18 СОУ в София с японски, китайски, арабски и фарси.

• 168 389
  • 903
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Излезнаха ли резултатите от класирането? Нали утре ... newsm78

# 391
  • София
Излязоха вчера Simple Smile
Началния курс учат ли на смени?
От колко часа сутрин започват?
Благодаря. Simple Smile

# 392
  • София
Здравейте,

бихте ли ми дали някакъв сайт на това училище?
Благодаря   bouquet

# 393
# 394
Здравейте,

бихте ли ми дали някакъв сайт на това училище?
Благодаря   bouquet

По скоро това е сайта на училището

http://18sou.net/index.html

# 395
Уф, стари лаври! Peace

# 396
Синът ми е приет в 1е клас (испанската паралелка) с класна Елена Начева,моля ако някоя мама има впечатления от тази госпожа да ги сподели.

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 00:46 от klivia

# 397
# 398
  • София
Нас и приеха в японската паралелка, I-з клас с класна Анита Георгиева. Надявам се на отзиви за преподавателката.  Peace

# 399
  • София
Аз я познавам, но не като класна, а като съседка (бивша). Възпитана жена, обича децата. Като съседка беше малко дръпната, в смисъл не много общителна. Но няколкото пъти, в които сме си говорили е мила и приятна. Както я представи директорката - съвременна.

# 400
  • София
Нашата класна е Ели Войнова - някакви отзиви за нея?  Simple Smile

# 401
здравейте,
може ли да ми кажете какъв е балът за 18- то с японска паралелка . Също така ако може да ми кажете дали, ако се запиша с някой друг език  след това  мога ли да се преместя в друга паралелка, тоест японската ,защото това ми е мечтата и винаги ми е било , даже си купих ричници , разговорници , речник за йероглифите на Б.Иванов . Разбрах , че той преподава на 8-ми клас , вярно ли е ?
 А и още едно нещо дали ако се запиша с китайски ще имам някяква реализация?
МНОГО ВИ МОЛЯ, ПОМОГНЕТЕ МИ . БЛАГОДАРЯ ВСЕ ПАК Weary cry Sad

# 402
  • София
Аз например искам да запиша детето ми с китайски, защото се говори, че китайския ще стане втори международен език, както се разпространяват тези китайци Simple Smile

mish3, според мен какъвто и език да се запишеш (изкл английски, който така или иначе ще го научиш) все ще ти е от полза.

# 403
здравейте,
може ли да ми кажете какъв е балът за 18- то с японска паралелка . Също така ако може да ми кажете дали, ако се запиша с някой друг език  след това  мога ли да се преместя в друга паралелка, тоест японската ,защото това ми е мечтата и винаги ми е било , даже си купих ричници , разговорници , речник за йероглифите на Б.Иванов . Разбрах , че той преподава на 8-ми клас , вярно ли е ?
 А и още едно нещо дали ако се запиша с китайски ще имам някяква реализация?
МНОГО ВИ МОЛЯ, ПОМОГНЕТЕ МИ . БЛАГОДАРЯ ВСЕ ПАК Weary cry Sad

mish3 и моята дъщеря се е насочила към япоската мисля че за миналата година мах. бал е бил 33.500 а мин. 28. 200 това са горе долу цифрите за тази година бъла ще излезе чак след първо класиране. Какви оценки имаш от изпитите така може да се ориентираме дали ще ти стигне бала за там

# 404
  • София
Tаня е приета в 1А клас - има ли други бъдещи сьученици тук?

Да!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт