Отговори
# 90
  • Варна
Beta HCG -1174.00 mIU/ml, от кръвния тест. Това си е чиста бременност, нали така?
Доктора ме гледа с коремен ехограф и не съм била бременна. Трънки, то и аз знам че нищо не може да се види с коремен. Каза, че има рискове за плода, заради хапчето..така че решението е ясно...Сега в понеделник ще го мъдрим с моята лекарка. Дали се плаща за аборт като съм здравно-осигурена?
Много ме е яд, поне да не бях пила хапчето, сега няма да рискувам

# 91
  • София
Краси, бременност е отвсякъде, а с коремен толкова рано не се вижда! Защо има риск - какво съдържа това хапче?

Ходих на едно интервю и таз май ме хареса - нещо много сигурно ми говореше?! newsm78

Цвети, а малкия кой ще го гледа?

# 92
Красе, искаш да кажеш, че ако не си пила хапчето щеше да задържиш бебчето ли? кой лекар ти каза, че има риск  Shocked направи още една консултация според мен  :hug:

# 93
  • Варна
Вени, май съдържа прогистерон или нещо от сорта. Изхвърлих всичко като изпих хапчето. Помня, че беше ударна доза от 1,5мг
Сминс, тогава щеше да ми по-трудно да взема решение. Не бих поела такъв риск, пък бил той и малък Навсичкото отгоре добре се почерпихме с водка преди 3-4 дена. Лично аз може би съм си намерила"идеалното извинение", но така мисля. Всяка бременност е рискова, а при моята нивото на риска е повишено, мерси. Няма да подложа на "ези-тура", пък нека всеки ми каже как има нормални деца родени след ескапеле.

# 94
  • София
Красе, ако съдържа прогестерон, няма никакъв риск - прогестерон се изписва за задържане! Ако помниш как се казва, питай в аптеката за него и провери съдържанието. Прогестерона е необходим за задържането на бебето и се изписва при заплашващ аборт или при рискови бременности за всеки случай!

# 95
  • Варна
В единия случай спира, а в другия задържа. Четох някъде из нет-а, в понеделник ще се консултирам. Лично аз съм си решила вече. Сега излизаме на разходка, можете да ни обсъждате, ще чета после Simple Smile

# 96
А бе Краси, никой няма да те съди. ВИЕ трябва да реШавате, не ние. После вие Ще трябва да си гледате бебето, не ние. РеШавайте си, ние сме тук да подкрепяме  Hug

# 97
# 98
Краси, и аз не бих рискувала в твоя случай вероятно.
Що толкоз те вълнува хорското мнение, Татянката много добре ти го е казала Wink

# 99
# 100
Краси, напълно те подкрепяме, каквото и да решите се надявам да е най-доброто за теб и семейството ти  Hug

# 101
  • София
Така е, Краси, както си го написала! Щом си решила - ние сме зад теб!

# 102
  • София
Татянка, каквото мисля, ти вече си го написала. Отново съм на твоето мнение, а за Красето  Hug !

# 103
Леле имало купон и се развалил и съм изтървала цялата какафония. Краси, кофти ситуация, незнам какво да ти кажа освен успех каквото и да стане!

Да честитя тогава на Нунка със закъснение за големия ден   bouquet, като и желая да е все така ведра и красива!

Нуни, Гардасила и тук го препоръчват на млади мацки. Аз съм прехвърлила въпросната възраст, но все пак се заинтересувах и ми казаха че на този етап няма смисъл, тъй като вече съм само с един партньор. Ти примерно ако си била само с мъжа си и знаеш че и той няма как да носи вируса няма от какво да се притесняваш. От друга страна пък предполагам може да си направиш тест и ако е негативен тогава не виждам защо да не ти бият ваксината.

И в тази връзка за ваксини да попитам някой ще слага ли Хепатит А на малчовците? Тук е по желание и другия месец се слага първата доза та се зачудих как е по другите места, чакам мнения от всички държави. Аз по принцип съм ЗА ваксинации,на този етап отказвам само грипната).

Смин, нали знаеш как съм със снимките Mr. Green. Ама да си кажа, че вече съм лепнала килата от предната бременност, пък имам още 6 седмици. Надявам се да не е някой шишко, че как ще излиза незнам. Иначе гледам се, гледам се и мисля че с Лекса бях с по-голям корем.

За Софийската среща какво да кажа, избили сте рибата, как да не ви завиди човек?

Роди,  Hug за малчо и дано скоро се оправя.

На всичко малки геройчета тръгващи на ясла итехните майчета много кураж, става по-лесно вярвайте. Аз в тази връзка да се похваля, че моята госпожица вече спря да ходи, ама само защото пак си имаме баба у дома. За сега сме много щастливи, най-вече мъжо ми, че няма да става рано и да вързва опашки всеки ден.

# 104
  • Варна
Фил, аз  не мога да спя вече 2-3 нощи и мисля ли премислям. Да не мислите, че съм категорична?1
Такова решение се взема много трудно.
Не търся одобрение, а начин да си избистря мислите и да реша.
Аз една блуза не мога да си купя и умувам по 2 дена, а за подобно решение..маниии
Изчезвам

Общи условия

Активация на акаунт