Отговори
# 285
Здравейте, ние се завърнахме!
Изкарахме много хубаво на сватбата, а днес на прегледа се установи, че дребния разбойник е вече почти 2 кила и половина - знаех си, че си отглеждам още едно прасенце на топло  Mr. Green

# 286
Някои от сладките ни бременелки са почти към финала  Mr. Green как се чуствате?

# 287
  • Варна
Утре може да не съм си у нас, така че по-късно ще вляза.
Никича как ме ухапа, не е истина...сега ми е синьо!

# 288
юлче, браво! Grinning
Моята кокона още е 1300гр Simple Smile

Я майките на две деца да кажат, второто дете по-голямо ли се роди?

# 289
  • София
Наздраве!

# 290
Добро утро! Grinning

Казвам:
Петър се роди 3950 гр.
Велина се роди 3400 гр., но бързо настигна и надмина теглото на брат си по месеци.
Мисля, че когато второ е момиче, не винаги е по-едро от първото.

А чай какъв давате? Thinking
Аз съм много против привикването към течности, различни от вода, но пък дали не са полезни билковите чайове в този сезон!?

# 291
  • София
Добро утро!  Hug

Енви, аз давам шипков чай, чат пат инстантните на ХИП. За мен пък е важно да го науча да пие чай първо заради настъпващото лошо време и второ, защото леко клони към посерко и трябва да заобича шипков чай, печени ябълки и тн.

Шефчо пак е с Т  Confused пак пропускаме яслата и в това лошо време как ще изкараме до довечера незнам, а и аз не съм се наспала  Confused

# 292
Добро утро!

енви, мерси! Grinning

Аз чай не давам Rolling Eyes

# 293
  • Добрич
Добро утро

Краси, Praynig и стискам палци Peace
Каката се роди 3,100 - преносена, а Алекс се роди 2,070 -недоносен.
И двете ми бременности бяха спокойни, нямах проблеми, но защо се получи така,че Алекс е недоносен, лекарите избегнаха тоя коментар.

И аз да попитам мамите с 2 деца като мен - как се справяте със сутрешните водения на училище,предучилищна - големите деца, а малките с вас ли са??? Засега и двамата ги размотавам сутринта, но сега времето започна да се влошава и се чудя какво да правя???

# 294
  • Русе
Добро утро!
...
Ахъм, въпреки че е момиче  Sick(той-3,600кг, тя-4,000кг) - докторът се шегуваше, че си отглеждам "мечо" в корема. А, Фил, коконата как върви - ще настигне ли батко си или е рано да се каже? Laughing

Чай и аз не давам - пробвала съм, но не иска. Виж, кафето е друга работа  Twisted Evil. Всъщност и Диди не пие друго освен вода  Thinking- мнооооого рядко някой сок, ако види от батко си.

didi_demi, ами и двамата ги разнасяме: нея - на ясла, него - на градина. Преди Диди да тръгне на ясла, майка ми идваше сутрин и я поемаше. Няма ли кой да води каката, а ти да оставаш с малкия или обратно? Confused

# 295
Чай съм давала само шипков, като беше болен. Тогава въведох и меда - иначе не ще чай. Ама той и вода не ще, само мляко пие сутрин и вечер.

Някои от сладките ни бременелки са почти към финала  Mr. Green как се чуствате?

Огромна. И тъй като и младежът е големичък, по тоя случай ми назначиха секциото малко по-раничко - 10 дни преди термин, та съм радостна, че ще се отърва по-рано.

Фил, по мои изчисления Даниел ще се роди колкото Иво или малко по-тежък, но разликата няма да е голяма (Иво беше 3,4кг). И двамата вървят около 2 седмици напред като размери и тегло. Не знам на какво се дължи, защото аз съм с по късна овулация и би трябвало да закъсняват, не да избързват.

# 296
  • София
Лора се роди 2950, а Мати 3300! Чувала съм, че вторите са по-едри, но не винаги е така.

За сега никъде не се водим - нали има стачка, но иначе баща и ще я води Лора.

# 297
Здравейте!

Честито на рожденничката и добре дошла на Гого!

Краси, надявам се вси4ко вече да е минало и да си ОК!

Фил, не се предавайте - опитайте като поокрепне пак.Теди втора седмича ще е в къщи,но искам да се оправи хубаво. На втори4ния преглед алерголожката отново беше категорична, че бронхитите му не са на алергична основа.Просто бил по едър и пухкав та съответно и по-податлив на такива инфекции. За долечение след АБ/Дурацеф/ ще пием Перитол и Сиракол+мазането ве4ер с Пулмекс бебе.
Пием витамини Мултисанустол и Римодиум по схема за имунната/но кога ли ще подейства newsm78

Данче, гледам и вие сте с Т... гадно-дано бързо му минава.

Чудя се ние кога ще докараме 5 дена да ходим на ясла без да се разболее малчо така както я е подкарал Sunglasses
Ще бъде постижение.

Последна редакция: вт, 09 окт 2007, 12:23 от rody

# 298
didi_demi, представям си го така - сутрин и четиримата на колата - първо Велина на ясла, която е по-встрани, после сме в една посока - Пепи на градина, мама на работа, тати също. Вечер - по обратния ред. Но това след декември - живот и здраве! Grinning

# 299
Добро утро,

дайте стратегии zа оцеляване моля  Praynig
СноЩи бях толкова zле, 4е не можах да спя. Накрая си наклоних матрака и спах в седнало положение, ина4е беШе абсурд да диШам. Спах 3 4аса, събудих се, zле ми е. Тамън zаспах пак и хоп, детето се буди. Исках да я вzема при мен но такъв панаир беШе, 4е я върнах в леглото й. Тя по4на да си хвърля слон4ето, искаШе да й го давам, а аz бях на ръба на нервна криzа. Накрая ми стана оЩе по лоШо и иzвиках лекар по спеШност  Confused  Даде ми едни капки и бърzо се подобрих, иzписа ми един куп лекарства, вкл. и АБ... Детето е криво, мен хи4 ме няма, а мъжът ми категори4но не може да се прибере  Tired

Общи условия

Активация на акаунт