Да измислим дата и час за по една мускатова в БУРГАС (36)

• 16 942
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
Ками, честита ти рожденничка! Да расте здрава и щастлива и да е гордостта на мама и тати!
Момичета, аз съм се записала за среща на 20ти, но за съжаление в петък отново заминавам в командировка и напълно изтървам тази седмица, така че моля за извинение, но ако срещата е тази седмица, както май се очертава, не ме бройте

# 196
Честито на празнуващите днес  bouquet

да разбирам ли, че няма такова място в бургас newsm78 newsm78 newsm78  моля  Praynig Praynig Praynig, иначе ни чака скучна зима по кафета и у дома  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Според мен правилно си разбрала. И аз търся такова място безуспешно. Ако откриеш все пак- свирни Peace

Трябва ми лек за сополи - ...................................

При хрема пръскам с "Еуфорбиум композитум". Много лекарства си сменила за кратко време, не е добре за лигавицата на носа Peace

# 197
Честит рожден ден на Юлка на Амелия! newsm59 Да е жива и здрава, винаги усмихната  и само радост да носи на мамаи тате!

мами от бургас помагайте с инфо, моля!
има ли място в нашия град Thinking Thinking където мога да запиша едно палаво мъниче 2.5г. на занимания напр. музика, песнички, малко английски, спортно-занимателни игри- редом с игрите да научава и нещо полезно, да контактува с деца и евентуално да посвикне с атмосферата, която го очаква в детската градина.

Има една забавачка , мисля че се казва Патиланци, намира се отстрани на Младежкия дом, в която могат да се оставят децата почасово или пък за цял ден. Но не съм сигурна дали няма някаква възрастова граница. До колкото знам е 3лв на час ( а това го бяха писали други мами по-напред в темата), а за цял ден е около 12лв. Мисля, че едно такова място е идеален вариянт за свикване с обстановката в детската градина, защото можеш да го оставяш детето по малко и постепенно да увеличаваш времетраенето на престоя.

# 198
  • По света и У нас
Честит 1ви рожден ден на малката ти дъщеричка, Ками  smile3525
/аз като ти звъннах днес, защо не се похвали  Grinning/

Честит Рожден Ден, Ани   smile3525
/бъди много обичана и много глезена  Wink , и мъжете да се слушат много в къщи  Grinning/

mousy - за хремата са ми изписвали Резоксим 0,001% /повече от 3 дена не се прилага/, както и Коларгол .... но все пак от лекар  Peace ...имали са някакъв ефект но все пак след няколко дни прилагане  ooooh! .... Иначе и ние при вадене на зъбки, сме редовно със сополи  ooooh!

gabi12 - така както го описваш, изглежда като частна занималня или ясла/детска градина  newsm78 .... има няколко центъра, къде то може да оставиш детенце за известно време да го гледат и междувременно си поиграе с други деца .... но занимания не мисля че им организират  Thinking .... виж ако функционира по-скоро като детска градина/занималня като Приемната на Ани, "Палавници" /за който вече са ти писали/, "Защо, защо" /но там не съм сигурна дали взимат почасово/ е друг въпроса  Thinking

# 199
Момичета, благодаря за съветите! Вече започна и да покашля малко, секретите от носа се стичат в гърлото

# 200
Честито на празнуващите днес  bouquet

да разбирам ли, че няма такова място в бургас newsm78 newsm78 newsm78  моля  Praynig Praynig Praynig, иначе ни чака скучна зима по кафета и у дома  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Според мен правилно си разбрала. И аз търся такова място безуспешно. Ако откриеш все пак- свирни Peace

дадено, започвам проучване. като за начало моля някой, който има впечатления от `Приемната на Ани` да сподели. чувала съм за това място, но не познавам лично някого, който да има преки впечатления, а пък вече имаме кофти опис с тръгване на ясла и не ми се иска да травмирам щерката отново- тъкмо се успокои и е предишното самостоятелно и спокойно дете.

# 201
Честит празник, Амелия!
Пожелавам на малката ти госпожица да расте здрава и много щастлива!

# 202
Честит рожден ден на Юлка на Амелия! newsm59 Да е жива и здрава, винаги усмихната  и само радост да носи на мамаи тате!

мами от бургас помагайте с инфо, моля!
има ли място в нашия град Thinking Thinking където мога да запиша едно палаво мъниче 2.5г. на занимания напр. музика, песнички, малко английски, спортно-занимателни игри- редом с игрите да научава и нещо полезно, да контактува с деца и евентуално да посвикне с атмосферата, която го очаква в детската градина.

