Мами в ГЪРЦИЯ - 7 (с една принцеса повече)

• 20 998
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
Ами по образование съм инж. И работя като такава в една фирма. Разработваме софтуер.

Днес, наистина беше мн. хубаво времето. Излязохме на разходка и ние. И се залепихме на магазина на Ерму. С коледните играчки и украси. (Този, който всяка година е с коледни нещица)
Елпида, като се прибрахме, искаше да сваляме дървото и да започваме да украсяваме. Е, няма как ще изтрае до 01/12.

# 211
Здравейте момичета Hug
Странно ми прозвуча всичко това с фамилиите Crazy
Ние сключихме граждански брак в Бг,там си смених фамилията,преведох си документите,записаха ме тук в общината и оттогава съм с фамилията на съпругът ми и навсякъде така ме пишат,не бях чувала за този закон ooooh!
Тео тепърва ще й става интересно на малката принцеска,и при нас е много забавно-сега сме етап захранване Crazy
Бяхме на една прекрасна свадба уикенда,много ми хареса,прекарахме си страхотно и се надявам и моята до година да е толкова прекрасна Laughing
Моето лечение върви много добре,вдигнахме тромбоцитите на 125 хил. и сме много доволни и оптимистични Laughing
Сега за празниците ще ми идва майчето на гости,нямам търпение вече Praynig
Това от мен,да се пазите и само приятни емоции да ви сервира днешния ден Hug

# 212
Моето лечение върви много добре,вдигнахме тромбоцитите на 125 хил. и сме много доволни и оптимистични Laughing

Περαστικά.
Какво ти е? С какво се лекуваш?
 Embarassed EmbarassedМоже и да си писала. Ако е така, моля извини ме за нетактичността

# 213
  • под жаркото слънце
Толкова много се радвам за теб, прегръщам те и ти пожелавам болестта да е била само едно изпитание без последствия и повече да не се появява  Hug  Hug  Hug

# 214
  • Гърция
mery, много се радвам, че лечението ти върви добре, дано скоро се оправиш напълно Hug Praynig.

OLYMPIA , виждам че лентичката е розова Wink, момиченце ли е бебче? Как върви бременността?

# 215
veselinap по време на бременноста си развих тромбоцитопения,която сега лекуваме.
Вливат ми сандоглобулин венозно всеки месец и се надявам до март всичко да е зад гърба ми.
Лекувам се в Митера,много съм доволна.
Ще следва сбадба и кръщене,дано всичко да е наред до тогава Praynig
Благодаря ви за подкрепата момичета Hug
Когато погледна дъщеря ми разбирам,че   си е струвало и бих се подложила на всичко отначало,ако това е цената за да я имам baby_neutral

# 216
  • под жаркото слънце
OLYMPIA , виждам че лентичката е розова Wink, момиченце ли е бебче? Как върви бременността?
Да, принцеска ще имаме  Heart Eyes
Баба Георгия е на седмото небе от радост, защото дъщеря й има три момчета, синът й едно - Костаки, и е чакано момиченце (Джули е само моя  Heart Eyes).

# 217
Само принцеси май се чакат в този форум!!! Първо Теопр повлече крак с девойка, сега и ти чакаш девойка, аз също!
mery_79 радвам се за теб и ти желая до март всичко покрай болестта ти да е само спомен!!!!

# 218
veselinap по време на бременноста си развих тромбоцитопения,която сега лекуваме.
Вливат ми сандоглобулин венозно всеки месец и се надявам до март всичко да е зад гърба ми.
Когато погледна дъщеря ми разбирам,че   си е струвало и бих се подложила на всичко отначало,ако това е цената за да я имам baby_neutral

Естествено. Винаги и на първо място са децата.

