Пълнен Крем карамел

• 32 749
  • 193
  •   1
Отговори
# 135
Е, момичета сладки, а килограмите? Леле как ми се прияде. Супер. Ще го правя, па после само 6 кила остават, ама не падат.Обясненията са страхотни.

# 136
И аз го правих миналата седмица, този път обръщането беше по-сполучливо Grinning
Добавих и малко сладко от вишни.
Ето и резултата:

# 137
Миренка,ти си го прави по-честичко,имаш нужда от хапване. Wink

Ааааа след няколко месеца като не мога да минавам през вратата, ти ли ще идваш да ме буташ ?)))  Crossing Arms
    Пък и май има нещо вярно, че като забременееш, вкусовете ти се обръщат на 180 градуса. Сега за сладко хич не се и сещам, ама виж, за пуканки и солети умирам.  Mr. Green

# 138
sladunka_medunka браво,много хубаво се е получило.Не съм се сещало и за сладко.Не става ли тежичко?

Mirena80 Hug Абе в такъв случай радвай се, че си по соленото и мама така едно време бременна с мен,не е искала да чуе за сладко,ама е омитала по 1-2 буркана кисели краставички на ден.Е,пак е била качила 25кила,де. ooooh!

# 139
Slav4e_Av4e, сладкото беше в ограничено количество, така че не стана много тежко. Естествено като ометеш половината сладкиш, и със сладко, и без сладко неизбежно преяждаш.
Следващият път ще пробвам да овкуся кроасаните с ром, звучи интересно.

# 140
ще пробвам  Peace

# 141
вкусотия,ама аз го правя повечето с козунак Simple Smile

# 142
  • на брега на реката
 HugОткога му се каня на този крем карамел, но сега вече ще го направя- донесоха ми много яйца от село и трябва да ги използвам. Ще го снимам ,ако стане сполучлив. Има подобна рецепта с кексово тесто, която пробвах , но се провалих.Дано сега се справя!

# 143
  • Стара Загора
Преди малко го направих, сега се пече.Ако стане ще има снимки  Laughing

Уаууу сега го опитах - станал е страхотен  Peace
Но снимки утре, че нямам батерия на фотоапарата Tired
Малко намалих дозата, че формата ми е малка - направих го с 5 яйца, 1ч.ч захар и 600 мл мляко + 3 кроасана.

Последна редакция: чт, 20 мар 2008, 18:29 от sier

# 144
sier чакам снимките с нетърпение.

# 145
  • Стара Загора
Ето ги топли топли  Laughing
ХОП и ХОП

# 146
  • Някъде на път....
sier, сигурно вече е изяден, а?  Wink

# 147
  • Стара Загора
Едва удържаме положението, че да остане и за довечера  Mr. Green Laughing

# 148
  • На един клон
Мъжът ми го прави същото,но плюс плодове от компот праскови за предпочитане,или кайсии.
Козунака обикновено го режем на филии и го пускаме във фурната да го  духа предварително,за да изсъхне.

# 149
ami i az iskam da go napravia ama neznam dali hte moga da se spravia malko mi se vijda trudno kato go obirna dali hte se otlepi ot formata a?

Общи условия

Активация на акаунт