Отговори
# 270
  • София
ЧРД на Мисти!

Краси
Hug Praynig Hug!

Ех, Фил, много жалко, че не можахте да се преборите с таз ясла и гадните й бацили   Sad

Наденце, ще стискаме палци за добър резултат на държавния!   Peace

Вальо пък още е с 10 зъба. Последните 2 ги изкара с близо месец рев, та направо не ми се мисли за останалите.  Rolling Eyes

Слагах му по малко мед в овесените ядки и някои кремчета, когато все още ядеше такива работи. Педката ми беше казала, че след годинката вече може да давам.

Я кажете, кои деца са вече без памперс! Ние засега сме мнооого далече от този момент, но ми е любопитно как вървят нещата.

# 271
  • Варна
Благодаря на всички Hug Не съжалявам, че споделих, много ми помагате  bouquet

Не знам мед, ама как се тъпче с пържени картофи Shocked Като осверипял е Simple Smile Повече няма да пържа в къщи, ако намери кой да го почерпи ще се уреди!
Само шоколад не давам и безалкохолно, към последното все да проявява интерес Thinking Онзи ден в бързината награби една чаша и се изкъпа с вишня Mr. Green Вчера си викам, имам студен чай ще му дам, няма да описвам колко Е-та имаше етикета ooooh! 12!!!Е, не пи чай Stop
Ники има 12 зъба, чакаме "кучетата", засега само го "хапят".

# 272
Стенли така и не започна да си казва като има пиш или ......, иначе всеки път като го издържам пишка, но навън вече слагам, че е студено, както и в колата и май се отказах  ooooh!

# 273
  • Варна
Ники си "пикае" в гащите и ако не го усетиш и друго ще направи. Когато му се доака заема характерна поза и идва до мен. Напоследък почна да се "дупи" преди да започне да ака, май за напредък се брои Wink
Иначе изпълнява по-сложни команди. Отива при татко си и го гушва за лека нощ по 'заповед", после пак маха за чао и то отиде 10мин. не могат да се разделят:)

# 274
ЧРД на МИСТИ!!!  bouquet

Здравейте!

КрасеHug Бързо възстановяване, че да висим заедно по опашките за ясла  Hug

Гале, бързо оправяне на вас  Praynig

Фил, много кофти наистина, аз съм същата - не бих понесла помощ от бабите  Naughty Наистина - ако може някой почасово да ти помага сякаш е добра идея, иначе така много кофти наистина, Преско бързо да се оправя  Praynig

Татянче  Hug бързо да се оправяш

Наде, мина ми през ума, че може да си на държавен, ама и в неделя ли има бре  Rolling Eyes Сигурна съм, че си го взела   bouquet
Нуни, и на теб ще стискаме палци!   bouquet
Още веднъж да изкажа възхищението си от учещите мами!  Heart Eyes

За леглото - оставям го понякога сутрин на нашето, но ограден от възглавници, защото се върти много,  като се събуди става сам и ни намира къде сме из апартамента, но скоро не смятам да го слагам да спи на голямо легло  Peace
За къпането - само като види леген, кофа, корито, сапун и т.н е готов да се къпе, адски много обича, шляпа по 1/2 час вечер и накрая го изплаквам с ръчния душ без проблем  Peace
Мед не съм давала още, онази вечер въведох рибата  Peace
Памперсът си му е на дупето 24 часа  Sunglasses

И да си похваля детенцето   Laughing - снощи яде сам вечерята, бях запекла картофи с шунка с кашкавал и си ги е боцкал с голямата вилица, ако не успяваше, вземаше с лявата ръка и ги слагаше на вилицата и в устата директно, един час се храни, но съм много доволна, даже си топеше картофчето в доматен сос, което ме изуми тотално  Blush

# 275
  • Русе
Мед не давам, по простата причина, че никой вкъщи не яде. Може и да е опитвала... Thinking, не се притеснявам толкова. На Преслав си спомням, че дадох след 2г.

