18 СОУ в София с японски, китайски, арабски и фарси.

• 168 264
  • 903
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте!
Интересувам се за добри начални учителки, които в момента преподават във втори клас.
Ние след две години ще сме в първи клас.
Моето дете, което в момента е 6кл. беше при Лорета Петрова. Аз лично съм много доволна, но все пак мнението ми  е субективно. Имаше и родители с противоположно такова, но бяха малцинство. Не съм сигурна дали не води само японските паралелки.

# 616
Мили майки,ние идваме от прованс #2gunfireслед 4 клас и искаме да учим вече в София..та насочили сме се за 5 клас към 18 ,32 и 30 че се чуват добри неща пък и са наблизо.Кавете моля-ако ни приемат и в 3-те/макар че не е мн сигурно/кое да изберем.Споделете.. newsm78 мн .мерси Joy

# 617
  • София и там където не се пуши
Мили майки,ние идваме от прованс #2gunfireслед 4 клас и искаме да учим вече в София..та насочили сме се за 5 клас към 18 ,32 и 30 че се чуват добри неща пък и са наблизо.Кавете моля-ако ни приемат и в 3-те/макар че не е мн сигурно/кое да изберем.Споделете.. newsm78 мн .мерси Joy
Първо вижте къде ще ви приемат. И все пак става дума за 5-ти клас, наоколо има още училища.

# 618
  • София
Майчета, на вас обадиха ли ви се за родителската среща на децата, записали се в първи клас, която ще се проеведе на 8 юни от 18 часа или само от сайта на училището да се информираме.

# 619
  • София
Здравейте момичета,
Да се похваля и тук, че Калоян го приеха в 18-то, І Ж японски. Има ли и друго детенце в този клас?

На мъжа ми са му казали, че родителската среща е в петък - 08.06 от 18 часа и първо щяла да е обща, а после по класове.

# 620
  • София
Майчета, на вас обадиха ли ви се за родителската среща на децата, записали се в първи клас, която ще се проеведе на 8 юни от 18 часа или само от сайта на училището да се информираме.
на нас ни казаха при записването.
Еtti, с какъв език сте приети?

# 621
  • София
С немски. Това ни беше и първото желание.

# 622
Ети, и ние сме в немската паралелка.

# 623
  • София
ние сме във френска паралелка Simple Smile

# 624
  • София
Здравейте,
Търся контакт с майка на дете от  І Е клас с японски. Благодаря на отговорилите предварително  bouquet

# 625
  • София
Чух, че в 18 училище няма никакви уреди в салоните по физическо.. Shocked
Моля родителите, които са по-запознати да споделят дали е вярно..
На мен ми се струва направо невероятно, да няма успоредка, коза, греда, трамплин....
Тогава какво правят в час по физическо... Whistling

# 626
  • София
Ние бяхме втори клас - японската и освен с наръчните в клас топки, обръчи и др. подобни синът ми не е казал да се занимавали с нещо смислено в час по физическо възпитание.  Rolling Eyes

# 627
  • София
Ние бяхме втори клас - японската и освен с наръчните в клас топки, обръчи и др. подобни синът ми не е казал да се занимавали с нещо смислено в час по физическо възпитание.  Rolling Eyes
дали пък тези уреди не са за големите, и  те само да ги ползват... или въобще ги няма  Sad

# 628
Не  очаквайте много, много децата ви да играят физическо. От 2 часа седмично, я влязат в салона веднъж, я не. Причината са многото паралелки.

# 629
  • София
Не  очаквайте много, много децата ви да играят физическо. От 2 часа седмично, я влязат в салона веднъж, я не. Причината са многото паралелки.
това го разбрах, но поне като влязат да е качествено

Общи условия

Активация на акаунт