КрасИви, иЗЯЩни и ЦВЕтни куХНИ - наслаЖДавайТЕ им СЕ, 4 чаСТ

• 80 370
  • 584
  •   1
Отговори
# 480
  • Русе
Чаено момиче, честито, много е хубава кухнята.
моята е подобна и аз поради тази прчина се спрях на светъл плот и гръб, защото и моето е бокс.
jj okocha колкото до пералнята - мен не достигна място и затова не я затворихме в шкаф, трябваха поне още 10 см да е дълга едната стена и щеше да бъде затворена във врттички. другото, което е важно за пералнята е, че не трябва да е е много дълбока, тъй като трябва място за маркучи и разни акива неща отзад. напр. моята е 47 см дълбока и щеше да стане, но проблема беше в теснотията newsm78.
аз пък да ви се оплача, вчера ми докараха масата и столовете, уж едни и същи цветове ги бяхме поръчали, масата е светло червен махагон или каквото е там(като кухнята),а столовете много тъмен махагон. доста се бях вбесила вчера по едно време, всеки гледа как да те прекара май. #2gunfire
може да пусна снимки малко по-късно

# 481
Пералня зад вратичка - при положение, че плота е на 60 см, не знам как ще се напъха пералнята зад врата, наравно с вратите на шкафовете.
Може би ако й се направи отделна колона-шкаф, модерни са наоследък и в долната част да е пералнята, а горе да е отделен шкаф newsm78 Или самата пералня да е друг р-р, по-нестандартна.

# 482
.......
Четох за технически камък но за него разбрах че се драска(с ключ например),някой има ли повече информация от личен опит да речем  newsm78
Shocked това за драскането за пръв път го чувам  Thinking Мисля, че Байбиби имаше такъв плот, нека тя да каже

Бъркаш. Моята история е друга, но между другото се бях затирила да купувам такъв плот. Това, което намерих, излизаше като цена около 150 лева за размер 40Х70 см. Като питах за оферта, никой не ме предупреди, че се драска, даже напротив, уверяваха ме, че този материал е вечен и ненарушим. А и наистина видът му беше такъв.
Пералня зад вратичка - при положение, че плота е на 60 см, не знам как ще се напъха пералнята зад врата, наравно с вратите на шкафовете.
Може би ако й се направи отделна колона-шкаф, модерни са наоследък и в долната част да е пералнята, а горе да е отделен шкаф newsm78 Или самата пералня да е друг р-р, по-нестандартна.

Не виждам какъв е проблемът да се пъхне пералнята под плота - има модели, които са със стандартна ширина от 60см., но дълбочината варира от 55 до 40 см. Преди няколко дни се бях зазяпала по такива в Техномаркет. Под плот с дълбочина 60 см. ще може съвсем свободно да се помести пералнята и да се затвори с вратичка. Просто повдигаш шкафовете да не са на стандартана височина от 85 см, а ги правиш на 90 см. Нашите ги скроиха така заради миялната, която е свободностояща под плота /не е за вграждане/.

# 483

Може би ако й се направи отделна колона-шкаф, модерни са наоследък и в долната част да е пералнята, а горе да е отделен шкаф newsm78

Точно това имах предвид и аз. Няма да се ограничавам с ширината на плота, просто шкафът ще е с нужните сантиметри напред. Явно, на местата на които съм питала, не им се е занимавало. Нищо, има други.

Ще бъда благодарна на всички, които ми помогнат с имена на фирми, където "не може" не съществува   bouquet  А, и цената да не е космическа  Mr. Green

# 484
Нашатс кухня излезна към 2000 лв. с мивка на Тека. Монтираха я мъжът ми и един приятел, под техническия надзор на майка ми.
Доста по-неангажиращо е фирма да ти я прави от А до Я, но такава ми предричаха да струва към 3500 иначе. Спестих 1500 грубо само с повечко труд, и все пак проект имах.
От изпълнителите на плоскостите съм доволна, ако имат грешка си я поправят и не са скъпчии.
Взела съм най-скъпия плот и най-скъпите плоскости за врати. Е, винаги има по-скъпо, разбира се, примерно МДФ. На 90 см пуснахме и нашия плот, защото да ви кажа обръзнало ми е да се навеждам над плота, старите стандарти не са подходящи, освен ако домакините не са по-нисички разбира се.
Нищо чудно да има по-плитки перални, не съм гледала. Ама ако си имаш хубави не си достатъчно фаш с парит да купуваш нова самозаради един р-р, тогава търсиш друг вариант.

# 485
Чаено момиче , поздрави за кухнята! Плотът е страхотен. Може ли да кажеш от Санекс ли е? И какви са там цените, защото в сайта им няма цени. Много съм си харесала там едни плотове и страшно ми се иска да си нагиздя кухнята с тях. А ако е от друга фирма - може ли името й?

# 486
  • София
И на мен плота много ми хареса. Страшно е хитър.
Ние сме в големи дилеми с тоя плот, мъжо харесва едно, аз друго, а ми се иска и на двамата да ни харесва. Последно май сме се спряли на един дето прилича на руска салата, но в по-кремав цвят.

# 487
Цитат
Това, което намерих, излизаше като цена около 150 лева за размер 40Х70 см.
Странен размер  newsm78,голямо надене ще падне.
Чаено момиче вече сте на финалната права,скоро ще си имаш напълно готова кухня Hug

# 488
А някой има ли наблюдения върху цените на фурнирите на Salex? Харесала съм си много едни фурнири от тяхната гама, но направо не мога да намеря свястна фирма, която да работи с тях.  Tired Има разни, които казват, че въпреки че не работят със Salex, могат да ми изработят нещата и с техните фурнири, но щяло да излезе с 40% по-скъпо отколкото с други!  #Crazy

# 489
Дидка, то в Бриколаж обикновено всичко е в пъти по-скъпо от другите магазини, тая джаджа явно е изключение.
А ти къде си?
Аз ако намеря не мога ли да ти изпратя някъде въпросния аксесоар?

Сънчо, ние тук в Сливен даже и Бриколаж си нямаме Tired
Това наистина беше метално Peace но все пак не ми се дават 50лв. и за това днес ми казаха за един магазин, където имало за 39лв. значи ще са що годе хуабви Wink

Сънчо, мерси за предложението Hug  bouquet ...дано не се налага да свиркам Wink

# 490
Чаено момиче , поздрави за кухнята! Плотът е страхотен. Може ли да кажеш от Санекс ли е? И какви са там цените, защото в сайта им няма цени. Много съм си харесала там едни плотове и страшно ми се иска да си нагиздя кухнята с тях. А ако е от друга фирма - може ли името й?
Благодаря! Hug
Салекс е вносителят, става дума за цена от 230 лв някъде.
В срравнение - масовите хубави плотове са около 120-130 лв.
Зебрата е дебел 4см, т.е. бая дебел е.
Имаше жираф, и едни със снимки, един като надраскан с подписи, абе странни и красиви според мен.

ДжейКей
работят със Салекс 100% Peace ул Мечка, в Красна поляна, там е работилницата и офиса - поръчваш си, звънят, проверяват и поръчват.Разкрояват и обкантват.

# 491
  • Където си поискам:)
Моя приятелка скоро си прави кухня при един майстор ето снимки, може да са ви полезни Simple Smile   

# 492
  • Бургас
Моя приятелка скоро си прави кухня при един майстор ето снимки, може да са ви полезни Simple Smile   

Много ми хареса!Със здраве да си я ползва.

# 493

Екстра е. Къде я е правила?

# 494
И на мен ми хареса, но виждам само една, имаш ли още снимки?

Общи условия

Активация на акаунт