Има една забавачка , мисля че се казва Патиланци, намира се отстрани на Младежкия дом, в която могат да се оставят децата почасово или пък за цял ден. Но не съм сигурна дали няма някаква възрастова граница. До колкото знам е 3лв на час ( а това го бяха писали други мами по-напред в темата), а за цял ден е около 12лв. Мисля, че едно такова място е идеален вариянт за свикване с обстановката в детската градина, защото можеш да го оставяш детето по малко и постепенно да увеличаваш времетраенето на престоя.

ние вече сме ходили с малката там, за игра е наистина добър вариант, но не и за това, което gabi12 търси, поне аз така я разбирам.  

и от нас честито на рожденниците и семействата им  bouquet  bouquet  bouquet

# 203
а в Патиланци или Палавници вземат ли под 3години,и ако да-малко дете на 2г гледат ли го или го оставят само да си играе.

# 204
В този център до Мл. дом приемат и по- малки, но родителят трябва да присъства. Стоиш като изгонен на едно столче. По принцип е за деца над три години. Приемната на Ани вече не е срещу детският "Егоист", не знам дали още съществува. Ходих и до частната детска градина на "Антим1", няма места. Онзи ден минавах зад хотел "Плаза", там има някакъв нов детски център. 

# 205
Здравейте, момичета!
Нужна ми е вашата помощ. Малката е с висока Т вече 2ри ден, а видими симптоми за вирус няма. Съмняваме се да не би да са зъби, но вече толкова време продължава, а и снощи вдигна 39 градуса. Къде да я заведа? В Св. София ли? Чух, че имало някаква нова клиника в Изгрев (не Оксиком) .. там дали ще има педиатър? И някой ако знае телефон, няма да е зле.
Благодаря предварително!   bouquet

# 206
Здравейте, момичета!
Нужна ми е вашата помощ. Малката е с висока Т вече 2ри ден, а видими симптоми за вирус няма. Съмняваме се да не би да са зъби, но вече толкова време продължава, а и снощи вдигна 39 градуса. Къде да я заведа? В Св. София ли? Чух, че имало някаква нова клиника в Изгрев (не Оксиком) .. там дали ще има педиатър? И някой ако знае телефон, няма да е зле.

ако имаш предвид LIFE HOSPITAL  - НЕ ТЕ СЪВЕТВАМ!!!  не съм доволна, гледат само да ти вземат парите. базата е добра, но това не е достатъчно.

# 207
В този център до Мл. дом приемат и по- малки, но родителят трябва да присъства. Стоиш като изгонен на едно столче. По принцип е за деца над три години. Приемната на Ани вече не е срещу детският "Егоист", не знам дали още съществува. Ходих и до частната детска градина на "Антим1", няма места. Онзи ден минавах зад хотел "Плаза", там има някакъв нов детски център. 

аз някъде четох, че Приемната на Ани била в процес на лицензиране или нещо такова  Thinking Thinking Някой знае ли?

Зад `Плаза` е клуба на смарти- парти. била съм и там- за мен това е `една закрита детска площадка`, за която трябва да плащам 3лв/час и пак аз да си гледам детето. управителката каза, ` наблюдаваме ги да не се наранят`, но иначе не ги занимават с нищо. нямаше дори музика, която евентуално би създала по- весело настроение. вярно чистичко, приветливо има и доста играчки, НО ми се иска и на мен нещо повече.  има толкова много деца на 2-3г. , които не ходят на ясла по една или друга причина- болести, липса на места и т.н.- а те вече не са бебета и според мен няколко играчки накуп не са достатъчни.
ох, знам ли ooooh! май аз искам твърде много.

# 208
Здравейте, момичета!

ако имаш предвид LIFE HOSPITAL  - НЕ ТЕ СЪВЕТВАМ!!!  не съм доволна, гледат само да ти вземат парите. базата е добра, но това не е достатъчно.
За частната клиника не мога да дам мнение, но доктор ми е казвал, че температура може да се вдигне само от първите зъби...Тогава все още организмът не бил свикнал или нещо подобно и било възможно да се вдигне Т. Но при по-късни зъби - задължително да се търси причината за Т другаде - зачервено гърло и т.н.

# 209
Здравейте, момичета!

За частната клиника не мога да дам мнение, но доктор ми е казвал, че температура може да се вдигне само от първите зъби...Тогава все още организмът не бил свикнал или нещо подобно и било възможно да се вдигне Т. Но при по-късни зъби - задължително да се търси причината за Т другаде - зачервено гърло и т.н.

ние пък вдигахме Т винаги, когато `избиваше` зъбче. може би защото сравнително късно започнаха да никнат.

Общи условия

Активация на акаунт