Una mamma per amica или мами в Италия 70

• 14 524
  • 270
  •   1
Отговори
# 120
moia kukla, малко ми е натоварено, тати е при нас така ,че не ми се стои във форума Peace

# 121
  • Torino,IT
Бонжур  Crazy Party

Не се карайте, в4ера правихме спагети алла дженовезе....ке скифооо Sick Sick, ни с лъжица, ни с вилица ни с нищо не можах да ги изям..
След малко ще напиша една рецепта в италианската готв. тема.
Тя и без това ве4е милата прах събира..а ина4е за лазаня, признавам само лазанята дето я прави Лени, веднъж правих и по рецептата на опаковката на кутията с корите, но не ми хареса...
Само да ви кажа, 4е една от тези ве4ери, ве4е забравих днес ли беше , не знам, ще дават свекървата 4удовище с Дж. Лопез..приятно гледане  Joy Joy

На вси4ки лек ден   bouquet

# 122
Здравейте и от мен !!!

Маттео спа почти 12 часа тази нощ. Какво е това чудо, незнам.  Rolling Eyes
Започнах да му пускам разни филмчета на Уолт Дисни. Явно е, че нищо не разбира, но му харесват определено.

И аз не съм виждала да ядат с лъжица спагетите в Италия, поне тук във Венето и на юг. Сигурно си има региони, в които пък не могат бе...отде да знам.

Гери, Браво на Боряна. Все така добре да се представя момичето.  Wink

Ники, защо се цедиш, а не даваш от цицата. По нощите да се цедиш си е истински тормоз.  Peace

Линдитке, и моята лазяна също е много апетитна...пък.  Embarassed

Айде отивам малко да погладя и после съм фрии...ако даде Зъбчо.

Лек ден !!!

# 123
Анджи,радвай се и дано така и продължи  Praynig

Гери,браво на Боряна   bouquet

И моето аморе каза,че никде не е виждал такова да се ядат спагетите с лъжица  newsm78 било поамериканчено това нещо....като с италианските пици извън Италия дет нямат нищо общо с истинската ит пица Peace

# 124
Хей малко съм разсеяна....  Embarassed

Браво на Борянка, все така давайте Гер4е  bouquet

И моето аморе каза,че никде не е виждал такова да се ядат спагетите с лъжица  newsm78 било поамериканчено това нещо....като с италианските пици извън Италия дет нямат нищо общо с истинската ит пица Peace

Аха, така мислим и ние по тоз "важен" въпрос Crazy

Калка, пред4увствам, 4е в твойта тема скоро Ще се хванем за косите, по стара форумска традиция Laughing

Бягам Blush

# 125

Калка, пред4увствам, 4е в твойта тема скоро Ще се хванем за косите, по стара форумска традиция Laughing

Е,ще се хванем няма как...аз тоз пт съм се подготвила....а съм с инфо от прва ръка,така че съм с тежката артилерия  bowuu

# 126
Анджи моето мишле не иска от цица Crazy изхитри се.Яде или от шише ,ако не прави гладна ста4ка.Напоследък прави трудно и рутино и постоянно връща мляко Sad
Между другото все забравям да ти кажа,4е твоя гел свърши добра работа,за една седмица му се из4исти глави4ката.
БЛАГОДАРСКИ    bouquet  bouquet  bouquet

Гери браво на Борянка. PeaceНека все така да ви радва с много успехи Hug

# 127
Наоколо съм !!! WinkА вие где сте , а .. ??? newsm78Направо съм ви сърдита , ама никой нищо не пише тези дни на нищо не прилича това вашто...  Tired Sad CryRolling Eyes

# 128
Добро утро! Къде сте, дами? Едвам избутваме 7 страница! Така като се върне миликс няма какво толкова да чете. Пускам закуската, а кафето от вас! Лек ден на всички!

# 129
  • Torino,IT
Добро утро,
Мерси за закуската, кафе бих предложила , ама не знам какво ви се пие, аз пия това

Сега про4етох за в събота и неделя в София се о4акват нула градуса #Crazy
И тук е студено..така като го виждам от прозореца
Напоследък никой не пише... Cry Confused

# 130
Здравейте,как сте?
Тук днес вали, ужасно гадно време.....
ОХ,пак аз сам е една кастлица,уффф ..ту се появява,ту спира..molto strano.
Бе къде сте се изпокрили вси4ки?
ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИ4КИ

# 131
здравейте,
беба обикаля с паяка и разбива мебели,а аз само за секунда да ви драсна два реда.Ужасна е,много буйна,а какво кротко бебе бе6е  ooooh!
Тази но6т се буди през 2 4аса и иска да играе.По4ти ходи,не седи мирна нито минутка.

Деска (Дуне) оня ден те сънувах.Сънувах 4е с Гери сме ви на гости,а вие живеете в един много странен апартамен,целият с прозорци.Та има6е купон във вас и добре се повеселихме  Mr. Green

айде бягам,ужасно съм заета,искам да спяяяяяяяяяяяяяя  Confused

# 132
И аз искам да спя smile3507 smile3507

# 133
Момичета, не е шега работа малко дете, особено като проходи.  Wink

Гледайте да се възползвате от времето, когато са спокойни и си почивайте.  Hug

Деалема, интересен сън. Laughing

За майтап, ето едно от тълкуванията, които намерих из нета.  Wink

Ако сънуваш, че ти си гостенин някъде, ще имаш ново познанство и приятни изживявания.
Видиш ли насън прозорец, предстои ти любовно щастие.
Aко гледаш през него, ще откриеш много нови житейски удоволствия.
Голяма и хубава къща, ако сънуваш, ще започнеш нов, по-добър живот.
Пълна къща е знак за благоденствие и просперитет.
Ако организираш забава или друго увеселение, значи сам си създаваш проблемите.
 Ако наблюдаваш различни забавления, ще се изкушаваш да напакостиш някому
.   

А принципно  не пречи да идем на гости на Деска. Да видим на живо къщата с многото прозорци.  Wink  Laughing

# 134
Да драсна някой ред и аз, дано мръднем от тази 7ма страница Crazy

Ха здравейте Simple Smile

Мдааа никой няма тук напоследък...

Деска Деалемска, Ще премине, това е някакъв пик в растежа, Райа беШе много палава допреди месец. Псоле като придобиват сигурност в ходенето, си се забавляват сами, достатъ4но е мама само да обезопаси зоната и да хвърля по едно (или 24 ) око Wink Трудни4ко е с малко 4ове4е в краката и дом. задължения, ма с нянакви пируети се справя...

Как ви преминава денят с Алето  Wink, абе зор си е докато проходят и после..Сега пък се катерим по стълбите, та Ще взимаме кан4еллето да затворим прохода Wink

Хм, пък за съня, вземете се с Гери и се понесете насам, когато пожелаете Heart Eyes Прозорци нямам много, Ще се инсталираме в градината на кафе, пък бебките (к'ви бебки, госпожици Flutter) да беснеят.

Хубав ден (и тук валиииии)
  bouquet

П.П. Спомняте ли си Il cacciatore di aquiloni, за която ви бях говорила, е про4етох и Mille splendidi soli от съЩия автор, разтърсваЩи 4етива, гореЩо препоръ4вам, изгълтах ги за по 10 дена ноЩно 4етене Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт