КрасИви, иЗЯЩни и ЦВЕтни куХНИ - наслаЖДавайТЕ им СЕ, 4 чаСТ

• 80 382
  • 584
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе

Шкафовете череша ли са?
A, още нещо  Embarassed какви са размерите на бокса?

Размерите са 1.70 на 1.80.
Цвета не знам точно как се води, но може да се каже, че е череша, да.
Вратичките са с ПВЦ фолио

# 466
мерси  Hug

# 467
  • На село
violet, за размерите на помещението, което имаш, наистина си направила чудна кухничка. Поздравления!         

# 468
Привет   bouquet
Ровейки се в ралични сайтове за кухни вижте на какво попаднах http://www.sheer.it/
Предполагам развитието на човечеството върви към космически кухни 
На мен лично ми харесва,че е компактно  Wink
Дайте идеи за работния плот моля,мислехме да е мрамор но след коментарите които четох тук (че попива като "сюнгер") се отказахме.
Четох за технически камък но за него разбрах че се драска(с ключ например),някой има ли повече информация от личен опит да речем  newsm78

Последна редакция: вт, 11 дек 2007, 22:40 от polly

# 469
.......
Четох за технически камък но за него разбрах че се драска(с ключ например),някой има ли повече информация от личен опит да речем  newsm78
Shocked това за драскането за пръв път го чувам  Thinking Мисля, че Байбиби имаше такъв плот, нека тя да каже

# 470
А на Стройкото се запознахме с някаква плоскост, 1500 лв линейния метър  Laughing
Аз си взех от Салекс зебров плот, сега слагат лайсните, гледайте кое време е Rolling Eyes, ама милите се изпотиха - общо 4 дни монтаж....и мивка нямам, както и котлони, ма карайте, след няколко дни и тях ще сложат.  Grinning

# 471
Коя от вас си беше купила дозатор за течен сапун за вграждане в плота?
Знаете ли откъде мога да си купя?

Наумила съм си да си сложа два - единият за сапун, другия за препарата за съдове.

В Бриколаж съм виждала по 7-8 лв.

...защо си нямаме и ние Бриколаж Tired
На мен вчера ми предложиха най-евтиния вариант за 46лв. и ако трябва две да взимам ooooh!

Виолет, малка и сладка кухничка и с още по сладка домакиня Wink

# 472
  • София
Дидка, то в Бриколаж обикновено всичко е в пъти по-скъпо от другите магазини, тая джаджа явно е изключение.
А ти къде си?
Аз ако намеря не мога ли да ти изпратя някъде въпросния аксесоар?

# 473
Здравейте момичета !!!Нека се запиша и аз във вашата тема. Много сте полезни. На мен ми предстои обзавеждане на кухнята и черпя идеите от вас много ви благодаря  Hug
А ето и какво открих http://www.stilkuhni.ru/kitchen.html

# 474

В Бриколаж съм виждала по 7-8 лв.

...защо си нямаме и ние Бриколаж Tired
На мен вчера ми предложиха най-евтиния вариант за 46лв. и ако трябва две да взимам ooooh!

Не си мисли, че това в Бриколаж е най-най за тези пари. Предполагам, че това, което са ти предложили за 46 лв. е метално - Бланко и е по-качествено. Аз лично това за 7-8 лв. не бих го купила...

# 475
  • Варна
Мдаа, дозаторът в Бриколаж не струва. Бях решила да прежаля 7-8 лева и да го взема, пък колкото ме изкара толкова, но като го видях се отказах. Изглеждаше така сякаш ще се счупи на петата минута. Този който си купих струваше 39лв и е производство на Хром Силистра.

# 476
Ето нашата кухня, още не е довършена - липсва мивка, лампи и котлонна плоча, но общо взето това е крайния ми резултат. Вчера приключиха в 00,30, рязаха с флекс и винтиха, комшиите сигурно са полудели Crazy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=69168&view=1&photo=57
Значи релефно бордо и плот зебра.
уредите ми са малко стари, за фурната говоря, но това АЕГ направи пече като змей и не ми се сменя.

# 477
Момичета, изживявам драма. Повечето производители на кухненски шкафове работят с модули и не могат да изпълнят най-голямото ми желание. Не искам пералнята да се вижда. Искам да е скрита зад врата. Имам идея как да стане това, но ми трябват фирми, които произвеждат мебелите, а не само да ми казват, че това или онова не ставало, преди да мога да им обясня  Tired .

# 478
Чаено момиче, честито! Хубава кухня!

Какъв е гърбът?

# 479
Момичета, изживявам драма. Повечето производители на кухненски шкафове работят с модули и не могат да изпълнят най-голямото ми желание. Не искам пералнята да се вижда. Искам да е скрита зад врата. Имам идея как да стане това, но ми трябват фирми, които произвеждат мебелите, а не само да ми казват, че това или онова не ставало, преди да мога да им обясня  Tired .
Няма нищо невъзможно, даже е редно проекта да ти е индивидуален - какво значи с модули само? Tired
Майка ми направи кухнята, аз си я поръчах на цех за мебели, мисля, че добре е станала.

Гърбът е бяло ПДЧ, гледам го, сега ако можех да избирам бих пуснала черно, обаче да ви кажа - това ми е бокса, няма прозорци и трябваше да е светло, та затова. Не знаех дали сребро щеше да пасва, сега гледам - може би да... newsm78
Но и така си я харесвам. Ще й сложим разни джиджи-биджи и ще стане супер!

Общи условия

Активация на акаунт