КрасИви, иЗЯЩни и ЦВЕтни куХНИ - наслаЖДавайТЕ им СЕ, 4 чаСТ

• 80 382
  • 584
  •   1
Отговори
# 120
ми в батерията е, издърпва се чучура и се превключва на душ

# 121
http://vidima.bg/index.php?option=com_vidima_products&Itemid … p;sid=9&sgr=1 мисля, че моя смесител е този модел. Но дори и да не е точно този принципа на работа е този

# 122
Офффф, ама че съм smile3538

# 123
minka1, не е вярно това. Моята мивка е композитна и имаше готов отвор, който е по принцип за бутон за сифона, но го махнахме и там сложих дозатор за сапун. Но пък в магазина на Лексгруп от където я купихме, ни питаха от коя страна ще е батерията за да пробият отвор и за нея, така че явно може. Но знам че това се прави със специална машина и може би не навсякъде има такива. Питай в магазина от където ще купуваш мивката.
Diana_T, проблема най-вероятно не е в дозатора а в това, дали могат да пробиват отвори на композитните мивки

Ментолка, а дупката за бутона за сифон готова ли беше или само маркирана и вие я пробивахте? И аз искам да направя като теб и се чудя в Лексгруп ли да помоля да ми пробият или бих могла и сама? Освен това ще ми трябва и дупка за бутон за мелницата....  Въобще цялата мивка ще надупча  Rolling Eyes

# 124
minka1, не е вярно това. Моята мивка е композитна и имаше готов отвор, който е по принцип за бутон за сифона, но го махнахме и там сложих дозатор за сапун. Но пък в магазина на Лексгруп от където я купихме, ни питаха от коя страна ще е батерията за да пробият отвор и за нея, така че явно може. Но знам че това се прави със специална машина и може би не навсякъде има такива. Питай в магазина от където ще купуваш мивката.
Diana_T, проблема най-вероятно не е в дозатора а в това, дали могат да пробиват отвори на композитните мивки

Ментолка, а дупката за бутона за сифон готова ли беше или само маркирана и вие я пробивахте? И аз искам да направя като теб и се чудя в Лексгруп ли да помоля да ми пробият или бих могла и сама? Освен това ще ми трябва и дупка за бутон за мелницата....  Въобще цялата мивка ще надупча  Rolling Eyes
Дупката се пробива много лесно:с бормашина и накрайник за рязане на метал/май и за гипсокартон ставаше/,но питай в някоя железария.На мен баща ми ми ги проби и монтира.

# 125
  • Варна
Ето снимки на мивката:
http://images21.snimka.bg/004254902.jpg
http://images21.snimka.bg/004254904.jpg
banditka, да дупката за бутона беше готова, но този модел се продават в комплект с бутона. Имаше модели в които нямаше в комплекта и трябва да си го купиш отделно, за тях не знам дали има предвидена дупка. Допълнително на място ни пробиха отвора за батерията. Не знам с каква машина точно го правят но звука беше доста силен. Чувала съм нещо, че се прави с диамантен диск или какво е там, абе с инструменти с каквито се обработва камък. Затова се учудвам на писаното от Деси Rolling Eyes
Коте, честита нова кухня, с кеф да си готвиш в нея Hug

# 126
  • Някъде на път....
Еееей, ама те много станали красивите кухни!  Peace

# 127
Здравейте, момичета! Тук май гледах онези цветните шарени плотове, а сега не мога да ги намеря newsm78Може ли линк, моля!

# 128
Бясна съм мъж ми така разкраси новата кухня, че имам 6 дружки на един шкаф, който е широк 1м

Нямало било големи дръжки и айде с малки, по две на чекмедже  #2gunfire #Cussing out

# 129
  • в моя свят на мир и любов
Кия, ето ти линковете. Трябва да се разровиш из каталога, за да откриеш плотовете.

red shoe  Hug

velmar   bouquet и аз съм до никъде с кухнята, вече ми писна да я променям ooooh!
От червена, стана черна, а сега е бяла...кой знай какви мисли ще ми минат през главата докато я поръчаме ooooh!

...а виждали ли сте новите модели ЛПДЧ - аз си харесах бяло на цветя, страхотно е - за вратички...сега чакам офертата

и ето този плот

Ето и другите модели   Wink
...а това са плотовете - какво ще кажете за първия
Wink

Това бяло на цветя е страхотно има и сиво , и аз съм го харесала и се чудя каква мебел да си направя от него Hug Защото кухнята вече е решено да е червена със светло дърво.
А ако искаш да видиш готова кухня с плота ,имитиращ зебра на Сточна гара някъде се намираше между магазините с плочки има  направена мостра точно с него -много е хубав ,стои стилно .

# 130
mentolka , не ти ли пречи там дозатора?

# 131
Чувала съм нещо, че се прави с диамантен диск или какво е там, абе с инструменти с каквито се обработва камък. Затова се учудвам на писаното от Деси Rolling Eyes
Такива накрайници за разпробиване с бормашина има за всякакви материали и големини,не е толкова сложно.А при рязането на мерал винаги се произвежда ужасен шум. Grinning.Казвам го като инфомация,ако има кой да ви пробие нужните дупки,още по-добре.Когато купувахме мивка от Мосю Бриколаж ми я пробиха там,на място.Само казах накъде искам да е завъртян отцедника.

# 132
luda, 10х!

# 133
mentolka, мерси за отговора.  Моята е тази  http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=14&c=11&pid=155 и няма бутон за сифон. Но днес говорих с момчетата в Лексгруп и обещаха да ми пробият дупки за бутона и дозатора. За мивката вече са ми направили.  Иначе цвета е като твоя, както и цвета на плота.  Wink
И аз се чудя не ти ли пречи там дозатора?  newsm78 Сигурно е въпрос на навик, но аз предпочетох там да е бутона, а дозатора да е вляво от смесителя.

# 134
  • Варна
Честно казано дозатора го имам само от една седмица а аз не съм много по готвенето, и чинии не мия много, така че мивката съм я ползвала рядко за тази седмица. Но не, не пречи. Мислех си че ще пречи, даже не бях сигурна дали изобщо да го купувам, защото ми обясниха, че друг отвор трудно би могъл да се пробие (а явно не е толкова трудно). Така де, реших да пробвам - ами не пречи, даже е голямо удобство, само понякога го завъртам над отцедника, но и така е добре.

Общи условия

Активация на акаунт