Всичко да минава и заминава. Март вече ще си здрава и ще ни покажеш снимки от сватбата... Joy Laughing

# 219
Днес е ΤΡΙΤΗ και 13

От хиляди години , човек е характеризирал някои случки от ежедневието с лош или добър късмет.Колкото и да се опитваме избегнем тези предубеждения , се улавяме на моменти да вярваме на някои от тях.Някои суеверия предизвикват смях , други звучат по-реалистично .Сигурно е обаче , че  вярвайки фанатично в нещо , в крайна сметка го предизвикваме със силата която крием всички в себе си .
Да се насладим на този ден , както на всички останали в живота си .

# 220
  • Гърция
Сестрата на мъжа ми днес има рожден ден. Когато се е родила също е било петък Wink.

# 221
Аьа и днес слушах от къде произлиза... Естествено от падането на Константинопол...

# 222
Здравейте!
Хвърлих едно око на  опитът Ви с гръцката бюрокрация и не се  учудвам изобщо.Да ви се оплача  и аз.Преди 4 години когато декларирахме гражданския ни брак и трябваше да взема разрешение за престой ни направиха луди.Подготвихме документите и ни задължиха да внесем 1000 евро за разрешението.На следващия ден случайно,служителят който прие документите ни видя на улицата и ни каза,че е станала грешка-да ходим да си вземем парите.До тук всичко о.к.
    Казаха ми че може с пълномощно да си взема паспорта с разрешението.И аз  си стоя в България и си чакам, ли чакам.
 След Коледа ми се обаждат,че объркали паспорта ми и го дали разрешението на жена със същото име ,но естествено с друга фамилия!!!!!!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Обясниха ми да чакам още един месец.След този срок съпругът ми започна да звъни по офисите и да обяснява какъв е случая и така го препращаха  от телефон на телефон.Правиха му проблем защо не живеем в Гърция, а той до такава степен полудя,че ги псуваше наред.Наложи се да отиде до Атина и вдигна такъв скандал,че изгониха служителят,който се оказа ,че е загубил документите ми и 8 месеца ни е лъгал.Даже и по телевизията ни даваха.След това веднага за 1 месец направиха всичко и ме поканиха на интервю:
Голям смях падна там:Когато ни видя комисията ,само ме пита как се казвам и кога сме сключили брак.Подписах един документ и на другият ден всичко беше готово.
Другата година ми свършва разрешението и ако имам проблем вече знаем как да действаме:1.отиваме при кмета
2.вдигаме скандал ,като предварително сме извикали телевизията
3.пием по едно за усеха!
Препоръчвам ви тази рецепта-подейства и в случая,когато слагахме апостил на адиа гаму

# 223
слава богу избягвам бюрокрацията и не мога да споделя опит, но ви съчувствам.
Но да живее силната гръцка телевизия. То тя тук май е третата власт. Ако не и първата:)))
mery_79,
всичко най-хуваво ти пожелавам и повече никакви болести да не срещат теб и семейството ти:)
 В Митера работят много добри специалисти, не го казвам , защото там раждах.
Раждах там , защото знаех, че са най-добрите:)

# 224
Момичета , хайде да помагате пак  Simple Smile

Синът ми не е кръстен. Искам да го кръстим в БГ лятото. Ще преведа и легализирам кръщелното - дотук ОК .После на къде ?Къде го нося ? Защо го нося там ? Към кого да се обърна , за да попитам ?
Дори незнам какво точно да ви попитам  Embarassed- защото не знам кое , как и за какво служи.Вие какво правихте с πιστοποιητικό-то  βαπτίσεων след кръщенето ?

Александър е записан с името си в акта за раждане - роди се в Германия - там такъв е реда ,така че не е само въпрос да му запишат името .Когато издадоха акта за раждане , ни дадоха и един екземпляр за кръщенето. И понеже не искам да има проблеми по-късно (в личната му карта ще пише религия , живот и здраве   сватба , кръщенета ) , трябва да има и редовни документи , че е кръстен , които да признава гръцката църква ,все пак е и гръцки гражданин и ще расте и живее тук.

Благодаря ви предварително  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт