Una mamma per amica или мами в Италия 70

• 14 532
  • 270
  •   1
Отговори
# 150
Е кой ти придиря фиданцати,конвивенти все едно Rolling Eyes

# 151
Астреа да не би пак свекървата ти ,да се изказала нещо.Да ви кажа досега не бях обръщала внимание на моята ,но откакто тук  се заформи разговорът на тази тема....Миналата седмица се чудвах какъв цвят да си направя косата ,и тя ми вика:"Ооо ,да не се направиш червена ,че на дъщерями хич не и отива."

# 152
Маркрит да те питам нещо,което  а ...хъм..то сигурно никой не те е питал ,ама Давидоф във Варна има ли ги още тези локалчета
Овчева , като ти прочета името си представям варена и след това добре изпечена с червен пиперец агнешка главичка ......... hahaha hahaha Joy JoyДаже не една а няколко бройки с изплезени езичета и студената бира и нея си я представям ... Joy Joy Joy JoyЛиги точа винаги когато те зърна.
Сега на въпроса ти , ами НЕ вече Давидоф като Давидоф не съществува .Възможно е да съществува , но под друго име .Но най вероятно е продадено и е с други собственици предполагам .

# 153
Малеееееее Овчева еб......ти черния хумор дето имам , ама аз те усещам че си джаста праста демек не си от прекалено чуствителните сиреч ще ми простиш просташкия хумор ....  Peace А.... ???? newsm78 Confused Embarassed
Надявам се да не си ми се разсърдила , а по скоро да си се посмяла ....... Joy Joy Joy

# 154
Ех Маркрит до сега бях със самочувствие,че поне един сос заслужавам,ама ти ме заби в трета веджетарианска.Тцъ,тцъ,тцъ,пфу,пак съм недооценена.Е как да има човек някакво самочувствие

# 155
  • Torino,IT
Здравейте,девойки  bouquet
Елиза,да се регистрира и да я захващаме Hug
Тези дни сменях летните с зимни дрехи,та видях едни дупкиииииииЕдиния едно няма ,другия друго....и то едно да беше ooooh!Ходих из околните магазини,да видя какво е положението,а то като влезеш и ти се взимат о4ите/и сърцето/ от хилядите красоти... WhistlingТа като се върнах изревах на умряло на моя мъж и така днес ходих да пазарувам.До някъде я докарах,но има още дупки за запълване,та о4аквам пак да ме спонсорират...
Ов4ева и аз компа само за пишеща машина го ползвам,не си сама Peace

Е, Италинка, разбирам те, и аз съм ве4но във надежда да ме спонсорират, проблемът е 4е спонсора не може да си запълни неговите дупки от мен ooooh!Но какво да се прави, такъв е живота  Rolling Eyes

Смятам да направя един ябълков сладкиш защото сега ще идва бащата на Паоло и знам 4е после вси4ко се докладва на сестра му и ще използвам слу4ая да я хване яд... #2gunfire #2gunfire

# 156
Линдита,моля те пусни рецептата с най големи подробности,че сме ама на 8 стр.Ами така де малко патриотизъм

# 157
Линдитка, ти все бъркаш нещо вкусно!   chef Стегна ли куфарите?

# 158
  • Torino,IT
Е, мислите 4е няма да я пусна ли, може да не съм стегнала куфарите, но за бъркане, ще има идеи  Party

Прего   chef

Ябълков пай

6 ябълки, около 1 - 1,5 кг
3 яйца
1 ч.ч. захар
1 ч.ч. брашно
1пакетче бакпулвер
1 ч.л. канела
1/2 ч.ч. счукани орехи
2 с.л. чисто масло или маргарин

В подходяща форма разтопете маслото и отгоре наръсете със счуканите орехи.
Почистете и настържете ябълките и ги поръсете върху орехите.

В купа разбийте яйцата и захарта на пяна, прибавете брашното размесено с бакпулвера и ванилията. Сместа се изсипва върху ябълките.

Пече се в умерена фурна около 35 - 40 минути, проверява се с клечка за зъби.

Буон апетито   bouquet

# 159
Бонжур мами Hug
Хайде на закуска

Приятен ден на вси4ки  bouquet  bouquet  bouquet

# 160
Ники, мерси за закуската! Точно както я харесвам! Лек ден на всички! Много къс стана деня и се депресирам  Cry Обичам слънцето!  Hug

# 161
Ей ме на и мен пак  Crazy

Капучо за мен брлагодаря  Hug

Продавачките тук са ужасниииииииииии....една идиотка(1 от 100) вчера исках да ми свали 3 якета от манекени от високата витрина и ме предупреди,че струват 75 лв  #Crazy и като пробвах по 3-4 якета и казвах:Благодаря и ме гледаха супер накриво  #Crazy

Наоколо съм  Crazy

# 162
Много хубава закуска PeaceАз гледам само с кафе да минавам...
Калинке май не ти е сефте с продава4ки да се разправяш Rolling Eyes newsm78

# 163
Eх, Ники, страхотна закуска  Peace Аз ще си взема от всичко  Blush
Сутрин особено ям много.

Кала  Laughing явно си е мислила, че ще те уплаши с тази цена  Laughing
Хайде, ще изчезвам, че днес сме на обяд на гости на едни приятели.

# 164
Здравейте на всички!!! МОга ли де се влюча и аз, почето малко и много ми хареса при вас!! Казвам се Ивета, омъжена съм за българин в Италия Simple Smile , живеем в Cernusco Sul Naviglio, Mi и имаме бебче на 8 месеца. Приятен ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт