имам пресен джоджен от село , какво да сготвя с него?

  • 4 008
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • London, baby
  • Мнения: 800
        Рибена супа

1 1/2 л. вода
700г риба
1 среден лук (пресен 3-4 стръка)
3-4 клонки джоджен
1ч.л. девисил
сол на вкус
2 с.л. грис
(1с.л. олио, ако рибата е постна)
черен пипер

за застройката:
1 яйце
1с.л. оцет
щ. сол
1с.л. вода

Грис+вода+джоджен+девисил+лук - врят, докато омекне лука и заври водата. След това се добавя рагуто и ври 8-10 мин. докато се свари, вади се и се обезкостява. Застройва се. Изчистената риба се добавя в супата. Подправя се на вкус.


Това е, МАЙКА дано я харесате!! Рецептата е гръцка   bouquet

# 16
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Агнешко печено на тава, боб чорба, пиле с ориз на тава.
Peace

# 17
  • Мнения: 119
Салата Табуле можеш да си направиш, откога се каня и аз, но не мога да си намеря пресен джоджен  Wink

# 18
  • Мнения: 836
Салата Табуле можеш да си направиш, откога се каня и аз, но не мога да си намеря пресен джоджен  Wink

миналата събота си купих от една баба на женския пазар страхотен джоджен.
BTW използва се доста и в мохито  hahaha

# 19
  • Мнения: 5 183
Табуле не се ли прави с пресен магданоз?!  bouquet
Досега с джоджен не съм яла.

Общи условия

Активация на акаунт