Una mamma per amica или мами в Италия 70

• 14 518
  • 270
  •   1
Отговори
# 105
Аааа, много сериозна неаполитанската групичка! Браво рагацце за организираността  Peace

Аз чакам да ми се обадят тази седмица за моята кола. Стискайте палци да дойде до събота  Grinning

Хайде чаооо, че тук един дразнител френа  Mr. Green

# 106
 Анджи   Hug цунках я   Blush
Паспортът трябва да е готов на 26. И този път не им хареса снимката, но казаха, че "става"  Tired стига да не сме ходели в Щатите. Точно за там не сме се запътили засега  Tired И на мен не ми хареса фотографията, но я се опитай да снимаш малко дете. Да не говорим, че не бях я хранила, за да мога да я зведа за снимки (да не спи от глад  Sad ).
Вие имали ли сте проблеми с ръцете? При нас е точно "пречат ми ръцете". Като започне да ръкомаха с тях и да се плаши  Sad направо пощурява.
дайте и идеи, как да я карам да не спи все на лявата си страна. Изглежда, това й е най-удобната поза, мислех да слагам някаква хавлия там, коато да я кара да се обръща на дясно.
За Бг, живот и здраве, още не сме решили, за кога да вземем билет. Искам да изчакам и тазмесечното посещение при педиатъра, когато ще ни каже и за ваксините. Може би ще е декември. Мисля да изкарам там зимата, но ще е и важно, как ще се почувствам, като отида и преценя разликата. Оттук може носталгията да е много силна, но и не изключвам, да ми липсва и това , което оставям.
Ох, тези свекърви  ooooh!  Sunglasses Аз не вярвам в чудеса с преобразяването на моята, заради това съм избрала да минавам за лошата пред това да се подлагам на срещи с нея. Не харесва подобен род отношения, не съм ги иала с никой, но явно понякога няма избор...
Лека вечер!  bouquet

# 107
Здравейте моми4ета, и аз да се записа за локумките на Деси,страхотни бяха,много се радвам ,4е се запознахме,комплименти за фамилията и за МАЛКОТО СЛАДУР4Е. О4аквам с нетърпение новата сбирка.
Ако говорим са свекита,тя и моята не е стока, ама аз просто не и обращам внимание.
ПРИЯТНА ВЕ4ЕР НА ВСИ4КИ Simple Smile

# 108
Сонче, така и не каза каква ще е новата кола?? Sunglasses

# 109
http://gotvarstvo.georgievi.net/a/pasta_boloneze
Нооо комент както се казва ......... Stop Sick Rolling Eyes Shocked #Crazy ooooh!

# 110
Добро утро дами Hug
да знаете не съм ви забравила Peace, не ми остава  време да пиша,но поне ви 4ета по нощите когато цедя мляко на моя гладник Mr. GreenТо така или ина4е няма нищо ново при нас.През деня Габриеле не спи и не ми остава време да свърша нищо,станал е голямо шило #Crazy,през ноща става през три 4аса да яде и по4ти не спя Crazy.Добре,4е леля му пристига тази седмица,4е да си по4ина малко Party

# 111
Добро утро, дами! Попаднах на следното във форума:
Цитат
Цитат на: nat в понеделник, 08 октомври 2007, 20:33
Цитат на: Zai4enze в понеделник, 08 октомври 2007, 17:39
Ами аз не знаех да ям риба с нож и вилица, тук мъжо ме научи, а за мой срам съм морско чадо.
Спагетите с вилица и лъжица  пак тук ги научих Embarassed Rolling Eyes
В Германия пък разправят, че ако италианец те види да ядеш спагети с лъжица, ще те изхвърли от ресторанта. Я дай информация от извора дали лъжат.
Тук при нас на север са малко с австрийско възпитание, може и затова да е.   Peace Иначе на юг важи това правило . То и от италианец до италианец има разлика.  Peace
Е все съм ходила по ресторанти в Италия и на север и на юг, но никъде не са ми сервирали спагети с лъжица! А мои познати италианци, когато са ни сервирали така в БГ и са се възмущавали, казвайки: "Ма кой яде спагети с лъжица?" Вашите впечатления?
Лек ден на всички!  Hug

# 112
[  Деска, ти откога си руса??  newsm78  Аз те помня от снимките с тъмна коса. Simple Smile

Гери, ми нито съм тъмна, нито съм руса  Embarassed. Естествената ми коса е светло кестенява. На снимки излиза или по-светла, или по-тъмна, зависи от светлината. А преди няколко седмици ходих на colpi di sole за сватбата на моята приятелка, та да съм хубава  Mr. Green. И сега съм по-светла, а на слънце даже руса щото са много "лъщящи" тия колпи, както се изрази фризьора  Laughing.

# 113
Мерси за цитата на предполагам зависи колко на север си ходила  Peace

# 114
Зайче, вие триестката група съвсем ни забравихте! Какво става при теб, как си?

# 115
Привет  Hug

Аааа, много слабо се пиШе в4е, заЩо тъй Wink

Като на4ало Ще се карам на бебе Габи и Бебе госпожица Алессия да оставят мамите да пиШат  Naughty Heart Eyes

Тцугуми, Анджи, мерсаж, Раи4ка е нацелувана от вас и праЩа мноого целувки на Нори амори и Меттео  Heart Eyes

Такааа, Неаполитанската група мноого солидна, само така, я какви среЩи заформя Party Срам и позор, вси4ки останали сме много несериозни Blush

Хубав ден , до после
  bouquet

# 116
 Здравейте и от мен. Hug

Деска, ясно за косата.  Heart Eyes
И аз лятото правих колпи ди соле в БГ, и бяха доста руси. Wink

Ники, тъкмо си мислех да не е дошла сестра ти.  Rolling Eyes
Цунки на Габри!  Heart Eyes  bouquet

Markrit, вече нищо не ме учудва.  Confused
Из готварския какви глупости се сипят... #Crazy

Излезнаха резултатите от теста на дъщерята - преминала го е успешно, така че всичко е наред. Peace

При нас грейна слънце и се изнасям на разходка. Wink

Лек ден на всички. Hug
До после.   bouquet

# 117
Маркрит,само не разбрах как им стига половин буркан домати за лазаня,аз слагам минимум 2,а по-4есто 3 шишета пассата,ина4е е суха...Сока от крастави4ки ще да е 4ерешката...

# 118
Цитат
Мерси за цитата на предполагам зависи колко на север си ходила  Peace
Zai4enze , доста на север съм била. Valle d'Aosta си е съвсем на север. И в Швейцария съм ходила с кола, така че и към тази граница имам наблюдения. Не мисли, че се заяждам  Hug Просто исках да разбера къде имат този навик да ядат така, защото аз в България бях почнала да ползвам лъжицата именно защото в ресторанта така сервират, а се оказа, че в Италия не го видях никъде.

# 119
Живея в Триест, на 5 км от границата със Словения. Peace

Общи условия

Активация на акаунт