АВГУСТинчетО с рАдост ОткрИва, че есЕнта Е толкОва крАсивА!

• 11 206
  • 318
  •   1
Отговори
# 30
Аз май се разболявам  Confused, едно ми е смотано, нищо не ми се прави.Отпуснала съм се, нямам сили и желание за нищо.Как ще изкарам днес на работа не знам. ooooh! Ще взема да отида до аптеката...
А и Вики снощи не спа особено, буди се през 30 мин. с рев.Няма ли да излизат вече тези зъби! Close

Mmilena, ако "Зайо Байо" са разни пръчици и снаксове аз смятам за сега да не давам.Докато мога ще я ограничавам, давам и солети и бисквити.Всеки сам си решава, но не мисля че има нещо полезно в тях.Вики ако си поиска и давам по 1-2 причици и толкова.Нашата съседка ми е много странна, детето е 6 месеца по-голямо от Вики, като излязат на разходка му изсипва един плик пръчици отпред на масичката на количката да си хапва. newsm78
Vst_80, успех с изследванията!Дано всичко е ок. Peace
Blanc, снимки, снимки! Mr. Green
Оставям ви за сега, после пак.

# 31
Добро утро!
Ех, ама сте наблюдателни! Дани, то вие такъв малък го забелязахте, а ако го пусна на голям екран, означава да спре форума  Mr. Green  Joy.
Миленка, аз давам Зайо Байо, ама по малко, защото Боби много лошо ми се запече от него. Давам толкова, колкото като видят, че някой друг яде, да им дам аз, за да не ходят да муфтят нещо, което ме побърква.
Нана, успех при зъболекарката  Peace.
Ние отиваме навън, че днес ни отварят кафенцето, което беше в отпуск и нямам търпение, да се събереме всички квартални  Laughing.
Лек ден!

# 32
  • гр.София
 Добро утро!
 Милена,преди около два месеца редовно й давах Зайо-Байо(тези дето не са с лук, а с масло.)После попаднах на един пакет с ужасно солени пръчици и спрях да давам. Караме на обикновени бисквити и чат-пат кроасани.Аз закусвам кроасан с капучино и тя си похапва от тестената част.
 Спокойно,ще има снимка с новата й прическа.
 Ембър,дано просто не ти е ден,а не да си болна!

# 33
  • софия

Ех, ама сте наблюдателни! Дани, то вие такъв малък го забелязахте, а ако го пусна на голям екран, означава да спре форума  Mr. Green  Joy.

Кой го мисли форума  Crossing Arms Laughing?!Ти ни напълни очите,пък после,ще се "оправя ме"  hahaha!
Аз Зайо-тосъм го давала веднъж,но вярно е много солен !Давам солетки,като махам солта и обикновени бисквтки.

# 34
Здравейте отново!
Ни се върнахме от лабораторията в 9 и двете с Лори едва се замъкнахме до леглата, та си поспинкахме до сега - направо ни уби това ставане в 6  ooooh! А пико така и не успяхме да съберем - имам чувството, че Лори ми се стиска нарочно - стоя 40 мин със свален памперс и контейнерчето и нищо  Rolling Eyes Довечера сме на преглед и ще видим какво е положението .

mmilena и аз Зайо Байо не давам - наистина е много солен. От скоро Лори си хапва солетки, като и аз се мъча да й махам солта, а тя е много щастлива, че най-накрая и тя дъвче нещо на разходките  Laughing Давах и бисквитки, но Лори отхапва много големи парчета и се дави и аз вече се притеснявам да й давам.

Tony_M за съжаление съм много зле и въобще не мога да се ориентирам кои са източните райони, но аз преди няколко дни си взех такъв прах и омекотител от Прасешкия, нямам идея обаче дали там ти е удобно  Embarassed

adrianska пак разпали страстите тук  Joy

blanc хайде не ни мъчи, а давай снимките - въпреки, че аз многооооо харесвах София с коса, но вярвам, че и като Лайза МИнели ще е  прекрасна  Flutter

Ember дано наистина не е нещо сериозно  Hug

nana77 дано да мине бързо и безболезнено при зъболекаря - аз също изпитвам ужас, имах неприятен инцидент като дете, и сега всеки път като отида е един ад. Треперя, прилошава ми, абе ужас. То и затова ходя само като стане нетърпимо  Embarassed А у вас сега май е доста весело с цялото индианско племе  Joy Вчера гледах едно детско костюмче на индианец и веднага си представих твоето слънчице в него  Laughing

Ставам, че поне малко да изведа Лори днес  Laughing

# 35
Здравейте и от нас! Бку, благодаря за новата темичка Hug
НИе сме добре, Дари ве4е няма разстройство и сме на нормална храна Party Нямма мнгоо време за форума, тъй като баща ми е тук да действа по ремонта, та, докато той бачка, аз тър4а  по магаизните за разни неща.Тази сутрин репих най-сетне да направя импровизиран прощъпулник на Дари, 4е срамота  ве4е.... Embarassed Та- снощи омесих питка  chef Е- не беше "върха на сладоледа", тъй като  тават ми се оказа малка и питата при пе4енето  изско4и малко.Сутринта я дооформи по стените на тавата равномерно, за да може да се търкулне.Дари си избра термометъра( нямах стетоскоп и това бях наро4ила за лекар), и банкнота.Топката няма смисъл да я споменавам Crazy-тя си е задължителна.
Сутринта ходихме до педито да вземем направления за изследванията за ясла, 4е  искат 50-60лв за тях #Crazy.А на вси4кото отгоре не е ясно кога то4но ще тръгне Дари на ясла, и ако  им изте4е срока на давност, трябва отново да ги правя ooooh!Утре, надявам се, да събера материал  и да ида до някоя лаборатория.
За прането- използвам Тео бебе и съм много доволна. За разните похапки- темата ми е много болна, тъй  като Дари е много пощелива и иска да яде всди4ко.Примирих се съссолети и  -бебешки и обикновени бисквити.Зръчно, Зайо-Байо и от сорта нямам намерение да давам Naughty
Хайде, ще спирам за сега, 4е  в къщи е бит пазар Blush и трябва да пооправя даокато тя спи! ДО писане Grinning

# 36
  • софия
ВСТ,дано всичко е о.к с изследванията на малката!И аз взех направление,за кръв и урина,но се чудя как да стане номера хем да се вземе кръв на гладно,хем урината да е "взета" макс до половин час...?
Явно трябва да стана в 7ч. да се изкъпя и оправя  и да чакам Найа да се изпишка,а тя 100% щЕ Иска да махне колекторчето,ще е гладна и нервна и ,ако успея да взема пиш трябва да се класирам от нас до поликлиниката,която е в Е.Марков за половин час,което просто не го виждам при сутрешните зверски задръствания.А нали през този половин час от взимането на урината трябва да облека и Найа,а напоследък това е мисия невъзможна!!!Един памперс го слагаме по 10 мин.Няма такава гонитба!

# 37
Дани, много сложно си го измислила.Слушай как процедирам аз. Ставам, оправям се, слагам Дари на гърне( колектор4ета и тя не търпи), 4акам я да свърши работата, като през това време  й приготвям дрехи за обли4ане и т.н...., и като се изпишка, пресипвам в контейнер4ето, обли4ам я набързо и  ...газ към лабораторията Grinning.Ти защо трябва да ходиш в п-ката на Емил Марков?Педито ли така иска?
А за взимането на кръв на гладно- това няма зна4ение за децата толкова.Дари се буди към 7-8, а в лабораторият сме  към час по-късно.

# 38
dani777k аз няколко пъти вече питам за тази урина и те все ми казват да не бързам толкова, че нямало проблеми  newsm78. И аз като Велмар ставам по-рано, обличам се и оправям всичко, след което будя Лори, че тя както спи до 11 няма как да я чакам. Правим опити за пикото, за съжаление често са неуспешни  и се мяткаме на колата - днес й приготвих хапването и като я боцнаха си хапна в колата. Иначе до сега и аз съм я водила като е яла перди това.  А наистина ти не можеш ли да занесеш резултатите някъде по-близо до вас?

# 39
  • софия
Навсякъде ли мога да отида да я боцнат и да дам урината?

# 40
Леле- да ви кажа сега клюкина от квартала CrazyЧувам аз 4е се глопа и се вдига врява навън и  роптая наум 4е ще събудят ДАри.Излизам да пуша една цеигара на балкона и ...в блока срещи мен са позиционирани 2 пожарни ,опъната стълба и 2-ма пожарникари атакауват  един апартамент през балкона Shocked .Голям екшън е.А улицата-  пълна със зяпа4и ooooh!Ох, дано не се събуди Дари, 4е и с  мегафон си комуникират  Rolling Eyes

# 41
Навсякъде ли мога да отида да я боцнат и да дам урината?
Абсолютно да Peace Аз ходя оба4е винаги в Кандиларов, защото имам лош опит от Цибалаб #2gunfire

# 42
  • софия
Вие в коя лаборатория ходите?А,кръв нали от пръстчето?

# 43
  • софия
И ние предишния път бяхме в Кандиларов,че нали тогава и взеха кръв от вената,за да проверим чернодробните ензими.
Аз също съм доволна от персонала там!Много са внимателни  Peace!

# 44
Здравейте! Laughing
 Пиша набързо,че съседите правят ремонт и къртят,та детето едвам спи #Cussing out
  Браво за страхотната темичка Peace Heart Eyes
  Велмар радвам се че вече сте добре Flutter
ВСТ дано и при теб всичко е наред
 Хайде оправяйте се всички,малки и големи и стига с тези вируси Close то май вече това ни чака де Rolling Eyes
 За пръчиците мога да кажа,че ги отказахме Laughing откакто яде солети не иска да ги погледне
Блуама страхотни разходки си правите Peaceи аз искам Crossing Arms
Мама Маргои аз не мога да помогна с хотелите,и мислех да се разровя,но тя Вал ме испревари Wink обади се ако ви остане време да направим една срещичка Wink
  Благодаря ви и за подкрепата  bouquetНие вчера ходихме при доктора за пишото,и той го отвори,но ни вика пак в петък още един път той да го бутне,че се е въспалило Sad хванали сме го на време.Милото така реве като пишка,че ми се къса сърцето ,Но няма как,така се става мъж Sick
   Хайде лек ден от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт