КрасИви, иЗЯЩни и ЦВЕтни куХНИ - наслаЖДавайТЕ им СЕ, 4 чаСТ

• 80 392
  • 584
  •   1
Отговори
# 450
  • гр. София

Да, имам упътване на български. АКо искаш ще го скенирам това, което те интересува и ще ти го пратя на емайл.

За грила пише следното:
Грил  - подходящ е за изпичане на плоски парчета месо, риба, котлети.
Двоен грил ( стрите сталактита Wink)- включване на горния нагревател на цяла мощност

Ще ти бъда безкрайно благодарна.

ellytzigova@mail.bg

# 451
  • Русе
Л бимите ми цветове са жълто,оранжево,зелено и синьо.
Как да ги комбинирам  newsm78

Виж тук как интересно е съчетано Wink
Аз в тази комбинация направих банята си - много ми допадна Hug

# 452
  • Русе
HeYkpoTuMa
Честита кухня  bouquet

# 453
  • София
Айде и аз тук да се наместя с мойта кухня по която има още за доизкусуряване-
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185032

Много слънчева и уютна, винаги са ми харесвали тези прозорци над мивката, но това май е възможно само в къща:)

rivalka,
и на мен много ми харесва мивката под прозореца. Peace. Винаги съм си мечтала докато мия чиниите да поглеждам навън.
Всъщност и при мен може да стане така, получава се същия ъгъл, но мъжът ми твърди, че много трудно било да се докара водопровода до прозореца. Там където на теб ти е печката , на мен ми е мивката в момента. При вас там ли си беше предвидено мястото за водопровода или го местихте?

# 454
Момичета, отчайвам се Cry.От 2 седмици сериозно  обикалям  по фирмите за кухненско обзавеждане и вече изпадам в депресия.Обявяват ми едни цени.... #Crazy #Crazy #Crazy. Уж не съм паднала от небето и съм реалист, но не о4аквах такива косми4ески суми.Вече започнах да променям първоначалния проект, за да редуцирам цената.Мисля да се откажа и от вградени уреди- отново  със същата цел.....
МОля ви, препоръчйте ми фирма в София ,която да работи на нормални цени Praynig.Просто ми е непосилно да дам 4000 и повече лв за кухня, и то в най-опростения й вариант... Rolling EyesНе знам откъде идват тези цени, които ми смятам, дали от това че апартамента е ново строителство и  стените не са прави .....Остава ми само да гадая Confused

# 455
  • пак на Рив Гош
Изчетох цялата тема, сега отивам да чета и предните и да се образовам Simple Smile
Много хубави кухни сте показали, намерих и доста полезни съвети.  Hug
На мен кухненските вълнения ще са ми основно пролетта и сигурно тогава ще ви потормозя,  но отсега почвам да събирам идеи как да си натъпча всичките "боклучета" на около 3 кв.м. (колкото ще ми е кухнята в новото жилище), при това, съчетано цветово с хола (отворена е)  Laughing.

# 456
  • София
velmar, една от причините да се спрем на дърводелец беше тази.
Момчето ни е приятелче, има си машина, на която си кантира плоскостите, дойде онзи ден в къщи, с всичко, което искахме се съгласи (не е от тия дето да ти каже - е, ама така няма да стане, защото еди кво си). При нас има разни чупки-мупки, единият плот трябва да е по-висок от другия и т.н.

Та чакам цена в момента и после мога да ти кажа какво е положението. При нас се очертава доста голяма кухня с шкафове, в които да са скрити хладилник, пералня, миялна, по-широк плот и още куп подробности.
Каза че ще ми даде и диск с негови кухни, мога да ти ги покажа.

4000 за какво ти предлагат? Същият ден ходихме при едни други приятели, на които им е правил кухнята и им беше взел 1600 лева - кухня от ПДЧ, но се намира в пространство под едни стълби на мезонет, с хиляди чупки и кусури, бар плот с шкафове от двете страни, голям шкаф за мивката, шкафове под стълбите, шкаф с вграден абсорбатор, разни лавички и чудесийки, пипкавиня отвсякъде.

# 457
  • София
Неукротима, много сладка кухня, червеното е много приятно. Със здраве да си готвиш в нея.

# 458
Сънчо, ти ми даваш надежда.Ще чакам инфо за твоя майстор , и ако не е много нахално , ще те опмоля за негови координати Blush А цената 4000лв е за кухня от ПДЧ без никакви вградени уреди,без механизми за бутилки, кошчета , без специални  и нестандартни модули и т.н ooooh!. Е- верно е че и ние сме в ново строителство и има разни чупки, но не е нещо страшно.

# 459
  • Русе
Пускам по-актуални снимки на кухнята, днес се вдъхнових да снимам. Вече се нанесохме от 1 седмица и си я ползвам
http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALBUM_ID=11564

# 460
Пускам по-актуални снимки на кухнята, днес се вдъхнових да снимам. Вече се нанесохме от 1 седмица и си я ползвам

Много е хубава да ти е честита  Grinning

# 461
newsm10 много ми харесва!
Шкафовете череша ли са?
A, още нещо  Embarassed какви са размерите на бокса?

Последна редакция: вт, 11 дек 2007, 13:36 от klaris

# 462
Харесват ми кухните ви, даааа! Mr. Green
Неукротима, цвета е май доста близък до моя, може би идея по-светъл.
Нашата се монтира сегс и потривам ръце като я свършат и я почистя, да ви снимам да е видите Hug

# 463
  • София
Коя от вас си беше купила дозатор за течен сапун за вграждане в плота?
Знаете ли откъде мога да си купя?

Наумила съм си да си сложа два - единият за сапун, другия за препарата за съдове.

# 464
Коя от вас си беше купила дозатор за течен сапун за вграждане в плота?
Знаете ли откъде мога да си купя?

Наумила съм си да си сложа два - единият за сапун, другия за препарата за съдове.

В Бриколаж съм виждала по 7-8 лв.

Общи условия

Активация на акаунт