18 СОУ в София с японски, китайски, арабски и фарси.

• 168 319
  • 903
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Когато бях учител там (седем години време), повечето от децата бяха от провинцията и се справяха често по-добре от софиянчетата. Това не е и не може да бъде критерий за подбор.

# 526
 StopЕхооооооооооооооо никой ли не знае нищо за тази госпожа Кристина Василева?  Тя ще е едната класна на английските паралелки. Май няма никакъв стаж  доколкото чух.  Heart Eyes

# 527
Мога ли да питам какъв е бала за кандидатстване след 7ми клас в японската паралелка? Аз съм приета в 36 соу, но понеже нямам информация дали е хубаво училището, ще се запиша за второ класиране. Бала ми е почти 29 и се чудя дали ще ми стигне или въобще да не опитвам. Благодаря предварително   bouquet

# 528
  • София и там където не се пуши
Мога ли да питам какъв е бала за кандидатстване след 7ми клас в японската паралелка? Аз съм приета в 36 соу, но понеже нямам информация дали е хубаво училището, ще се запиша за второ класиране. Бала ми е почти 29 и се чудя дали ще ми стигне или въобще да не опитвам. Благодаря предварително   bouquet

Тази година, май няма да има списъци с приетите деца пред училищата и техните балове, но почакай статистиката, която ще излезе в сайта на РИО и тогава си помисли.

И все пак отиди до училището и провери за списъци, дори и балът да не е голям, може на децата да е по първо желание и естествено ще напълнят паралелката. 

# 529
Миналата година минималният бал за приемане на първо класиране за японска паралелка е бил 31,142. На второ класиране е 30,714. Това за ориентнир. Как ще е тази година - никой все още не знае. Успех!

# 530
Тази година има и кореистика май.

# 531
Миналата година минималният бал за приемане на първо класиране за японска паралелка е бил 31,142. На второ класиране е 30,714. Това за ориентнир. Как ще е тази година - никой все още не знае. Успех!

Би трябвало, поне аз така си мисля, тази година да е спаднал бала за второ класиране, защото като цяло спадна още повече нивото на образованието в България Sad ... Ама аз какво разбирам, де??  Laughing Иии мерси ... Hug

Тази година, май няма да има списъци с приетите деца пред училищата и техните балове, но почакай статистиката, която ще излезе в сайта на РИО и тогава си помисли.

И все пак отиди до училището и провери за списъци, дори и балът да не е голям, може на децата да е по първо желание и естествено ще напълнят паралелката. 

За тези статистики не бях чувала...а само да питам кога ще я пуснат в сайта на РИО ?

# 532
Видяхте ли в седмокласната тема, майки са я качили на снимки.

# 533
Цветелина Радева е изключително спокоен, последователен и талантлив преподавател. Тя основа фондация "Кирил Радев" на името на съпруга си, който почина в трагичен инцидент и беше най-обещаващият японист на всички времена. Той за малко бе и мой преподавател и смея да твърдя, че сред всички източни филолози Кирил Радев блестеше като сияйна звезда.

Цветелина е също и майка и педагог, тя много добре ще се погрижи за децата. Учтива, внимателна и красива, чудесна е, така че изборът ви е в десятката.
Присъединявам се към оценката, но трябва да се направят някои важни уточнения. Не е създавана фондация, а Асоциацията на преподавателите по японски език, която самият Кирил Радев основава през 2003г, след смъртта му носи името му.
А Цветелина Радева от години не преподава в 18-то. Управител е на АГОРА СОФИЯ http://agorasofia.bg/ - школа за курсове по източни езици – японски и корейски, както и за най-различни проекти, свързани с японската култура. Много ученици от 18-то посещават курсовете за ученици по японски във въпросната школа, тъй като там има и японци - освен езика, учат и калиграфия, оригами и др, а правят и открити уроци пред родителите.

# 534
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Да, аз уточних дори, че учителка на дъщеря ми в първи клас японска паралелка, но не по японски език, ще им е Цветелина РадЛева, по японски е едно младо момиче, но не запомних името

# 535
по японски е едно младо момиче, но не запомних името
Няма и нужда - практиката в 18то показва, че учителите по японски се сменят всеки срок ooooh!

# 536
  • софия
Мами, чиито деца сега започват 1 клас...може ли малко повече информация- какви са условията...частна занималня има ли и т.н. Hug

# 537
  • София
Синът ми е втори клас японската паралелка и господинът по Японски език е вече втора година с тях. Не знаех, че за първи клас сега е дама.

# 538
  • София
И аз да попитам майките на първолаци - споделете впечатления, ще съм много благодарна! Доволни ли сте, как се отнасят към децата, дисциплината как е? Също така дали има транспорт, занималня, предучилищна?

# 539
И аз моля за повече информация за първокласниците - някой знае ли кой ще поеме първи клас  за учебната 2012/2013

Общи условия

Активация на акаунт