Отговори
# 15
  • Варна
Честит Рожден Ден на НУНИ  bouquet!

Ще ме уморите... Хич не ми честитете...Не клоня изообщо към кандидат-майка. Дано е се размине от само себе си. Утре ще отида на нашия си лекар във военна, не мога да чакам до понеделник. Цяла нощ не съм спала. Хващам се тука за идеята на Вени, че може да е от хапчето резултата. Закъснението е 5 дена.
 Аз само седя и мъдря как по-рано да се върна на работа и да се отскубна от това депресивно ежедневие, малко ще ми е трудно да се вкарам в нов двугодишен филм Thinking Никой няма да помага, вече видях толкова "помощ" за Ники, че чак в повече ми дойде!
Аз дори не знам дали искам още едно дете, а сега и с такава разлика #Crazy. Всички хора сме различни, така не ме съдете много де...

# 16
Красе,
не те съдим, а и в честитките сме сякаш предпазливи.
Подкрепяме те и ти изпращаме позитивна енергия за най-правилното за вас самите решение!

Hug

# 17
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НУНИ!
НАЙ-СЪРДЕЧНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ, СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ И  УСПЕШНО ДИПЛОМИРАНЕ!

Отчет от яслата: като отидохме Димитрина влезна сама, взе си играчка и докато говоря с лелката и тя нещо излезе, видяме, прибраха я вътре и започна един рев. Тръгнах си. Като отидох да я взема беше с биберона, щастлива. Лелката каза, че си е играла сама като се успокоила. Утре ще закусва там. Да видим дали ще яде.

Данче, недей така злокобно - мъчели се. Толкова е по-интересно там (поне аз така си мисля). Ще свикнат, после даже няма да искат да ги вземаме. Аз помня, че много се сърдех, като идваха да ме вземат рано рано, ами тъкмо сме се заиграли и хайде в нас.

# 18
НУНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Красе,  дано вси4ко е наред пък ти сама си решаваш! Аз също не съм навита все още, дори незнам дали искам други деца.

Дан4е, недей така - дано не ги мъ4ат Mr. Green

Наде, поздрави за твор4еството!  bouquet

Теди пак е с бронхит и на АБ от в4ера след като нурофена не помогна.
Кашля ужасно този път.Ходихме на алерголог защото на доки и прили4ало на асмати4ен бронхит.
Засега няма такова нещо според алерголожката-изписа АБ и ще идем на контролен преглед пак при нея след това за да го види пак.

# 19
  • София
Ех, тия болнички деца - дано бързо оздравяват!

Краси, стискам палци да е грешка, ама знаеш ли какво съдържа хапчето, за да предценя? Иначе наблюдава, че заприличваме на майките си - колкото разлика имаме с нашите братя или сестри, толкова и ние постигаме. Е, сигурно не за всички важи, но често се наблюдава!

Данче, не страдат толкова там - като се успокоят позабравят ни май, докато не ни видят пак! А после като пораснат наистина се карат като дойдеш да ги вземеш, че им разваляш игрите!

# 20
  • София
Мойто кротошанче се е държало добре за първи ден. Плакала е малко като съм я оставила и после не. Седяла предимно до лелките. Не беше обядвала. Като ме видя се разплака, но бързо й мина. Казаха, че била много кротичка.  Simple Smile Но и самите те казаха, че днес понеже на всички са им първи дни, всички много плачели.

Ще се опитам да поспя, че много ми дойдоха емоциите. Tired

# 21
Нуни честит рожден ден и от мен,да си жива и здрава,щастлива и обичана,успешно дипломиране,и реализация!
Наде,ти май не си спала да пуснеш сутринта нова тема  smile3532 smile3501 smile3501  love001 newsm10

Момичета да ви се похваля днес Криската яде съвсем сам на обед супа и пюре от банан с лъжичка без да се изцапа много,всеки път уцелваше устата и беше много щастлив,а майка му двойно повече.От начало като седнах да го храня плачеше мрънкаше и ми показваше на масата към купичката,но аз не се сещах че иска да яде сам, и като ми светна и му връчих лъжицата и купичката той като грейна с една ми ти усмивка беше супер. eat Blush hahaha

# 22
Нуни, честит рожден ден. Много здраве и рпекрасен празни, по-малко напрежение, повече време за любов  bouquet

Болничките  Hug Ясленчетата Hug

Краси, каквото и да се случи, желая ви здраве и щастие Hug

Много работа имам и нямам време за форум, а и всчики вече ни тръшна грипа. Симона го кара най-леко засега. И съм доволна.

# 23
  • София
ОК де  Mr. Green ще се постарая да гледам по розово. Добре, че снощи не писах, че ми беше толкова криво, но го отдавам на умората и емоционалността.

Ходих на обяд да кажат как е - бил спокоен, ял, сложили го да спи... та не ми го дадоха.

Гале, радвам се, че началото на Дими на ясла е обещаващо  Heart Eyes Hug

Тинче, пиши какво е казал алерголога за Ема.  Hug

Краси, представям си какво ти е, стискам палци!  Praynig

Рени, чакам твоите отзиви!

Джинджър, поздравления! Цункай Криската от мен!

А Теди на Роди бързо да оздравява и никакви бронхити, ни-как-ви!  Naughty Crossing Arms

Черепахче, и ти бързо да оздравяваш! Пращам здраве и на Симонка и Владо!

# 24
Стаско е герой! С преспиване от раз. Сега е ред на майка му да стане героиня и да не се притеснява.

# 25
  • София
Стаско е герой! С преспиване от раз. Сега е ред на майка му да стане героиня и да не се притеснява.
Ааа майка му е смотла и трудно ще свикне, но в случая няма избор. Стаси много мъжки се държи в критични ситуации иначе и той обича да се лигавуцка, пък и като е гроги ще спи та ушите ще му пукат. А! Да отбележа, че и днес е без биба и въпреки това спи.

# 26
gogo, ами престраши се, деее!  Wink
Четеш само, а не пишеш...
Crossing Arms

# 27
Ааа майка му е смотла и трудно ще свикне, но в случая няма избор. Стаси много мъжки се държи в критични ситуации иначе и той обича да се лигавуцка, пък и като е гроги ще спи та ушите ще му пукат. А! Да отбележа, че и днес е без биба и въпреки това спи.[/color]

Ама вие с един удар два заека - хем яслата цял ден, хем без биба.Браво на момчето.

# 28
Данче ще го цункам като стане,че ми е много ревлив тези дни,тези кучешки зъби му взимат здравето и плаче ли плаче,сополи бърша през 2 мин.
Браво на Стаско че заспива без биба,моите само ги тарсят,като вземат да ги викат-бибе-бибо...
 smile3504 smile3541 smile3504

Нещо и аз се разболях-от снощи ме боли гърлото,почнаха сополите,а бе всеки знае колко ужасно е да си болен. Ill Weary Tired
Гале,браво на Дидка,полека лека и тя ще свикне с яслата.

Като ви слушам ми се свива сърцето че и моите ще плачат,ама до пролетта има време,пък и познават всички деца в градината и като са си двама дано по спокойно възприемат новата ситуация,ама на мен ще ми е тежко и притеснено както на вас сега. Sick

# 29
Миличките ми, толкова много ме зарадвахте! От сърце благодаря на всички! Толкова е хубаво, като знаеш, че някъде има една априлска банда, която мисли за теб Heart Eyes Пожеланията ви са страхотни Hug

Гледам и сестра ми се вмъкнала тука. И аз ви обичам, сиска, толкова много ви обичам Hug

Общи условия

Активация на акаунт