АВГУСТинчетО с рАдост ОткрИва, че есЕнта Е толкОва крАсивА!

• 11 370
  • 318
  •   1
Отговори
# 75
Kristianna   bouquet  Heart Eyes

Elwing МЦ Св.Пантелеймон се намира на ул. Княз Борис І, № 21. За съжаление не мога да ти кажа много за записването, тъй като мъжа ми е абонат там заедно с колегите си от работата и е записал и нас с Лори. Преди време бях питала за моя позната как стоят нещата и от там обясниха, че трябва да се съберат поне 5 човека за да ви запишат. Сега обаче незнам как е - ако Адрианска е по-запозната нека каже. Или може да се обадиш да питаш, ще ти дам тел. ако се интересуваш.
Аз наистина съм много доволна от тях. Изключително внимателни, има специалисти от всички по-големи болници, записвам си удобен за мен час  и не ми се налага да чакам пред кабинети, а когато бях бременна звъннах да си запиша час, че имах температура и не се чувствах добре и те веднага ми изпратиха дежурен лекар в къщи, за да ме прегледа. Въобще отношението е прекрасно, дори ти звънят по телефона да те питат как се чувстваш. Правят и профилактични прегледи всяка година  Peace

Адрианска
, а с теб може и да сме се засякли там  Laughing - аз ходех често, тъй като в началото не бях много добре. Ти при кой доктор беше? Аз ходех при д-р Власова - невероятно благодарна съм на тази жена, нямам думи за професионализма и отношението й  Peace

# 76
  • София
ВСТ, мерси за отговора!  Peace Успех с взимането на урина, и с резултатите, разбира се.  Hug За пищенето - и ние сме така. Набързо ни приключват консултациите, защото не ни търпят в кабинета, а и не може да се чуем.  Tired Д-ра вика, че ми изпитва реакцията в такъв момент, но какво друго мога да направя освен да го гушкам и утешавам?  newsm78
Кристианна, браво за хубавите резултати!  Hug Нямам още снимки от кръщенето в Кюстендил. То стана и кофти, че много закъсняхме и почти накрая влязохме в църквата, а и Ивчо така наду сирената като чу попа, че набързо излезнахме  Crazy Беше в тази църква, дето е близо до съвета. Те там се и жениха преди година (говоря за брата на мъжо и етърва ми). Не съм писала да се видим, защото не сме седяли за по-дълго в града.
Обърквация, много щастие и занапред ти желая!  Hug
Ина е сладурка!  Heart Eyes И на мен ми се стори нисичка решетката. Нашата е по-висока. Кайли, как така сте я махнали? Долепени ли са ви леглата или Тони не се върти много?  Rolling Eyes
Отивам да спя. Лека ви нощ! Доютре!   bouquet

# 77
Добър вечер момичета!

Анди мисля че ще се нуждая от твоята помощ за отбиването на Елица,мога ли да те тормозя на лични от време на време  Rolling Eyes ?Успех с конспекта,но аз си знам че ще се справиш,само се шашкаш  Peace

Много се радвам за добрата новина на Кристианна !  Hug

Обърквация пожелавам ви винаги да сте така  PeaceЧестита маса!

Бубче радвам се да видя отново Ина в действие! Laughing

vst_80 успех с урината! Hug Heart Eyes

miss 74 и ние сме главно на пюрета все още  Rolling Eyes

Милена четох за дете (тук от форума) ,което почина вслядствие на сплитане на червата,оказа се че са се "слепили " от зрънчо  Shocked оттогава реших на Ели да не и давам.Баткото навремето имаше период когато много го ядеше а после неискаше и да види  Thinking

Елиа браво на ясленеца,много бързо свикна !
Кarim бързо оздравяване ! Hug

Нашия кътник почти изби  ooooh!Но усещтам че и тази нощ ще съм  #Crazy

# 78
Здравейте мамита,
ние сме от вчера тра-ла-ла #Crazy Малкият има Ларингит, ходихме до болницата вчера следобяд, защото след като смъкна Т, моят Начи почна една много странна гърлена кашлица и гласът му се изгуби... Отидохме на контролен преглед ужким, аз се притеснявах най-вече че сополите са гигантски и може да слезнат надолу, а то какво излезе. Сложиха Начи да инхалира адреналин, че му било затруднено дишането и гъгнел, дадоха ми Урбазон за през нощта (тук е свещичка, леле ако беше инжекция ooooh!), защото детето можело през нощта внезапно да направи дихателна криза и да почне да се задушава, та да му набутам урбазона пред да е дошла пърза помощ, изписаха ни инхалации с кортизонов медикамент и други десерти, и накрая ни пожелаха съвсем по европейски ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ! Ние съответно не мигнахме до сутринта и карахме на дежурства да следим Начи.
Всъщност не е толкова сериозно, колкото звучи, но крие известни опастности при децата, оттам и това презастраховане. Моят Начи и днес не е фит, вял е и гледа тъжно, добре че сега е залепен и той за екрана, отива директно към столчето си в кухнята да му пускам бейби Айнщайн. Гласът му веднага може да бъде избран без конкурс за някой еротик канал Peace Дано утре почне малко подобрение, че сън не ме лови и не мога да мисля за нищо.
Елвингчо, мерси за готиното клипче, аз натам биех, усетила си ме  Heart Eyes Ама и плакатчето си го бива, Марги!!! Само че определено не се вписвам във възрастовите му предпочитания, той си пада по каки (колко хубаво звучи)  Joy Дано твоят мушморок се оправи скоро. И при нас предполагат, че тези усложнения са от ваксината! Бубче, и твойто подвижно мишле да се оправя Hug
Каримче, намъчихте се бе, уффф, аман от болести при вас, дано е за последно Praynig
Блу, Марги, мерси за темата, преди да съм забравила, ного убава   bouquet
Блан, я малко се размърдай, че го даваш лежерно, и качи някоя снимка на принцесата  Praynig
ВСТ, аз не съм от кулинарките от форума, но пък съм от чревоугодниците  Laughing На малкия му правя например постни супи или яхнии за обяд, стерилизирам една част от тях в стъклени буркани и хоп в хладилника за следващите дни. Месо досега давах от специални Хип бурканчета само с месна застройка, която се прибавя към постна манжда. Вече ще почвам да купувам месо от месарския магазин, че той е проверен, защото е собственост на една моя австрийска мама-приятелка! Също и паста - макарони, много обича! Айде, пък дано вдигнете хемоглобина!
Тук няма такова нещо като тестове на урина и кръв без да има съмнение за нещо или притеснение за някаква болест - харесва ми така, и без друго нямаше да го мъкна да го боцкат пак, защото и първия път ми се стори доста безсмислено мероприятие  Naughty
Анди, честито и приятно конспектиране, миличкият Гогич вече няма да виси на гърдите на мама   bouquet Аз се отказах да отбивам поне за следващите няколко месеца, май така ни е по-удобно и на двамата  Sunglasses
Елия, много хубаво за яслата, дано след някой друг месец и аз се похваля със същото!!!
Цунки

# 79
  • у дома
привет  Hug

mmilena давала съм на Ния веднъж Зайо Байо, но сега избягвам. предпочитам да кара на солети и бисквити (закуска) като гризини  Peace ако пък види някой да яде Зайо Байо и поиска, просто й пъхам солета в ръката и готово  Mr. Green  бонбони, вафли, шоколадови неща засега правя ПАС  Peace
blanc чакаме си снимките  Twisted Evil за пикото изчаквам я да се събуди или аз я събуждам, подмивам, слагам контейнерче и памперс отгоре и я оставям да си се разсъннва, през това време се обличам, оправям нейните дрехи, приготвям й храна, за да хапне след боцкането. след 10 минути проверявам, ако има пико, обличам я и отиваме в лабораторията, ако няма не го махам контейнера, а слагам пак памперса обличам я и така отиваме в лабораторията  Peace почти 100% докато се стигне до лабораторията ще е свършила работата  Mr. Green макар да има и изключения  Laughing за ваксината - педито ни предупреди, че може след 15-на дена да се появи обрив, макар да не е задължително  Peace  сано-то и аз от прасешкия го купих  Peace miss_74 откакто сме на кухня се родих  Mr. Green а и на Ния много й харесват манджите и десертите на лелките  Mr. Green Andy стискам палци да успееш да се концентрираш навреме  Mr. Green   bouquet  Hug
и болничките да оздравяват, какво е това  Twisted Evil  Hug   bouquet  Heart Eyes

# 80
От сутринта никой не е писал... newsm78 , къде сте всички? Simple Smile

Kristianna, радвам се че всичко при вас е ок. Peace
Dusheto, милото Наче, дано бързо се оправи. HugНаистина страшно звучи, но по-добре така, презастраховат се, но поне знаеш как да реагираш ако стане нещо.
Karim, бързо оздравяване! Peace
Vst_80, успех с изследванията!И не се притеснявай излишно.
Blueeye, Ния-Дандания е много сладка! Heart Eyes
Bubcheto15, а Ина вярно е фурия, много е смела.Какви акробатични номера прави... Shocked Simple Smile

