Una mamma per amica или мами в Италия 70

• 14 494
  • 270
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро! Взимам си от кафето /за съжаление в офиса, а не на фона на този прекрасен пейзаж...  Sad /. Приятна седмица на всички с много усмивки!    bouquet
П.С. Който се чуе с Миликс да я поздрави милата, че кой знае кога ще има нет!

# 91
 Калче, като ти чета преживяванията и ми хрумва с моята приятелка как се ядосвахме тук в петък. Twisted Evil
Отиваме на разходка и решихме да пием по кафе в бара на Ринашенте (При нас е най-елитния магазин на 2 етажа и се намира в центъра на града).  Simple Smile
   Сядаме на маса, няма никакви клиенти все още. Аз поръчвам кашпучо с какао , а тя кафе лунго. Peace
 Идва момичето - моето капучо без какао , а на приятелката ми кафето с една лъжичка , с изсъхнало кафе по нея и отдолу залепнало парче салфетка. Shocked Sick
  При което приятелката ми яко се ядоса и отиде да иска смяна на лъжичката, сервитьорката, която междувременно обслужваше няколко госпожи на бара, само погледна нагло, без изобщо да се извини и подаде още една мръсна лъжичка. #Crazy
  Накрая се дигнахме без да сме консумирали нищо , платихме и скарирахме в бъдеще посещения в този бар. Sick

# 92
  • Torino,IT
Добро утро,

Пак е ден но все едно де.. Money
Мерси за кафето   Heart Eyesи тук имаме Ринашенте, много е готино ,има страхотни стоки.
От мен успешна седмица   bouquet
Поздрави на Миликс и от мен Wink

# 93
калче  Hug много хубаво си го описала, представих си точно цялата ситуация (не че е трудно, на кой ли не се е случвало нещо подобно  Tired ). Разсмя ме, колкото и да е тъжно само по себе си  Confused

Ние тези дни сме все навън  Party

# 94
Хехе, все сме на 5та страница еййй, тук ви оставих, тук ви намирам Laughing

4естит 1ви месец на Сами и от мен Heart Eyes мнооого да е здрави4ък и послуШен  bouquet

Таака, така Кал4е, това ниЩо не  е, какви 4удеса има и по бг и по итал. заведения, не е истина Whistling Зна4и ве4е си реално в бг Peace

Тцугуми, ето я моята госпожица, Щом  не си я виждала досега:
А тук е когато беШе "прясна, прясна" Heart Eyes

Хубав ден на вси4ки,
до после
  bouquet

Последна редакция: вт, 09 окт 2007, 00:00 от dune

# 95
Ето ме и днес;)

Ами за случката онзи ден нямах предвид,че се случват само в Бг тез нещица  Crazy ,а ми ей така просто да ви споделя малко да се посмеем...ние определено се заляхме от смях  Joy

Моля ви за 1 парере и в ей таз моя темичка,особено тез които са го правили: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=229908.new#new
Таз регистрация нещо не ми стана ясна,та проявете търпение  Rolling Eyes

Миликс  Hug

Наоколо съм  Crazy

# 96
Dune, душичка сладка е твоето съкровище  Heart Eyes Heart Eyes И страшно лъчезарно дете  Hug Hug
Значи за една година толкова растат... да я нацункаш и от мен  Heart Eyes
Кала, веднага отивам да чета, защото точно тези неща сега ме вълнуват.

# 97
Здравейте,дами кари,пики,спатийки и купи.Коме ва?Туто бене веро?Астреа Joy Joy Joy
Мислех да се върна и попрочета какво сте писали,но 15 страници ми се сториха мнаго :tired ,явно всички сте на плаж или сте започнали коледните ваканции.Бързам да отговоря на МакДани,във връзка с това какъв арабин е този който пуши по време на рамадан,че случката се развива преди около 2-3 седмици,така,че незнам тогава дали е било рамадан.Държа да уточня този факт,да не вкарвам все пак човека в грях,пък може и да се е покръстил в християнство човека.Знам ли?То в днесно време незнаеш каква да очакваш,ето вземете за пример Моя кукла...Така като я четях,какви пици,какви хлябове,какви чудеса замесва си представях една мощна жена със запретнати ръкави как хвърчи по хубавата си тераса и действа ли действа.От цялата ми въображаема идеа само терасата се покри с истината.Кукла се оказа наистина кукла-стройна млада дама с истинска руса коса и най вече с истински сини очи.Толково се бях зачудила по цвета та чак тя разбра ,че не слушам какво ми говореше,ама пусто любопитство Embarassed EmbarassedЗа локумките няма да казвам нищодруго освен,че искам рецептата.Абе аз щях да изям много повече ,но направих толково трохи,че ми стана неудобно.