И Диляна не я виждам скоро без памперс  Tired. Днес на яслата е врещяла като обезумяла като са опитвали да я сложат на гърнето. А преди дори пишаше в него. В къщи сама иска да сяда, но нищо не върши - имам чувството, че го прави, за да й махна памперса, щото после бяга по голо дупе и не иска да и го сложа.  Twisted Evil Абе, не е готова.

А, Данче, що да не става докторски комплект за момче? И те играят на "чичо доктор"  Wink. Аз на Преслав и сервиз с чашки и чинийки съм му купувала  Crazy. Татито ме оплю тогава, ама кво... като му е интересно на детето Naughty. Точно на тази възраст беше даже - сега обичат да дрънкат с прибори, да пресипват, да подреждат... Laughing

# 276
  • Русе
Красе, такива като твоя, знаеш ли какви кротушанковци го раздават на яслата?  Laughing
Няма да си познаеш детето. Wink На теб и Смин пожелавам скорошно и безпроблемно социализиране на бандитковците Praynig - чувам, че наистина голям зор с яслите във Варна.  Tired
Уф, не стига, че Диди още не я вземат на цял ден в яслата, ами на Преслав градината ще стачкува от сряда  ooooh!. Ще полудея с тия двамата вкъщи, и никаква рабта не мога да свърша  #Cussing out.

# 277
  • София
Красе Hug Никича има излишък на енергия - мислете му отсега спортен клуб, където да изразходва силичките си Simple Smile

Фил, бабите явно не помагат. Не могат ли поне в началото като се роди бебето да поемат малко грижите по Преско, че с двете деца в началото ще ти дойде нанагорно. Hug

Рени79, мисля мед чак към 3-тата годинка да дам.  Naughty
Сега се сещам, че лятото Емо се бе почерпил с някакви купешки меденки като бяхме на гости в брат ми - но не знам доколко има мед вътре. И с това ще си остане още поне 1,5 год.

Емо има 16 зъба и голям рев падна докато излязат кучешките и кътниците. За сега е спокоен, но колко ли ще продължи спокойствието му  Thinking
Къпането му е любимо и вечер едва смогвам да сваля памперса преди да скокне във ваничката. Обича да си играе и затова му оставям тънка струя вода да се стича отгоре му. Накрая с душа го сливам и започва рев, защото знае, че трябва да излиза. Колкото и да стои в банята все му се струва малко.
Отскоро спи в кошарата си, та скоро не мисля да вземам друго легло за него - след като сме дали една кофа пари за кошара поне да я поизползваме малко Simple Smile Кошарата е залепена за спалнята ни и любимият му номер е като огладнее да прескочи и да се гушне при мен, след което започва борба докато се добере до така желаната манджа Mr. Green

Все още се боря с памперса. Вече като му се пишка ми носи гърнето, но за акането не дава нишан. След като напълни памперса идва и ми казва "пъсссс", но то така пахне, че няма нужда от подсказването му Laughing

Вчера бяхме цял ден из Витоша и си изкарахме страхотно. Върнахме се изморени и доволни от дългата разходка. Обаче след банята Емо се оживи и за отрицателно време спретна куп бели. След като отказа да си ляга в 21:00 часа го оставих да си поиграе и поседнах пред компа. Какво е направил незнам, но шкафът му падна на земята и то на милиметри от него. Последва страшен рев от уплаха. Слава Богу една вратичка от шкафа се е счупила, а ние се разминахме с уплахата. Как е успял да дръпне шкафа умът ми не го побира. Добре, че е успял да отскочи настрани, че не ми се мисли какво щеше да се случи. Ей, голяма беля!

Честит рожден ден Мисти! Бъди здрава, обичана и уважавана!
На всички болни пожелавам бързо възстановяване  Hug Hug Hug

# 278
Красе, на твое място и аз бих постъпила така! Peace

Филипка, заради боледуването ли отказвате яслата? Аз бих го помъчила още на ясла, пред варианта баби, да ми се месят - лично мнение. Mr. Green

Мед не давам.

В къщи е твърдо без памперс и си казва. На етап сме, че сама иска, да си сваля гащите, когато й се чишка. Ако сме на разходка в повечето случаи се прибира със сух памперс, но в по-хладното време не смея, да я извеждам без. Искам, да махна памперса от следобедния й сън, но не става ... все още.

