Пълнен Крем карамел

  • 31 652
  • 193
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  • Мнения: 1 951
Обърнах го аз ,но НЕГО го няма.Три пъти ми се обажда,че е още на работа,и се чуди защо съм вкисната и не му се обаждам.

# 16
  • Мнения: 4 435
Обърнах го аз ,но НЕГО го няма.Три пъти ми се обажда,че е още на работа,и се чуди защо съм вкисната и не му се обаждам.


 Joy
Ти ме уби.Ама много ви е работен таткото.А ти толкова искаше да го изненадаш.

# 17
  • София
  • Мнения: 1 951
И аз не знаех,че днес ще е до късно.Вчера се прибра в 17 часа,а днес тцц само да се ядосвам.Комп ,специалист ,винаги е бил с такова работно време.Един ден може да е цял ден вкъщи,а на другия да не се прибере.Съдба,свиква се.А в момента ми липсва.Като ме види на комп ми казва "ЦЪКИ".

# 18
  • София
  • Мнения: 1 951
Прибра се.Край на писанията ми за днес.

# 19
  • София
  • Мнения: 1 951
Много го хареса!Дори като влезе ,каза,че му мирише на крем карамел.Заслужаваше си чакането.

# 20
  • Мнения: 4 435
Много го хареса!Дори като влезе ,каза,че му мирише на крем карамел.Заслужаваше си чакането.


Браво.Целта е постигната.

# 21
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Ееей, момичета, потекоха ми лигите!  Wink

# 22
  • Мнения: 4 435
Ееей, момичета, потекоха ми лигите!  Wink


А ако го опиташ.........

# 23
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Ееей, момичета, потекоха ми лигите!  Wink


А ако го опиташ.........

Ооох, направо не знам.... Изпрати ми една порцийка в колетче!  Wink

# 24
  • София
  • Мнения: 1 951
Таня,нашият свърши,но за теб мога да го направя отново.

# 25
  • Мнения: 4 435
И въпреки че LEO е качила една доста апетитна снимка ,препорачвам да се прави с кроасани,доста по-вкусничко е .

# 26
  • София
  • Мнения: 581
Утре ще имам гости и ще го направя със сигурност само ме притеснява ставането на шупли на карамела.От друга тема ме посъветваха млякото да е горещо ако имате други предложения ще съм благодарна за да не се изложа.

# 27
  • Шумен
  • Мнения: 1 348
Фурната ти да е на не повече от 180 С и няма да станат шупли. Даже на 160.

# 28
  • Мнения: 4 435
Мила нещо не разбирам въпроса. Simple Smile
Значи млякото няма нищо общо със карамела.И млякото трябва да си е студено защото ще прецака яйцата с които се разбива.

# 29
  • Мнения: 4 435
Фурната ти да е на не повече от 180 С и няма да станат шупли. Даже на 160.

Правете си карамела на кутлона,наи-бързо и удобно е .

Общи условия

Активация на акаунт