Elwing МЦ Св.Пантелеймон се намира на ул. Княз Борис І, № 21. За съжаление не мога да ти кажа много за записването, тъй като мъжа ми е абонат там заедно с колегите си от работата и е записал и нас с Лори. Преди време бях питала за моя позната как стоят нещата и от там обясниха, че трябва да се съберат поне 5 човека за да ви запишат. Сега обаче незнам как е - ако Адрианска е по-запозната нека каже. Или може да се обадиш да питаш, ще ти дам тел. ако се интересуваш.
Аз наистина съм много доволна от тях. Изключително внимателни, има специалисти от всички по-големи болници, записвам си удобен за мен час и не ми се налага да чакам пред кабинети, а когато бях бременна звъннах да си запиша час, че имах температура и не се чувствах добре и те веднага ми изпратиха дежурен лекар в къщи, за да ме прегледа. Въобще отношението е прекрасно, дори ти звънят по телефона да те питат как се чувстваш. Правят и профилактични прегледи всяка година

Адрианска, а с теб може и да сме се засякли там
За пищенето - и ние сме така. Набързо ни приключват консултациите, защото не ни търпят в кабинета, а и не може да се чуем.
Д-ра вика, че ми изпитва реакцията в такъв момент, но какво друго мога да направя освен да го гушкам и утешавам?
Беше в тази църква, дето е близо до съвета. Те там се и жениха преди година (говоря за брата на мъжо и етърва ми). Не съм писала да се видим, защото не сме седяли за по-дълго в града. 
Но усещтам че и тази нощ ще съм
Дано твоят мушморок се оправи скоро. И при нас предполагат, че тези усложнения са от ваксината! Бубче, и твойто подвижно мишле да се оправя 

за прекрасните резултати.
,а Даяна още не се е престрашила да ходи
,

!Нахраних Найа в 9ч. разходихме се 2ч. по магазините за осветителни тела и отидохме да я боцнат.Такъв рев беше такова чудо
!
.
Душе една голяма