На Вики вече и се върна апетита и от два дни просто не можем да я изхраним... ooooh! Simple Smile Не спира да "мели" нещо и все сочи за още. Simple Smile
А аз днес какво изпълнение направих...нали нещо не ми е добре и сутринта в офиса си правя Tailol Hot, заредих се с чашката пред компютъра и какво направих като я бутнах всичко върху мен - дънките, блузата...чак бикините ми бяха мокри.Все едно се бях напикала. Crazy
На всичкото от горе нямаше никой от колегите с коли, та се наложи шефа да ме кара до вкъщи да се преобличам.Срам... Embarassed Simple Smile
Спирам вече.
Лек ден на всички!

# 81
Здравейте и от нас!
Кристиана, радвам се че притесненията ти свършиха  Peace.
Обърквация, звучиш чудесно, пожелавам ти да бъдеш все така щастлива с любимите същества  Peace.
Душе, много прегръдки на Начи и бързо да оздравява  Hug.
Elwing и ние сме записани в Св.Пантелеймон чрез фирмата, в която работиме с мъжа ми ние сме колеги и тъй като и двамата сме абонати ни гледат децата безплатно. Иначе в началото ни взимаха по 23лв. абонамент на месец, но сега не ни взимат нищо, явно са сключили по-добър договор  newsm78. Но тези 23лв. на фона на всичко останало са нищо, защото ако евентуално ти се наложи да ползваш услугите им, всичко, ама абсолютно всичко ти е безплатно. Преглеждат и еднократно и не абонати срещу 28лв.
Vst_80, аз се наблюдавах при д-р Цанкова, а на педиатър ходиме при д-р Докова, освен при JP-то в поликлиниката.

# 82
Здравейте  Heart Eyes
Обърквация,честита маса  Laughing,пожелавам ти цял живот да си толкова щастлива  Peace и определено ме зареди много позитивно  Hug
Кристиана  smile3501 за прекрасните резултати.
Vst и аз яко се мъча с тази урина,немога да и взема с колектор,бях решила с гърнето да пробвам,но сега пък като чета поста на Кристиана майче не е много добър вариант  Rolling Eyes,а за храненето и на мен ми каза педито да и отделям от нашата храна,ама аз готвя само за вечеря и за това на обяд сме още на пюрета  Embarassed
Бубче ей тази Ина е много опасна  Joy Joy,как се катери само  Party,а Даяна още не се е престрашила да ходи  Sad,прави крачки само в кошарата
Елиа и твоя сладур е голям хитрец  hahaha
Болните деца и мами бързо да оздравяват  Peace
Приятен ден,аз ще се опитам да поспя малко  Wink

# 83
Здравейте и от нас.
Сега се връщам от Райфайзен и съм бясна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
В този офис тук - Мл1 бл 30 са толкова непрофесионалисти и некомпетенти че не ми се говори просто!!!!
Как може колкото пъти да отида да си свърша някаква работа НИТО ЕДИН ПЪТ НЕ Е СТАНАЛО ВЕДНАГА.
Все се налага още веднъж да се ходи. А как се ходи пеша с дете което ходи 5 метра и иска 20 да го носиш!?!
Незнам на кого и как да пиша да им се оплача. А и не само аз мисля така - работата ни е наблизо и фирмата ни работи с тази банка - отзивите са ужасни за този клон. Преди като беше офиса в центъра, ходихме на Шишман - там квалитетна работа. Абе какво да ви говоря. Само охраната се трогна че съм с дете и попита дали имам нужда от помощ - явно само той си заслужава работата.
Така, оплаках ви се...ама ми писна от хора на които не им се работи.

VST стискам палци да са ви добре изследванията. А за хемоглобина - пробвай ако искаш елдата....дано да я хареса Лори.

Бубче вие ли бяхте с обривите от ваксината? Я кажете как изглеждат? А ако се снимате ще съм ви много благодарна.
Жорко също има обривчета но само по брадичката. Едни червени като пъпчици, които имаха бяло връхче и сега си имат коричка. Но понеже детето има херпес на устичката, педиатърката му каза че това са също херпесчета.....ама то според нея и Т нямало от ваксината.... #Cussing out

# 84
  • софия
Такааааа и ние дадохме кръв и урина.След 16.30 да отида за резултатите.Имало Кандиларов и до нас на Опълченска,та днес много намазах  Grinning!Нахраних Найа в 9ч. разходихме се 2ч. по магазините за осветителни тела и отидохме да я боцнат.Такъв рев беше такова чудо  ooooh!!В 13ч. се прибрахме нахраних Я ,измих и шушката и сложих колекторчето и след 1секунда и половина се беше изпишила и от там айде пак до Кандиларов  newsm57!
Як отчет дадох  Stop.
Душе,много прегръдки за Начето и бързо да оздравява Heart Eyes!

