18 СОУ в София с японски, китайски, арабски и фарси.

• 168 277
  • 903
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте,аз пък искам да запиша там сина си,но в паралелка с изучаване на руски език.От септември ще е  1-ви клас.Споделете мнение за тези паралелки,ако имате опит,моля.
Доколкото знам и от руската паралелка са доволни, някой ми беше казал, че са едни от най-добре подготвените класове за тържества , заедно с японските. Peace

# 571
  • софия
До кой номер са стигнали вход. номера, има ли някой скоро подал?

# 572
Доколкото знам и от руската паралелка са доволни, някой ми беше казал, че са едни от най-добре подготвените класове за тържества , заедно с японските. Peace

Какво трябва да означава "едни от най-добре подготвените класове за тържества" ???

# 573
  • София

Какво трябва да означава "едни от най-добре подготвените класове за тържества" ???
може да не съм се изразила правилно, имам предвид, че пеят много песнички и казват много стихотворения , сравнение с паралелки с други езици. Поне така аз го разбрах  Peace, не съм пряк свидетел

# 574
може да не съм се изразила правилно, имам предвид, че пеят много песнички и казват много стихотворения , сравнение с паралелки с други езици. Поне така аз го разбрах  Peace, не съм пряк свидетел

Мм, възможно е. Моето хлапе е в немската паралелка и както неколкократно съм писал - много доволен съм от учителката му. Но откъм песнички и подготовка за празненства са гола вода за мое голямо щастие Simple Smile

# 575
  • София
Аз подадох вчера - 09.02 и получих входящ номер 185. Поради обстоятелството, че не живеем в района ми казаха в прав текст хич да не се надявам за английски, а аз мислих, че за японския е най-големия наплив.

# 576
  • София
Аз подадох вчера - 09.02 и получих входящ номер 185. Поради обстоятелството, че не живеем в района ми казаха в прав текст хич да не се надявам за английски, а аз мислих, че за японския е най-големия наплив.
а вие английски ли искахте като първо желание?

# 577
  • софия
А за неживеещите в района- ако подадат за език, различен от английския- важен фактор ли е вх. номер.

# 578
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
не, не е важен, най-много ако имате шанс на събеседването да ви попитат искате ли да пренаредите желанията си по ред

# 579

Моето хлапе е в немската паралелка и както неколкократно съм писал - много доволен съм от учителката му. Но откъм песнички и подготовка за празненства са гола вода за мое голямо щастие Simple Smile

kodbg, колко пъти седмично учат немски в първи клас, за езика при друг  учител ли са или класа го води преподавател по немски?

Благодаря ти предварително за инфото   bouquet

# 580
kodbg, колко пъти седмично учат немски в първи клас, за езика при друг  учител ли са или класа го води преподавател по немски?

Благодаря ти предварително за инфото   bouquet

4 часа седмично - 2х2. Учителката е друга, не е класната.
Искам да уточня, че като казвам, че съм доволен, визирам класната му, а не обучението по немски. Немският... не разчитай на нещо особено - всяка година се сменя преподавателя, обучението не е на ниво. Тази година има една госпожа, която като че ли е малко по-добре с усвояването на материала, но пък като педагог за малки класове явно не става, защото всички деца се оплакват от нея и ходят с нежелание в часовете й. Това няма и особено значение, следващата година сирурно пак ще е нова...

# 581
  • София
Потвърждавам, че и на мен ми казаха, че входящия номер не е от значение.Аз посочих на първо място японски, защото така бях и намислила, но не съм убедена, че ще ни приемат въобще, защото нямаме никакво предимство.

# 582
  • софия
Добре, но  при посочен първи език - немски. Например приетите са 15, който имат предимство. Останалите свободни места- запълват се от тези без предимства. Как решават кои да са те?
давам условни цифри...Дали пък всички приети деца са влезли по критериите им? newsm78

# 583
  • София
Добре, но  при посочен първи език - немски. Например приетите са 15, който имат предимство. Останалите свободни места- запълват се от тези без предимства. Как решават кои да са те?
давам условни цифри...Дали пък всички приети деца са влезли по критериите им? newsm78
и аз това се питам, не ми се вярва всички приети в училището да имат някакво предимство. След като номерът няма значение, как подбират децата

# 584
  • софия
и аз това се питам, не ми се вярва всички приети в училището да имат някакво предимство. След като номерът няма значение, как подбират децата
Тогава би трябвало да важи вход. номер. За мен не би било правилно след събеседването да решат кое дете да влезе. Даже то май е след като са излезнали списъците с приети деца?  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт