18 СОУ в София с японски, китайски, арабски и фарси.

• 168 346
  • 903
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Така е, учителката е най-важна в първите класове. Но каква ще е, незнам. Това, мисля, се разбира едва на първата родителска среща.

# 361
  • София
Незнам защо предварително не казват коя учителка коя паралелка ще поеме - би било много по-лесно родителите да решат как да си подредят желанията.

# 362
  • София
Те дори и да кажат, ако не познаваш учителката от поне две години, няма как да си направиш преценка. Обикновено в началото всички се представят в добра светллина, след известно време лъсват слабите им страни. Така че всичко си е късмет.

# 363
  • София
Тази сутрин (май) са давали по телевизията за 18 СОУ и казали, че все повече се наблягало на екзотичните езици.  Laughing Арабски имало след 8 клас. Това също е интересно.  Rolling Eyes

# 364
Знаете ли имената на учителките, които ще поемат първи клас тази година? Разбрах че не се знае коя учителка коя паралелка ще поеме, но ако има мнения за учителките ще съм благодарна. Мисля попрочетох написаното във форума, но може и да съм пропуснала нещо. Нали всяка година има и паралелка по немски език? Благодаря предварително

# 365
  • София
Като подавах заявлението имаше и немски език, аз го писах второ желание.
За учителките и аз много бих искала да разбера, но май само вътрешен човек може да даде такава информация.

# 366
  • София
Jutoo сега чак видях....децата са ни родени на една и съща дата....каним ги да учат в едно и също училище.... Laughing

# 367
 А има те ли представа за някакви приравнителни изпити след 8 клас ,защото чадото ходи на курсове и много иска да учи там? newsm78

# 368
  • София и там където не се пуши
А има те ли представа за някакви приравнителни изпити след 8 клас ,защото чадото ходи на курсове и много иска да учи там? newsm78

Ако учи по подобна програма, се мести без проблем, ако имат свободни места.

# 369
  • София
Jutoo сега чак видях....децата са ни родени на една и съща дата....каним ги да учат в едно и също училище.... Laughing
Вярно  Simple Smile може и в един и същи клас да са  Simple Smile

Някой няма ли някаква нова информация за училището? Дали нещо са измислили за ЦФО?

# 370
  • София
Аз пък се замислих дали няма да има скоро родителска среща? newsm78 Другите училища гледам вече организирват.  Rolling Eyes

# 371
Здравейте, търся телефонен номер на 18 у-ще за малко информация?

# 372
  • София
АМИ ВЛЕЗ В САЙТА НА  18 СОУ

# 373
# 374
  • София
Аз пък се замислих дали няма да има скоро родителска среща? newsm78 Другите училища гледам вече организирват.  Rolling Eyes
Ами предполагам, че родителска ще има като обявят класирането. То сега каква родителска - не се знае още кой е приет.

Общи условия

Активация на акаунт