки и кутийки,знае ,че вътре се крие нещо сладко.Вече  и в магазина не трябва да се влиза с него  Sad!

Аз не съм споделяла,но моето диване беше 2-3 дни с мноооого ниска телесна Т.В неделя вечертта измерихме 34,8 Shocked,а на сутринта 35,5.Така беше 2 дни.Като го заведох на доктор показа 36,7.Доста се поизплаших обаче Sad!

Аз трябва да тръгвам на работа(лелеле,как звучи Joy).Първият ми час е с деца на по 3 години.

Мирелаааа,искам и аз снимков маТрял.Обещала си отдвна ,мила Mr. GreenЧакам скайп включване Wink

Сминси,голямо гуШ Hug

Спим по 1 път дневно вече от половин година.
Спи на обед м/у 1,5 и 3 часа.Нощен сън 10 часа средно

Общи условия

Активация на акаунт