Да измислим дата и час за по една мускатова в БУРГАС (36)

• 16 942
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
Тия от Лайф Хоспитал .. наистина са кожодери!  Shocked 30 лв.  преглед, 20 лв. рентгенова снимка, 15 лв. кръвна картина и всичко това сумирано, но + още 50% отгоре, защото е почивен ден!  #Cussing out
Май ще ходим в приемно ..  ooooh!

# 211
Тия от Лайф Хоспитал .. наистина са кожодери!  Shocked 30 лв.  преглед, 20 лв. рентгенова снимка, 15 лв. кръвна картина и всичко това сумирано, но + още 50% отгоре, защото е почивен ден!  #Cussing out

A защо и рентгенова снимка?  Нали няма никакви симптоми за вирус т. е. няма кашлица? Или просто искат да ви вземат парите , а че излишно ще се объчи детето няма значение за  тях #2gunfire Въпреки,  че според мен щом поддържа  висока температура сигурно е вирус.

# 212
Като изключим зъбите, Станислава вдига толкова висока Т от ангина.

# 213
  • вкъщи

4естит рожден ден на ванко на Sesana!да е жив и здрав,все така сладък,4аровен и палав!
и догодина да стане батко!  bouquet

# 214

дано да случите на доктор.  Praynig Praynig Praynig

# 215
В този център до Мл. дом приемат и по- малки, но родителят трябва да присъства. Стоиш като изгонен на едно столче. По принцип е за деца над три години. Приемната на Ани вече не е срещу детският "Егоист", не знам дали още съществува. Ходих и до частната детска градина на "Антим1", няма места. Онзи ден минавах зад хотел "Плаза", там има някакъв нов детски център. 

аз някъде четох, че Приемната на Ани била в процес на лицензиране или нещо такова  Thinking Thinking Някой знае ли?

Зад `Плаза` е клуба на смарти- парти. била съм и там- за мен това е `една закрита детска площадка`, за която трябва да плащам 3лв/час и пак аз да си гледам детето. управителката каза, ` наблюдаваме ги да не се наранят`, но иначе не ги занимават с нищо. нямаше дори музика, която евентуално би създала по- весело настроение. вярно чистичко, приветливо има и доста играчки, НО ми се иска и на мен нещо повече.  има толкова много деца на 2-3г. , които не ходят на ясла по една или друга причина- болести, липса на места и т.н.- а те вече не са бебета и според мен няколко играчки накуп не са достатъчни.
ох, знам ли ooooh! май аз искам твърде много.
  Наистина има доста клубове за деца но в тях не се предлагат занимания Поне аз незнам ако има с удоволствие бих записала детето си Мисля че Габи търси нещо по-интересно

# 216
Дежурният лекар ни отказа направление за приемно отделение, да не говорим за снимки и кръвна картина. След Панадола свалих температурата, но да видим докога. Според дежурният в 4та поликлиника излизат два зъба едновременно - горен десен резец и неговият съсед пак отдясно и наистина венецът й е подут, дори едното зъбче се вижда, но не е пробило. Каза още, че гърдите са чисти, гърлото не е зачервено. Но не знам .. притеснено ми е.
Някой да е чувал нещо за д-р Ивайло Абаджиев? Педиатър ли е, че се изказва толкова категорично?  newsm78
Краси, май целта е точно да ти оберат парите.  #Cussing out

# 217
  • Бургас
AngelsFallFirst, аз винаги съм викала линейка от Св.София,защото все се случват по почивни дни такива ситуации при нас - 40 лева струва,но не знам дали по това време ще имат педиатър на разположение.

Друго ,което открих е при последните пъти разболяване на малкия, дори и не ходихме на лекар- изчаквах 2 дена и на третия вече спираше да вдига Т.При постоянна Т се редуват Панадол,Калпол и Нурофен - едното е поддържащо ,а другото допълнително .Примерно на 8 часа Нурофен ,а ако междувременно вдигне Т от Парацетамоловите,но не по-рано от 4 часа за да се спазват дозите за деня.Това ми го обясни една от докторките от Св.София,преди това не го знаех.Последния път и при нас беше така - нито гърло,нито сополи,нито кашлица ,само Т,но на третия ден спря и почнаха сополи.Витамин С също е добре да и даваш,и ако е под 38 градуса даже е добре нищо да не се дава.Много висока Т се сваля и с увиване в оцетен чаршаф,оцетени чорапки и оцетена кърпа на главата -  и това го минахме при първата му ангина.

Ако е нещо вирусно или настинка би трябвало до 3 дена да има подобрение,ако е от зъби не знам-може би до пробиване на зъбчето,дано да е това само  Praynig

# 218
Благодаря за отговора, Гале!  Hug

Дари пак е Т .. 38, 5 .. сложих й една свещичка Нурофен! Не знам вече .. ще полудея!  Sad На всичкото отгоре и аз съм с асматичен пристъп.  Close

# 219
Май в Бургас има вирус, защото има доста болни/не само деца/...Хрема, гърло, Т. Аз един ден бях с Т, малката е само със сополи. Но трябва да се овладее навреме

# 220
  • Бургас

4естит рожден ден на ванко на Sesana!да е жив и здрав,все така сладък,4аровен и палав!
и догодина да стане батко!  bouquet
Благодаря за пожеланията. Само батко скоро няма да го правим  Wink
Целувки на всички вкъщи. И нека утре да се чуем за количката.

# 221
  • Бургас
Дари пак е Т .. 38, 5 .. сложих й една свещичка Нурофен! Не знам вече .. ще полудея!  Sad На всичкото отгоре и аз съм с асматичен пристъп.  Close
Стоян лятото така вдигаше висока Т няколко дни без сополи и кашлица и се оказа ангина. Пихме Зинат колкото и да не ми се искаше. Ако искаш, ще ти дам телефона на една педиатърка от родилно, която е много отзивчива, ще ви прегледа и в неделя, прегледа е 15лв (тя не ни изписа АБ, личната беше). Тя не бърза да изписва АБ. Просто тогава не го заведох при нея и съжалявам.
Сега да ви се оплача от фото ГЕЯ зад х-л България. Занесох вчера 200 снимки да ми извадят, днес отивам да си ги взема и си ги плащам (по-точно бяха 199 снимки), като се прибрах започнах да си ги подреждам и видях, че липсват няколко, броих ги 186 снимки. Ходих пак и те започнаха невъзможно било дрън дрън. Извадиха ми липсващите снимки, но си ги платих 4 лв. За 4 лв аз повече там няма да стъпя и винаги на място ще си броя снимките  #Cussing out

# 222
Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания Hug
За няколко часа отпразнувах и на дъщеря ми РД и на 10 дечица от дома в Средец
Просто невероятно изживяване ... колко деца успяхме да зарадваме и да ги видим усмихнати

ooooh! много болни,започва пак сезона на хаповете, ужас
дано се оправят всички скоро  Praynig

# 223
Фине, ще ти бъда много благодарна да ми дадеш номера й, защото се оказва, че освен в приемно, Св. София и Лайф Хоспитал през почивните дни трудно се намира работещ и отзивчив педиатър!  Crossing Arms
Бях останала с добри впечатления от фото ГЕЯ. Аз също имам доста снимки за вадене и да видим кога ще се наканя .. явно няма да отида там.  Naughty

# 224
Като заговорихте за снимки, може ли да ми кажете какви са цените за разпечатване на снимки от дигитална камера в Бургас?

Общи условия

Активация на акаунт