АВГУСТинчетО с рАдост ОткрИва, че есЕнта Е толкОва крАсивА!

• 11 370
  • 318
  •   1
Отговори
# 60
  • София
  Вие сигурни ли сте,че това е реакция на ваксината. Не вярвам джипито ми да лъже,че не дава проблеми.
Аз не мога да съм сигурна, но се доверявам на човек, който е по-наясно с нещата. По темата за педитата - като питах преди време нашата какви могат да са реакциите (за друга ваксина) тя каза "По-добре да не знаеш", така че може би се надяват да няма някакъв пролбем...  Rolling Eyes Кой ги знае.
Освен това сега д-ра каза, че това не е страничен ефект, просто някои деца изкарват мини-заболяването, към което се ваксинират.  newsm78 Явно има много тънка граница между двете работи, която ние не долавяме, или поне аз  Crazy
Анди, ползотворно ти четене!  Peace
В този Св.Панталеймон, дето толкова го хвалите, как става записването? Къде се намира?

# 61
май я пресякох тази болест! пием с малчо Осцилококцинум и сякаш за 1 ден всичко мина. само неговите сополки остават, но за тях си трябва цяла седмица. иначе в аптеката исках да му взема Виброцил, но аптекарката ми каза по-добре да не ги давам без лекарско предписание newsm78. и за това му купих Низита спрей.
Днес не ми се излизаше, защото на всичкото отгоре ми дойде и М-то. към 5 часа отскочихме до близката детска градина да си поиграем на двора. май скоро няма да повторим, че така се зарови в пясъка .... след това се пускахме на пързалките около 1 000 пъти.... и ръце не ми останаха.
А с тези детски филмчета ..... преместих ДВД-то в спалнята, та да си гледа от неговото легло. и сега още като стане от сън взима дистнационното и ми го дава да пускам филмите. май ще се пристрасти или вече е.
Спокойна вечер на всички от мен!!! Hug Hug Hug

# 62
  • София
При нас също не се споменава странична реакция,а просто начин за изграждане на имунитет в следствие на ваксината.Но тези обриви не пречат на Ина да е все така дива и изобретателна.Ето едно КЛИК и от нас!

# 63
Бубче голяма "маймунка" е Ина. Как смело се катери само. Но наистина ви е  ниска решетката на леглото. Нашата стига до раменете на Тони и е по-трудно да я прескочи.Не че се е засилил де, а и ние я махнахме. Wink

Днес возих Тони на детското влакче. В началото гледаше стреснато,а после почна да се оглежда любопитно. Днес спа 2 пъти и сега още не е заспал. Отивам да се пробвам да го приспя,че мрънка.
Лека вечер на всички! Hug

# 64
Еее много ми е смотан нета. Да пожелая Лека нощ с едно клипче с песничка която много харесвам. Типично в мой стил! Wink

http://youtube.com/watch?v=TP-QLQw629s

# 65
Здравейте!
отдавна не съм писала, но имам да се похваля нещо - Лени вече няма никакви бактерии в урината. не можете да си представите колко съм щастлива. Незная как и от какво точно се махнаха, не пи АБ, но вече е факт - две стерилни урини -АББСОЛЮТНО ЧИСТИ!!! Та по този повод - момичета давайте си урини, не го забавяйте за следващи консултации. А и честно казано не препоръчвам свемане на рина от гърне, та макар и обикновена урина. Колкото и добре да е измито може да има останали бактерии или прах.
И аз да си кажа - пера с Тео бебе или Персил сенситив - без омекотител, купувам в зависимост колко пари имам. А за гризките - давам й като види деца, но не им е фен. За жалост умира за шоколад и вафли с шоколад, еее немога да не й давам по малко. Обича го и без това не яде почти нищо. Каквото и да й направя във вид на супа не иска устата да си отвори, а ако я излъжа все пак - се тресе все едно е хапнала таралеж. Ужас е.
Иначе сме горе - долу добре. Разбира вече определено всичко, каето й говоря, опитва се нещо да говори, но излизат само някакви смешни звуци - та си знаем само - да, не, тате, мама, баба, коко, ало, боб.
Бързо възстановяване на всички болни.
Elwing, покажи пикс от кръщенката в Кюстендил ако може.
Бамбума, следващия път да се обадиш като идваш насам, да си разменим тел. за да се видим. Аз гледах, гледах - всичко що е зелено, но уви. Лени е с оранжево - сива НЕОНАТО. Така че следващия път да знаеш и ти какво да гледаш.

Е лека нощ вече!

