Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава „куул“ и какво е значението му в контекста на родителството?
Какво представлява партито за Хелоуин и какви са идеите за него?
Какви са препоръките за родителите по време на Хелоуин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава „куул“ и какво е значението му в контекста на родителството?
-
Какво представлява партито за Хелоуин и какви са идеите за него?
-
Какви са препоръките за родителите по време на Хелоуин?
-
Какво представляват „българските паспорти“ и какво е тяхното значение?
-
Какво е изтръпване на ръцете по време на бременност?
Че ако при второто влизане на летището и напишат на I-94 картончето, че може да стои 6 месеца, ще може да стои 6 месеца, дори и да е изтекла входната виза. Ако и напишат на I-94 картончето, че може да стои 3 месеца, пък тя иска да стои 6, ще трябва да удължава с 3 месеца, но не заради изтеклата едногодишна виза от България, а заради I-94 картончето. То е документът, който винаги трябва да е валиден по време на престоя тук. 
, съпругът ми- "не, нищо му няма"
, бившият ми съпруг компетентно казва-"детето е с висока темп." Пипнах го и ги строих "гледачите" да ми донесат мокри кърпи и антипиретик. Докато се суетяха, изнамерих термометър и се оказа .... над 39.
Паднало не от високо, мислят нищо му няма, не е повръщало, не е било сънливо, ляга си- малко температура и на сутринта не се събужда. Образувал се хематом и т.н...просто страшна работа, не е за разправяне и затова и всеки път се шашкам ...
Много ми хареса това за очите на авторката