# 98
И аз тъкмо щях да правя комплименти на Дунето за добре изпипаната работа,ама свекървата ми звнна по тел. да ми каже,че щяла да ми звънне след минутка.Бу newsm78

# 99
Здравейте,дами кари,пики,спатийки и купи.Коме ва?Туто бене веро?Астреа Joy Joy Joy
Мислех да се върна и попрочета какво сте писали,но 15 страници ми се сториха мнаго :tired ,явно всички сте на плаж или сте започнали коледните ваканции.Бързам да отговоря на МакДани,във връзка с това какъв арабин е този който пуши по време на рамадан,че случката се развива преди около 2-3 седмици,така,че незнам тогава дали е било рамадан.Държа да уточня този факт,да не вкарвам все пак човека в грях,пък може и да се е покръстил в християнство човека.Знам ли?То в днесно време незнаеш каква да очакваш,ето вземете за пример Моя кукла...Така като я четях,какви пици,какви хлябове,какви чудеса замесва си представях една мощна жена със запретнати ръкави как хвърчи по хубавата си тераса и действа ли действа.От цялата ми въображаема идеа само терасата се покри с истината.Кукла се оказа наистина кукла-стройна млада дама с истинска руса коса и най вече с истински сини очи.Толково се бях зачудила по цвета та чак тя разбра ,че не слушам какво ми говореше,ама пусто любопитство Embarassed EmbarassedЗа локумките няма да казвам нищодруго освен,че искам рецептата.Абе аз щях да изям много повече ,но направих толково трохи,че ми стана неудобно.
Joy Joy  Joy
Брей, че ме засрами! Овчева, ама май слънцето много ти е блестяло, та не си видяла добре цвета - на сина ми са сини очите, моите зеленеят повече  Joy. Ама простено ти е! Кога ще повторим сбирката?

# 100
Зелени ли? newsm78 значи съм гледала по внимателно локумките.За сбирката когато искате.Около 7.11.имам рожден ден така,че дал Господ живот и здраве ще се празнува.Аз забравих,да ти кажа,че също имаме пещ за пици,но е в избата,така,че се пали през зимата...та предполагам,че дотогава ще застудее и ще хапнем и пици.Тестото обаче го купуваме от пицария,така,че рецептата ще ми дадеш след това.Да не надуши мъжа ми ,че знам и пици да правя ми е тайната мисъл.
Честито на всички ,които имат повод.На тези които днес празнуват 08.10.2007 също.Така де.Кога друг път ще бъде 08.10.2007 Simple Smile

# 101
Да кажа също,че се чух и с Анджито.да,да.Като я слушах как говори с този софииски акцент ми стана чак неудобно от моето мИеко произношение.Няма ли друг от далИеко да говори МИеко

# 102
Здравейтееее !!!

Деси и Овчева, на 27ми.  Sunglasses  Казала съм на майка ми да донесе две кутии локум и да извърти една две вити баници специално за вас. сега ако ми извъртите номер, ще се обидя и ще ви отлъча.  Crossing Arms Аз Деси съм я виждала само на снимка, но май не беше с руса коса. Както и да е, нямам търпение да ви видя.

Дюн, аз вече съм виждала снимки на малката Рая, но като новородена не. Много е миличка. Поздрави и целувки за нея.

Линдитке, кога пътуваш? Да се включваш от БГ, ей... Между другото по рай 3 май беше, преди няколко дни в едно предаване говореха за Май Еър, колко врътки правят, колко хора са излъгани, разказваха едни абсурди, едни чудеса, та даже и смешно беше по едно време.

За кръщавалите децата си тук, какво е необходимо като покупки? Едната сестра на мъжа ми се натиска да купила бонбониерите вместо подарък за детето, някой знае ли какви са средните цени на една такава, не ми се иска да я натоварвам ако е много, пък и все пак бих искала аз да си избера и да си организирам всичко, въпреки че ще е малко трудно при положение, че пристигаме два дни преди това. Но все пак бих искала да имам някаква обща представа.

Цугуми, ти кога ще си ходиш до БГ? Аз дето си изпатих с тая карта бианка, още не съм задействала паспорта на Маттео, все отлагам за следващата седмица. Ти снима ли я вече Елеонора за паспорт. Има ли някакви по така изисквания? Цункай я по челцето от мен и от бате й Маттео.  Simple Smile

# 103
Ааа Овчиева, нидей тъй. Аз много добрие го чаткам миекото говорене. Ще ти демонстрирам като се видим.  Party

# 104
Анджи , в Ми Манда Раи Тре говореха, но в интерес на истината там подред са били на прицел всички компании, така че съвършенни няма . Rolling Eyes

До сега се разправям със свеки, писнало ми е от тази жена,направо по принуда трябва да контактувам с нея. ooooh!

Деска, ти откога си руса??  newsm78  Аз те помня от снимките с тъмна коса. Simple Smile

Аз пък вчера гледах предаването а румънските цигани, как в Румъния законите били много строги и не смеели да правят това, което вършат тук.
  Според мен ще вземат мерки срещу тях и дано да не стегнат и режима за България , покрай тях.  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт