Una mamma per amica или мами в Италия 70

• 14 525
  • 270
  •   1
Отговори
# 135
Хехе тикера : 1 +1 +1 +1 Grinning

8ма страница моляяяяяяяяяяяя Party

# 136
Здравейте  Hug

препратиха ме на този линк, на въпроса ми има ли готини форуми на българи в Италия. За мое голямо "ококорване" видях наименованието БГ-мамма!!! Аз все още се пасвам в категорията "мама", но пък виждам, че сте свежарки и ми е приятно да чета постингите ви. Забелязах, че общо взето има представителки от цяла Италия, интересно, интересно... Аз сьм от мноооого скоро в Италия, в Тренто (северна Италия) и все още в период на аклиматизация, след 7 години Германия... Това е то, амооооре, амооооре  Heart Eyes

# 137
здравейте момета.Не,че имам нещо да кажа,ами да ударя една спинта на темичката.
Елизелиза добре дошла.Виждам,че си влязла като гост сега да не искаш пита с шарена сол Hug
Има една мама,която също е живяла в Германия и тя поради аморе,аморе е вече в итал. темата

# 138
Elisa , добре дошла!  Hug

Регистрирай се и те чакаме на виртуални приказки! Peace
Веднага те почваме с въпросите. Laughing
Как ти се вижда Италия на фона на Германия? Rolling Eyes
Разлики, къде е по-добре?? Wink

Разкажи нещо повече, каквото имаш желание ?  bouquet
Овчева, ти ли си птичето, дето разнася името на форума. Sunglasses

Аз съм писала и в други форуми и наистина за Италия силна група има само тук. Peace

# 139
ЕЕЕЕЕ Астреа ,моят нос верно е като човка на птиче Joy Joy Joy,но Ривомброзова(така ли се пише,че не съм гледала филма) ми е напълно непозната.Обаче и аз очаквам светска хроника.

# 140
  И аз не знам как се пише, не съм следила сериала... Rolling Eyes
   newsm78  Останах с впечатление че си била PR из дебрите на интернета.  Laughing
Нишо лошо де, то без реклама нищо не става.  Peace

И аз съм цялата в слух , а междувременно отивам да сложа кафенце. Wink

# 141
Аз и интернет Embarassed newsm78 #CrazyСтане ли дума за компютър получавам пристъпи на гузна съвест и справедливи съмнения в собствените си способности.

# 142
Щом се справяш тук, значи са безпочвени... Wink
don't worry! Simple Smile

# 143
Elisa Овчева, ти ли си птичето, дето разнася името на форума. Sunglasses

Аз съм писала и в други форуми и наистина за Италия силна група има само тук. Peace

Гери подценяваш и пренебрегваш възможностите на newsm03 smile3503 smile3520 някой от пишещите тук  ама карайййййй  Wink hahaha Joy Joy

# 144
Здравейте,девойки  bouquet
Елиза,да се регистрира и да я захващаме Hug
Тези дни сменях летните с зимни дрехи,та видях едни дупкиииииииЕдиния едно няма ,другия друго....и то едно да беше ooooh!Ходих из околните магазини,да видя какво е положението,а то като влезеш и ти се взимат о4ите/и сърцето/ от хилядите красоти... WhistlingТа като се върнах изревах на умряло на моя мъж и така днес ходих да пазарувам.До някъде я докарах,но има още дупки за запълване,та о4аквам пак да ме спонсорират...
Ов4ева и аз компа само за пишеща машина го ползвам,не си сама Peace

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 17:52 от Italina

# 145
Здравейте !!!

Здрасти Елиза  Grinning  Добре дошла при нас !!!   bouquet

Аз няма какво да ви пиша, освен, че съм много нервна днес, незнам каква е причината и съответно точно днес Маттео трябва да мрънка, та съвсем ще се побъркам. Много мразя подобни дни.

Друго какво да ви кажа, гледам някоя тема по която да мога да се изкажа няма.

Айде чао, па дано заговорите за нещо свястно, та да преполовим 7ма страница  Laughing

Чао

# 146
Анджи то времето си е направо за нерви,ама ти кажи за лафа нещо...транкуилащо.
Италина моята пишеща машина е с вградени граматически грешки Embarassed
Е ти пък сега си тръгнала дрехи да купуваш.Аз ,ако бях омъжена за Роберто Баджо ......само по пижама

# 147
Маркрит да те питам нещо,което  а ...хъм..то сигурно никой не те е питал ,ама Давидоф във Варна има ли ги още тези локалчета

# 148
 Маркрит, понеже Овчева писа веднага затова се "усъмних" в нея. Wink

Thinking  Само дето новото момиче избяга... и не пише нищо. Rolling Eyes

Анджи , тъкмо и на мен ми вдигнаха нервите. Twisted Evil
Но друг път ще разказвам. Hug  Mr. Green

# 149
Ов4ева,не ме настъпвай по мазола  Confused PraynigНе съм аз омъжена за Роберто Баджо,не съъъъъъъмммммм Cry Tired Cry
И пижама нямаше да има Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт