КрасИви, иЗЯЩни и ЦВЕтни куХНИ - наслаЖДавайТЕ им СЕ, 4 чаСТ

• 80 392
  • 584
  •   1
Отговори
# 135
  • Benelux / Varna
Бясна съм мъж ми така разкраси новата кухня, че имам 6 дружки на един шкаф, който е широк 1м

Нямало било големи дръжки и айде с малки, по две на чекмедже  #2gunfire #Cussing out

Как я свърши така мъжа ти ? #Crazy
Ти как му позволи това - в нас щеше да има луд скандал за подобно творение.
Що не каза за проблема -щях да ти кажа къде има такива дръжки -виждала съм ги.
И крачетата не ми харесват -много са пластмасови и бели, що не взехте иноксови като дръжките?
Колко големи трябва да са ти дръжките?
Иначе честито - с кеф да си готвиш в нея.  bouquet

# 136
  • София
Тези крачета се затварят после с нещо като перваз.Самите крачета са за да се регулират шкафчетата на нужната височина,ако има нужда тук-там да се изравни нивото. Wink

# 137
Бясна съм мъж ми така разкраси новата кухня, че имам 6 дружки на един шкаф, който е широк 1м

Нямало било големи дръжки и айде с малки, по две на чекмедже  #2gunfire #Cussing out

Как я свърши така мъжа ти ? #Crazy
Ти как му позволи това - в нас щеше да има луд скандал за подобно творение.
Що не каза за проблема -щях да ти кажа къде има такива дръжки -виждала съм ги.
И крачетата не ми харесват -много са пластмасови и бели, що не взехте иноксови като дръжките?
Колко големи трябва да са ти дръжките?
Иначе честито - с кеф да си готвиш в нея.  bouquet

Може би още не е завършена изцяло кухнята и ще бъдат поставени цокли, за да се скрият тези грозни регулилиращи се крака.

# 138
Честно казано дозатора го имам само от една седмица а аз не съм много по готвенето, и чинии не мия много, така че мивката съм я ползвала рядко за тази седмица. Но не, не пречи. Мислех си че ще пречи, даже не бях сигурна дали изобщо да го купувам, защото ми обясниха, че друг отвор трудно би могъл да се пробие (а явно не е толкова трудно). Така де, реших да пробвам - ами не пречи, даже е голямо удобство, само понякога го завъртам над отцедника, но и така е добре.

Аз не исках да е поставен на това място дозатора ми и направих невъзможното да не е там и не съжалявам. Ако няма място на корпуса на мивката, може да се постави и на самия кухненски плот в близост до мивката.

# 139
  • Benelux / Varna
Тези крачета се затварят после с нещо като перваз.Самите крачета са за да се регулират шкафчетата на нужната височина,ако има нужда тук-там да се изравни нивото. Wink

Сорри, не знаех признавам- извинявам се за некомпететността ми. Явно много е бързала да я пусне и да се похвали, преди да е завършена.
Айде дано по-бързо стане в завършения си вид. Допълнителното барплотче стъкленото ще го слагаш ли или се отказа от него, Коте?

# 140
Стъклено, ще е допълнителното барплотче, и цокли ще има .. за 8-ми март Simple Smile

за барплотчето пуснах отделна тема, че още и майстора не може да измисли как челно да закрепим матирано стъкло, което да скрива панаира в куФнята от гостите, пък и от мен.. да си хапвам спокойно, без мръсните чинии и тенджери от готвенето да ми развалят кефа
Дайте идеи как да го докараме. newsm78 Blush

ето такова скапано стана с дръжките http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4263040
Сега има 2 варианта, да сменим челата или този шкаф догодина да излезе на терасата до печката, а за вътре нов Simple Smile
Правим всичко на етапи, защото още няма акт 16 и не можем да избием стената и остъклим балкончето

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 10:12 от KOTE

# 141
  • при моите любими
Здравейте, интересуват ме програми за проектиране на кухни. Искам да помогна на една приятелка за проекта, но това което аз ползвах когато си правех моята кухня - програма Ално ми се вижда недостатъчна (защото нейната има и барплот), а там не намерих такива обции. Знам че в другите теми бяха спомената и обсъждани такива програми, но темите са толкова големи, че не можах да намерия къде пише за тях, а на търсачката не ми излиза нищо. Моля ви кажете, вие с какво си ги проектирахте.

# 142
в АЛНО има барплотове
слагаш отделно шкафове и отделно вече самия барплот

# 143
  • София
КОТЕ,излиза началната старница на снимка.бг.Опитай отново.

# 144
КОТЕ не е фатално това с дръжките. И така не изглежда толкова отчайващо, колкото го представи  ти.Wink

# 145
КОТЕ, 4естито!

Би ли казала каква ти е мивката, че май не съм виждала такива. Линк или някакво друго инфо?

# 146
Честно казано дозатора го имам само от една седмица а аз не съм много по готвенето, и чинии не мия много, така че мивката съм я ползвала рядко за тази седмица. Но не, не пречи. Мислех си че ще пречи, даже не бях сигурна дали изобщо да го купувам, защото ми обясниха, че друг отвор трудно би могъл да се пробие (а явно не е толкова трудно). Така де, реших да пробвам - ами не пречи, даже е голямо удобство, само понякога го завъртам над отцедника, но и така е добре.

Аз не исках да е поставен на това място дозатора ми и направих невъзможното да не е там и не съжалявам. Ако няма място на корпуса на мивката, може да се постави и на самия кухненски плот в близост до мивката.
Имала съм 2 кухни,на които сложих дозатор-винаги е бил на плота,в дясно от сифона.Не е задължително да е на мивката/особено ако имате само вградено корито/.В случая се наложи единият от сифоните,монтиран върху дебел плот от технически камък,да бъде залепен отдолу със силикон,вадех го само отгоре за доливане.Иначе се закрепва чрез завинтване,а моя беше статичен,залепен.

# 147
  • Benelux / Varna
КОТЕ не е фатално това с дръжките. И така не изглежда толкова отчайващо, колкото го представи  ти.Wink

Подкрепям Сасано, не е лошо.

# 148
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=137310&view=1&photo=9
ето линк към албума с кухнята и мивката, пак съм копирала адреса без да изляза от профила си в снимка.бг

А мивката е полимер-мрамор на NEOS, предлагат ги почти във всеки мебелен магазин. Със сигурност има в Мебелна палата. Има други модели и цветове. Цената на моята е 140 лв. Предварително си записват и какви отвори трябва да има на мивката.
Ние нашата я поръчахме в един склад зад Корабчето в ЗПЗ. Човека освен цветовете на таблото изкара едни торби с други цветове и нюанси, та ми сбра очите

# 149
  • София
Не е толкова грозно,КОТЕ.Поправимо е.Много ти е хубава кухничката.

Общи условия

Активация на акаунт