# 85
Милото Начи ,намъчи се горкото  Sad Много силна прегръдка и от нас ! Hug
Tony_M нашата фирма пък работи с Прокредит банк ,и при тях клона в Младост е голяма трагедия  Twisted Evil.Когато исках да ми продължът един овуърдрафт вместо просто да разгледат молбата една патка ме кара да ходя пак при шефа си да подписва при условие ,че не се изисква никъде ,но не се учудвам,взели са на работа една моя бивша колежка ,която 4 години продава тенджъри и фурни  и издава стокови разписки ,какво ти разбира такъв човек от банково дело!
А пък един път в банка ДСК пак в Младост 3 един техен служител не знаеше дали да запише едни пари които внасяше един г-н в дебит или кредит  Shocked Нямам думи просто!Аз съм завършила финанси и макар да не съм работила в банка,протегнах врат и му казах какво да направи да не бавим опашката  ooooh!

# 86
  • София
   Днес на мен пък ми беше доста изнервен ден. Сутринта и ние ходихме отново да им взимат кръв и да дадем урината. Разбираха се като отодохме в Поликлиниката се оказа, че с таткото сме забравили да веземем урината, та той се връща. После пък се замотах много и докато се прибера и двете ореваха света.
    За ваксините май доста мами се оплакват от странични реакции. Ние още не сме били МПР, а такива неща изчетох напоследък за ваксините като цяло, че направо незнам какво да мисля, а и хич не са малко бебетата със странични реакции.
    Пожелавам на всички болнички да оздравявят, а всички мами да са така радостни и щастливи като Обърквация.
    Ох Тони припомни ми за онзи клон на Райфайзен. Ти кога мислиш да се връщаш на работа. Дали ще ни огрее някой ден това с служебна ДГ поне?

# 87
Aila  успех с резултатите! Hug
За жалост тези ваксини са задължителни за деца които посещават детски градини и ясли  Wink

Много е пусто днес,хайде разпишете се че какво ще си чета тази вечер  newsm78 Laughing

Дани ,как са вашите резултати?

П.С Леле Ники е с 38,5 градуса температура! Shocked

# 88
Здравейте мами! Къде сте се скрили всички? И русенските мами нещо изчезнаха от фронта newsm78 Блу мерси за отговора, а тази програма от къде да я намеря и мога ли от някъде да я дръпна с flashget? Никой друг ли освен Блу не е запознат с торентите, айде не се стискайте споделете Whistling Душе една  голяма  Hug  на Начето! При нас нищо интересно, нещо ми е депресирано,явно е от времето вече в 7 часа става тъмно.Още две седмици и какви ще ги дирим в къщи цяла вечер незнам Sad Мама Марго да кажеш като идвате до Русе да се видим, вие цялото семейство ли ще идвате?Може би ще ви излезе по евтино някаква квартира за един ден отколкото хотел,че те са доста солени, ако има такива услуги в Русе де, ще се разровя в нета. Да се похваля днес за първи път мих на Марио 6-те зъба Mr. Green със накрайника и ненедент много му хареса,дано и за напред е така. Лека нощ на всички!

# 89
  • София
Добра ви вечер!  Laughing
Нещо ме мързя да пиша днес  Embarassed
Бързо оздравяване на Начето и батко Ники! Peace
Цвети, и на мен май ми влияе това време  Confused Режима на Ивчо нещо хич не се вписва в него - втория му сън е докъм 19-19.30ч и после висим вкъщи като кукувици, аз се опитвам да гледам Хаус, а той ми се катери по главата.  Crazy Ама Камерън и Чейс биха били красива двойка... Flutter
Зъбите ние ги мием чат-пат. Харесва му и на него.
Ембър, голям номер с тоя Тайлол хот си си извъртяла.  Wink Дано си по-добре иначе!
Ох, ние в събота сме на сватба, без Ивчо, щото не е в София и ми е притеснено - свеки ще го гледа. Дано се справи.  Praynig
Цунки и лека нощ! До писане!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт