КрасИви, иЗЯЩни и ЦВЕтни куХНИ - наслаЖДавайТЕ им СЕ, 4 чаСТ

• 80 357
  • 584
  •   1
Отговори
# 90
ov4eva, да знаеш, че един ден, живот и здраве, ще ти изплагиатствам кухнята Mr. Green

# 91
  • София
Ако не бяха снимките от галерията, не знам как щях да обяснявам на майстора колко дебели да са алуминиевите лайсни. Hug
След един месец снимки и от мен.

# 92
  • Mediterraneo
Аз държа гъбата за чиниите в поставка за течен сапун, закачена на стената  Mr. Green

# 93
Кажете ми сайтове за кухненско обзавеждане от където да може да се поръчва чрез доставка

# 94
  • София
Кажете ми сайтове за кухненско обзавеждане от където да може да се поръчва чрез доставка
Няма да получиш отговор,на питането си!

# 95
запис.....

# 96
ooooh!
пак ли ти?!?

# 97
  • в моя свят на мир и любов
Хм, пропуснала ли съм нещо. Относно Сладко и сосено имам пред вид, защото кухните ги знам наизуст.

Ох, обърках й ника исках да кажа Сладко и Солено.

# 98
Хм, пропуснала ли съм нещо. Относно Сладко и сосено имам пред вид, защото кухните ги знам наизуст.

само тук не се беше появявала с безсмислените си постове Rolling Eyes

# 99

само тук не се беше появявала с безсмислените си постове Rolling Eyes

Че какво безмислено има да попита за сайт  newsm78 Съвсем по темата си е  Rolling Eyes

# 100
записвам се да събирам идеи. сега започвам с разглеждането на снимките на първа страница. харесала съм си за цвят на кухнята тъмно червено, може би с тъмно дърво.

# 101
Че какво безмислено има да попита за сайт  newsm78 Съвсем по темата си е  Rolling Eyes
писах ти

# 102
  • хасково
Имам питане: в предишната тема някой показа помпичка за веро , която се "вгражда " в мивката. Когато си поръчвах тези дни кухнята ми казаха , че можела , но само ако мивката е алпака. Така ли е , или спорих напразно. Моля отговорете , че утре трябва да дам окончателно решение за избор на мивка.
Благодаря предварително.

# 103
  • София
За съжаление нямам помпичка под ръка за да погледна и да ти кажа. Предполагам, че е заради дебелината на мивката. Не знам колко може да е дебел плота, на който се монтира, т.е. отдолу, където се завива...сещаш ли се? Най-добре отскочете до някой магазин,  в който се продават такива дозатори за веро и го огледайте хубаво. Може и да са прави хората...дори и да се закрепи, тръбичката няма да стига до дъното на шишето.

# 104
  • Варна
minka1, не е вярно това. Моята мивка е композитна и имаше готов отвор, който е по принцип за бутон за сифона, но го махнахме и там сложих дозатор за сапун. Но пък в магазина на Лексгруп от където я купихме, ни питаха от коя страна ще е батерията за да пробият отвор и за нея, така че явно може. Но знам че това се прави със специална машина и може би не навсякъде има такива. Питай в магазина от където ще купуваш мивката.
Diana_T, проблема най-вероятно не е в дозатора а в това, дали могат да пробиват отвори на композитните мивки

Общи условия

Активация на акаунт