# 66
Здравейте момичета,
Не съм се вясвала от 309127301780347839102830123849276406231години. Само! Нали не ви липсвах много?
Ние сме супер. Дари е по- дива и по- забавна от всякога. Слава Богу е здрава. Почнах да й давам млечни продукти и за сега не дава реакция на алергия. Надявам се да я е иузрастнала, ако изобщо я е имала Simple Smile На последък съм в няква много весела еуфория. Като по чудо всичко върви страхотно на всякъде. Даже мъжа ми ми подари ...маса Simple Smile Не се смейте правилно прочетохте- маса. Бях си харесала една страхотна стъклена трапезарска маса, но беше яко кинти и нямаме много място за нея. А мойто мъж, да ми е жив и здрав, реши че е момента да ме зарадва и ми я подари. За това в събота ще си правим разместване , специално да наместим масата. Сега остава проблема , че масата е яко гъзарска, а не мога да намеря подходящи столове, но... Важен е жеста. Освен това в понеделник правим....8 години от както сме гаджета.... надявам се да ме изненада с още нещо приятно, не че масата не ми стига, ама все пак нещо парфюмче, бельо...няма да върна Simple Smile Малко съм се разлигавила, но е от щастие. Да не чуй дявола всичко да продължи да е все така хубаво , макар че вече цял месец пълно щастие....
Момичета , надявам се моите положителни емоции да заредят и вас, всички да сте здравички и най - вече порасналите ни бебета. За този месец на щастие стигнах до извода , че всичко си го правим сами и ако нещо не ни харесва ние сме тези, които можем да го променим. За това- направете така , че да бъдете щастливи. Това е постижимо.

Сега ви целувам и отивам да се гушна до любимия мъж и малкото спящо зверче Simple Smile

# 67
ОБЪРКВАЦИЯ, поста ти ме зареди с много положителна емоция. Желая ти да продължаваш все така!

# 68
Е. след толкова положителна енергия от Обърквация- нямам какво да кажа Hug Отивма да спя.Утре ще  пиша!

P.S.( пожар за щастие нямаше  в съсеdния блок- така и не се разбра какво е - само дим, но без огън.... newsm78)

# 69
Здравейте отново!
Днес беше много труден ден  Sad Първо писъците сутринта в лабораторията, после цял ден Лори беше киселка, че съвсем си объркахме режима и накрая като я заведох при докторката не престана да пищи това дете дори и за минута. Направо ни се взеха силичките на всички Rolling Eyes А докторката е толкова мила и така се притеснява от реакцията на Лори - днес няколко пъти попита какво е направила, че Лори толкова да се страхува - как да й обясня, че всъщност вината е на личния лекар  Twisted Evil В крайна сметка от многото писъци не разбрах точно какви са резултатите - хемоглобина, въпреки засилването на месото в менюто ни е паднал още, но лекарката каза, че още не е много притеснително и да продължаваме с повечко месо, червени зеленчуци... Съмнява се, че може да има някаква инфекция на пикочните канали, та затова сега трябва да дадем стерилна урина - направо не ми се мисли как ще я събирам утре. Каза ми обаче да не се притеснявам, че може просто да е грешка в изследванията, но за всеки случай ще видим урината, и ако е необходимо ще направим ехограф на бъбреците. Та ще видим какво ще излезе накрая - аз си мисля че може да има някаква инфекция, тъй като Лори страшно много си цапа пишата като ходи по голяма нужда и едвам я измивам, та може да е попаднало нещо вътре  Thinking

# 70
ВСТ - не се притеснявай, още нищо не се знае. Минахме мноооогократно по този път. Ако имаш въпроси за взимането на стерилна урина - настреща съм. Мога да ти кажа кога и как излиза най-чиста пробата.

# 71
Бубче дано Инка да се оправи бързичко  Hug и наистина е голяма фурия, да ти е жива и здрава  Heart Eyes

miss 74 Лори яде още предимно пюрета  Embarassed - лакарката ми каза да й отделям вече от нашето ядене, ама тя жената откъде да знае, че аз не готвя Embarassed и ядем обикновено неща, които нямам намерение скоро да давам на Лори  Laughing А за кръвта точно това ни казаха, че ще са по-точни резултатите ако е на гладно и тъй като Лори си хапва по това време за нас не беше проблем. Обясниха, че ако детето е яло е хубаво да са минали 2 часа и тогава да я заведем.

Елиа браво на твоето послушно мишленце. И бързо да оздравявате  Hug

karim желая и на теб скорошно оздравяване - а това с полягването на вън и на мен ми хареса  Joy

Обърквация наистина звучиш страхотно  Peace

Kristianna радвам се, че при вас вече всичко е наред. И благодаря приемам с удоволствие помощта - при нас това е голям проблем имам чувството, че Лори нарочно сте стиска и все не успявам да й взема. Пък и нали трябвало да се занесе по-бързо аз все гледам да бързам, иначе ще й сложа колекторчето в 5 и знам че няма начин в 7.30 като излиза татито да не се е изпишкала.

# 72
ВСТ- Да наистина трябва да се занесе възможно най-бързо - ако се забавиш или в лаб-ята се забавят с посявката, бактериите зарочват да се размножават на топло и става страшно. Резултата отива на кино. Да не забравиш и ТОАЛЕТ ПРЕДИ ТОВА И то ПЕРФЕКТЕН. И бършеш само със стерилна марля, не с кърпа.

# 73
Kristianna благодаря ти за бързия отговор   bouquet Лошото е, че лабораторията не ни е много близко, а и Лори като ни прави тези номера, направо незнам, истинско приключение си е това при нас. А редовно ми се изпишква след като я измия и съответно преди да поставя колекторчето  ooooh! Абе ще го мислим утре и това си  Rolling Eyes

# 74
Желая успех и прекрасни резултати

Общи условия

Активация на акаунт