Коремчетата веч растат и през Април бебенцата ще се появят

• 12 388
  • 296
  •   1
Отговори
# 15
  • варна
запис

# 16
Запис и от мен, ние също бяхме на Нухална транслуценция, размерът на гънката ни е 0.8см, имаме си и назална кост което е важно. Друго не сме гледали, нито сърце, нито мозъче, нищо. Най-много ме притеснява че бебо не мръдна въобще Sad
kalli душа и аз спрях Деган-а и си драйфам пак всяка сутрин, едвам смогвам да бягам до WC-то Sad а някои дни  и не само сутрин ами постоянно.

# 17
  • При моето съкровище
Здравейте момичета,

И ние в четвъртък бяхме на преглед. Докторът каза, че бебчето се развива добре и си расте нормално - отговаря си точно на възрастта  Laughing
Другия път ще правим биохимичен скрининг. Спряхме фолиевата киселина и .....сега трябва да се записвам на Женска Консултация, понеже моят доктор не работи със Здравната Каса. Та в тази връзка въпросът ми е: Вие къде се записахте на Женска Консултация? Първо мислех за Щейново, но моят доктор ми каза, че няма смисъл да плащам там допълнително пари. После се загледах за кварталната поликлиника, но не знам.........иска ми се и на Женската Консултация да получавам нужното внимание и да не ме притупват. Та така.........споделете Вие къде решихте и се записахте.

Поздрави от нас  Party

# 18
  • При моето съкровище
О-о-опппппсссссссс и забрвих  Embarassed

Ясмина, темата е супер!!!  Grinning

# 19
аз се записах в кварталната поликлиника.
Разчитам оттам да ми правят само изследвания. На останалото разчитам на д-ра си.

# 20
  • Popovo
Аз пък не си влизам в никой от старите панталони  Embarassed, като изключвам 1-2 чифта, които ми бяха доста широки. Вече нося гащеризони, качила съм около 4 кг. Само моя ли корем е толкова голям? Не ям повече от преди, единственото което хапвам в повече са плодове.
Ясмина темата ни е прекрасна  Hug

# 21
Здравейте,

Отдавна не съм се мяркала тук,че доста работа напоследък Confused Засега всичко е нормално,след 2 седмици съм на преглед,когато ще се мери тази гънка и т.н..
koketka и аз не влизам в старите си панталони,имам един,който едва закопчавам,ама още се насилвам с него.Мисля вече да си купя нещо с което да ми е удобно. Корема ми е голям вече,личи си от ...км Crazy
Продължава да ми се гади,не повръщам,но ми се вдига до гърлото...За сега само веднъж ми се случи да повърна всичко погълнато през деня Sick
Сега като се замисля...Как се определя термина? Не е ли датата от първия ден на последния цикъл +7дни и после +9месеца??
Защото ако е така,аз съм за 19 април,а калкулатора на бг-мамма ми го изкара на 17 април newsm78

bouquet  bouquet

# 22
Какви ти стари панталони?  Joy
Отдавна ходя с панталони за бременни и на ластик  Crazy

# 23
Zapis i ot men (izvinqvam se za 6rifta). I az dnes bqh na lekar! Beboka e super-dalag e 5,7 cm! Prez celiq pregled podska4a6e! Be6e golqma radost! Nie drugiq mesec 6te pravim biohimi4niq skrining i FM! Sega predstoi da se zapi6a na Jenska konsultaciq! No kade!? Nqma da pravq nuhalna trans.... Qsmina temi4kata pak e perfektna!:) Pozdravi

# 24
Reola и на мен калкулатора на бг мама ми показва 21 април,а аз съм за 23

# 25
Здравейте,момичета.И аз да се похваля.Днес бях на преглед,гънката на вратлето ни е в норма ,от главата до опашната кост сме дълги 5,5 см.Доки каза , че костната система ни е идеално оформена,с две думи всичко било супер.Бебока риташе и махаше с ръце.
С килограмите съм много зле,цели 4 съм качила.
Ходя в Болницата на Мазнейкова по здравна каса без да плащам нищо.Тя е нова,чиста,докторите са страхотни.Много съм доволна.

# 26
Запис и то мен!
Ясмина темичката е супер!  bouquet
При нас нищо ново.Дрехите ми вече не ми стават и имаме нови придобивки.Корем си имам и то доста голям според мен.На 04.10 съм на ФМ и тогава ще има повече за казване!
Успешна седмичка на всички  Hug Hug Hug

# 27
здравейте,на всички които са имали среща с бебо  bouquet-радвам се за вас.ven_i    отиди на калкулаторите на мама и бебе-там ще видиш mariabella моля те пиши на български че ни хвръкнаха очите #Crazy.горе до полетокалендар,изход имаш квадратче с букви EN-натисни и върви на ВР.-и без обиди моля-само правя услуга.лек ден  bouquet

# 28
  • Варна
...Защото ако е така,аз съм за 19 април,а калкулатора на бг-мамма ми го изкара на 17 април newsm78

bouquet  bouquet

Калкулатора на бг-мама просто прибавя 280 дни към датата на последна редовна менструация (т.е. 10 лунарни месеци). Другия метод с прибавянето на 7 към деня и вадене на 3 от месеца е по-неточен според мен, защото не отчита дължината на отделните месеци и високосните години. Моят термин по втория метод е 21 Април и така видях, че ми пише на картона, но аз си смятам този от калкулатора като по-точен. Отделен е въпроса, че по размери бебчо отговаря на термин 12 Април, което окончателно ме отказва от идеята да стискам за Цветница.  Cry

# 29
  • Варна
Здравейте отново.

Аз да продължа с отчета.

Нещото което много ни претисни и двете,е че отново както и миналия понеделник през цялото време бях с контракции,които бяха буквално  на няколко секунди и бебо непрекъсното се местеше за да му е удобно и много трудно ни огледа.

SLADKA MAMA - как ти ги отчетоха тези контракции? Нали са безболезнени (Бракстон-Хикс)? Аз съм "специалист" в тази област, защото и при двете бременности ги имах доста рано и до края. Засега ми се струва, че отвреме навреме матката е по-твърда от обикновено (сутрин и след секс), но понеже е още много рано, не усещам самото втвърдяване, т.е. ако не си сложа ръката, няма и да разбера. Уф, объркано стана. Първия път пих Спазмалгон по препоръка на акушерката ( #2gunfire), а втория път ми изписаха Магнерич, но пък за него прочетох много негативни неща, та не знам сега как да процедирам - засега залагам на много течности.

Общи условия

Активация на акаунт