Иленка, каква е тази закъсняла стачка!?  Shocked При Пепи стачкуваха ефективно само първата седмица, но не са ги връщали от ДГ, а са ги гледали "сервитьорките", както той се изрази, т.е. лелите, които им слагат яденето. От предишната седмица постепенно се завърнаха госпожите, дори ги занимават вече, а утре съм на родителска среща.

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 16:11 от envia

# 279
  • Варна
Установих защо Николайчика реве и се тръшка...2 кучешки горните, ще пробият всеки момент!
Ужаст!!!
Едвам го укротих като се събуди, явно много го боли, милото.

# 280
  • София
Е, Красе, не се ядосвай - два наведнъж е супер - поне само веднъж ще търпиш мрънкането.!

За упойката - би трябвало да е по желание.

Мед още не съм давала!

Памперса за сега ни е на дупето, незнам до кога!

# 281
  • София
Точно на тази възраст беше даже - сега обичат да дрънкат с прибори, да пресипват, да подреждат... Laughing
С дрънкането и подреждането сме в час, но приспиване и въобще имитирането на наши дейности - на светлинни години сме.   Confused

Краси, утре в 9ч ще ти стискам много силно палци, обещавам. Съчувствам ти от все сърце, мога да си представя какво ти е.  Hug Hug Hug

За упойката - мисля, че е по-добра пълната, аз със сигурност бих избрала такава, защото няма да искам да имам какъвто и да е спомен от процедурата.

Мед - започнах да слагам в чая от 10тина дни

# 282
  • Boston, MA
Здравейте и от мен - температурата не е била от зъби, защото днес и сополи се появиха. Два дни на градина, явно това е закона.  Laughing Следобеда се прибирам да го гледам, взех половин ден, че яслата почива, мъжът ми също, но има работа негова си.

Но добри новини, че ще имаме почивка от зъби, де, кучешките излязоха преди България, и си мислех, че пак нещо предстои.  Rolling Eyes

Вчера бяхме да видим една новородена Нона, много сладка, Дани си игра с братчето й, то е два месеца по-голямо. Справят се родителите, бебето много кротичко (момиченце).  Grinning Дани се скъса да прегръща и целува Тео (момченцето), дано не му е прехвърлил някой вирус.  Embarassed

Всеки ден нова маймунщина в нас - взел на баща си кутията за лещи и се опитва да си сложи нещо в окото. Много обича да "готви". Мрази да му се мие косата, пищи и реве със сълзи. Вчера и го подстригвах, та беше голям зор, забаламосах го обаче с патета във ваната и стана работата.

Фил, дано не е сериозно!

Красе, стискам палци да мине лесно!

Бързо оздравяване на малки и големи!

# 283
  • Boston, MA
Уф, Рени, не е лека и вашата, дано Соничка вече е спокойна!  Praynig На обед ли ще я вземеш?

Миенето на главата - без проблем винаги е било.

Такава играчка някой виждал ли

Данче, играчката я има в Икеа и е супер евтина, но Дани не се заиграва с нея дълго време (той с какво ли се заиграва, де).

# 284
Данче, играчката Лекса я има, но е по-малка. Както Татянка е казала може би вече са големи за нея. Лекса я има от доста отдавна и много рядко и обръща внимание вече.

Наде, Лекса спи на голямо легло вече 4-ти месец, не сме имали проблеми, освен този че става когато си поиска и вечерното и лягане се превърна в кошмар. Сега трябва да я вардим докато заспи иначе си излиза и идва в хола.

Мед не давам, скоро май няма да пробвам.

Красе, всичко да мине по вода утре.

И ние сме от тотбора на 12-то зъбите  Mr. Green. В тази връзка да я похваля, че от както баба и дойде дава да и мием зъбите, това е чудо на чудесата.

Какво друго имаше за коментар не помня, че от няколко часа се опитвам да прочета няколкото страници дето сте изписали през уикенда newsm78

ЧРД на Мисти  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт