Мами в ГЪРЦИЯ - 7 (с една принцеса повече)

• 21 024
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
Момичета,моя синковец съм го изтипосала в конкурс за най сладко спящо бебе.Не знам как се пуска линк,но ако ви се ходи до там(родени август 2007),разходете се да гласувате за едно момиченце и едно момченце,които ви харесват, разбира се

Ок. Отивам да гласувам. Хехе, мойте и двамата са родени август. Но баткото е 1992, а малката е 2004 - олимпийско бебе беше.

Тка е, аз вече 16 години се лутам из дебрите на гр бюрокрация. Опит голям и често пъти  Cry горчив.

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 21:45 от veselinap

# 106
Друго си е ти каже нещата някой с опит в тези главоблъскания,когато си в неведение само се луташ,като муха без глава Mr. Green
Да са ти живи и здрави дечковците,ние в нашия род сме родени повината през август
Само лъвове и деви и гледай кво става-всеки скаран с всеки до второ нареждане... Joy

# 107
Здравейте!
От много време не съм надзъртала във форума ,но сега имам повече време и се обръщам към вас със следния въпрос:Догодина ми изтича Адиа диамуни и се питам знае ли някой дали трябва да  си вадя нова след като не живеем в Гърция?
Весел и слънчев ден на всички ви !(макар тук при нас да вали)

# 108
  • В подножието на планината
 Здравейте,
и тук заваля и ни провали разходката.nioto може би ще е най добре да попиташ адвокат.
Сузи непременно ще гласувам.
Останалите мами къде се изгубихте?Хайде да си пуснем по една снимка на порасналите бебоци(и разхубавилите се мами). Laughing

# 109
Останалите мами къде се изгубихте?Хайде да си пуснем по една снимка на порасналите бебоци(и разхубавилите се мами). Laughing
Амиии, аз съм леко в пространството... Ама днес имах много работа, диването късно заспа и... позната картинка... Grinning
Дет, къде живееш, в кой квартал?

# 110
Добро утро!
Дет, аз снимка моя ще пусна като си свърша мисия - отслабване. Само да се похваля - за три седмици и половина свалих 7 кг.  bowuu Но имам още доста. Ще се справя и с тях.
В една друга тема четох, че нямало купешки пюрета при вас. Тук, в Атина има, е, малко са като асортимент, но се намират. Има смес от зеленчуци, пилешко със зеленчуци, скоро открих пилешко с ориз и агнешко със зеленчуци, има и зеленчуци с телешко, а плодови има повече видове. Това всичко на Нестле. На Нутриция има само плодови, ама Свилен много се подрисква от тях. В България са повече видове и майка ми сега ще ми прати 8 вида зел. и месни пюрета на Нестле по 3 вида от всяко, за да ги пробваме, а като си ходим ще се запасим. Аз му правя вкъщи от време на време, яде ги, ама не с такъв апетит като купешките. А това, което е само зеленчуково не мога да смогна с лъжицата да му пъхам в устата.  Crazy
Прочетох, че Алекс ти отказва пюрета. Мислила ли си ако не намериш в Солун да помолиш някой твой човек да ти прати по някоя фирма, може тях да ги хареса.
Весел ден на всички!   bouquet

# 111
  • Гърция
Здравейте,

черпя всички  newsm38 beer Popcorn, вчера направихме един месец. Ходихме на консултация, пораснали сме с 4см, качили сме малко обаче 500гр, така че започваме да се дохранваме. Имам кърма, но явно не достатъчно, за да останем само на нея.

Лилянчо , много си ранобудна, твоя юнак порасна вече, защо ставаш толкова рано Wink?

# 112
Здравейте,

черпя всички  newsm38 beer Popcorn, вчера направихме един месец. Ходихме на консултация, пораснали сме с 4см, качили сме малко обаче 500гр, така че започваме да се дохранваме. Имам кърма, но явно не достатъчно, за да останем само на нея.

Лилянчо , много си ранобудна, твоя юнак порасна вече, защо ставаш толкова рано Wink?

Teo, браво на порастналата девойка! Да е жива и здрава!
За ставането - откакто смениха времето стана още по-зле. Вчера в 4.30, днес в 4.10  Sad . Свилен като беше по-малък рядко ме е будил преди 8 часа сутринта. 2-3 седмици преди смяната на времето започна да ме буди в 6-6.30. Всяко дете е различно, аз мислех, че моето ще е от поспаливите, ама се излъгах, беше като бебе само.  Tired

# 113
  • загубено
Привет!
Тeopr-Честит ви 1-ви месец!  bouquet
Жива и здрава да ви е малката принцеса!  bouquet

# 114
В една друга тема четох, че нямало купешки пюрета при вас. Тук, в Атина има, е, малко са като асортимент, но се намират.
Мами, аз като привърженик на здравословното хранене, казвам не купувайте готови пюрета. Не е голяма философия сами да сварите 3 зеленчука и после да пасирате.
Педиатрите тук, не казват хайде юруш на готовите пюрета. Напротив казват ти какво и по колко да вариш....

# 115
В една друга тема четох, че нямало купешки пюрета при вас. Тук, в Атина има, е, малко са като асортимент, но се намират.
Мами, аз като привърженик на здравословното хранене, казвам не купувайте готови пюрета. Не е голяма философия сами да сварите 3 зеленчука и после да пасирате.
Педиатрите тук, не казват хайде юруш на готовите пюрета. Напротив казват ти какво и по колко да вариш....

Знам, че не е философия, правила съм го и съм преценила как да процедирам. Моля, не се меси в избора ми!

# 116
  • загубено

Аз съм давала готови когато не съм имала възможност да приготвя.Забелязах че Иван харесва повече дом приготвената храна.
Сега обаче май се променя вкуса.Ако го питам него цял ден ще яде пър картофи.

# 117
  • Гърция
За зеленчуковите и месни пюрета и аз бих ги приготвяла сама, поне знаеш какво точно слагаш. Виж за плодовите приемам да се взимат и готови, особено в зимните месеци, така има разнообразие. Колкото до здравословното хранене, в био магазините има екологично чисти детски храни Wink.

Да се похваля, че вчера си влязох в дънките от преди да забременея, остана само малко да стегна корема, но това след 10 дни, като станат 40дни от раждането.

Последна редакция: вт, 30 окт 2007, 12:11 от Тeopr

# 118
  • под жаркото слънце
Здравейте,
Честита месечинка на принцеската!
Ама 500гр не са малко - минимумът е 160гр на седмица... newsm78 Това от рожденото тегло или след първоначалното сваляне в родилния дом?
Друг е въпросът, че моето кърмаче наддаде 1700гр за първия месец...Ама се роди 3750гр, та си е искал папу-то...

# 119
  • Гърция
OLYMPIA, 500гр от рожденото тегло, 640 гр от най-ниското. Нещата вървяха добре до преди седмица, започна да плаче много, да суче на всеки час и то, защото аз я махах от гърдата, израни ми зърната, а то горкото пак си плачеше гладно. След като сучеше 30мин изпиваше по 60-70гр чай. Явно не съм достатъчно запалена по кърменето, но не издържах да си мъча детето. Сега я кърмя, а после давам АМ, докато имам кърма ще я караме така. Успокоявам се, че и един месец само на кърма не е малко. Тя се роди мъничка 2 750кг, явно вече иска да навакса Wink по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт