Да измислим дата и час за по една мускатова в БУРГАС (36)

• 16 946
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
След като се върнахме от родилното, Стефан беше с ужасни рани на ингвиналните гънки, в следствие на ''честата" смяна на памперса в родилното. На нас лично не ни разрешаваха да го правим сами. Ако сега ми се случи, естествено бих действала по др. начин. Педиатърката като го видя, установи, че всичко е резултат от изсушаване и препоръча омазняване и по-често оставяне на беб без памперс. След ден само, всичко бе наред.

Като стана въпрос са Nachtkerzen, искам да ви каша, че в аптечнита мрежа има чудесна немска медицинска козметика, на много добри цени. Например продуктите на АБОФАРМА ( www.abopharma.de). Горещо ви препоръчвам например вазелина с невен, не само за вас, но и за децата ви. Без консерванти е. В този случай с изсъхването ще помогне, предполагам. Аз съм с ужасно суха кожа на тялото и този вазелин ме спасява единствено. Цената е около 5 лв за 250 мл.  Ето го
http://abopharma.de/produkte/pflegeprodukte/melkfett-ringelblume.html

# 181
подарявам 9бр Памперс 2 и 7бр Дайперс Миди.

# 182

ХАЙДЕ ДА ПОЧЕРПЯ  Hug
Преди една година родих  Wink

# 183
Ками, да ти е жива и здрава щерката!
Много здраве, щастие и късмет й желая!

Весело изкарване на празника днес!

# 184

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на АНЕ !!!
МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ !!!

# 185
Честито ти рожденничка, Каме!
Да ти е здрава и весела и много много да те радва!
Дай малко снимки насам на рожденния ден и тортата!

# 186
Aмелиа, честита първа годинка на Юлиана! Пожелаваме й със Стефи много здраве и безгрижно и щастливо детство!
Само поводи за гордост да ви дава!

И като представител на зодия Везни й пожелавам да бъде една наистина балансирана и умерена Везна Simple Smile

Сърдечно благодаря за поздрава, Амелиа. Аз като по-нова в тази тема, реших да остана инкогнито на празника, но май не бях права. Черпя всички ви виртуално с парче торта и чаша ароматно кафе   bouquet

# 187
  • Бургас
Честит празник на Юлияна ! Да расте  здрава ,щастлива и усмихната !

Честит празник, Ане !

# 188
мами от бургас помагайте с инфо, моля!
има ли място в нашия град Thinking Thinking където мога да запиша едно палаво мъниче 2.5г. на занимания напр. музика, песнички, малко английски, спортно-занимателни игри- редом с игрите да научава и нещо полезно, да контактува с деца и евентуално да посвикне с атмосферата, която го очаква в детската градина.

# 189
Трябва ми лек за сополи - вместо да минава, течащият преди нос започна да произвежда "жълти" сополи....Стеримар, Виброцил, Бактробан не помагат...Пробвах и лайка с мед, ама не свърши работа. Сега съм сварила чесън с малко сол и капя в носа, но още не знам дали има ефект. Иначе няма Т или други симптоми. Има да вади още 3 зъба, които явно напират, защото много се лигави и пъха всичко в устата...Ако някой знае ефикасен лек - моля да пише

# 190
  • България
Честито на рожденичките      bouquet  bouquet Да са ни  живи и здрави.  newsm59 nbirthday  party023  ura  bigdance2

# 191
Честито на рожденичките!!! newsm67 TadaДа са ни живи и здрави и много да слушкат!!!

# 192
# 193
  • На морето!

Честита ви рожденничка,Ками!Желая ви да е жива и здрава и да има едно прекрасно,щастливо детство!

# 194
мами от бургас помагайте с инфо, моля!
има ли място в нашия град Thinking Thinking където мога да запиша едно палаво мъниче 2.5г. на занимания напр. музика, песнички, малко английски, спортно-занимателни игри- редом с игрите да научава и нещо полезно, да контактува с деца и евентуално да посвикне с атмосферата, която го очаква в детската градина.
да разбирам ли, че няма такова място в бургас newsm78 newsm78 newsm78  моля  Praynig Praynig Praynig, иначе ни чака скучна зима по кафета и у дома  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

относно досадната хрема когато никнат зъбчетата, за съжаление няма наистина ефикасно лекарство. трябва обаче да следиш да не прихванете някоя инфекция, която да слезе надолу, защото `сополите` са добра среда за вирусоносители.

Общи условия

Активация на акаунт