КрасИви, иЗЯЩни и ЦВЕтни куХНИ - наслаЖДавайТЕ им СЕ, 4 чаСТ

• 80 475
  • 584
  •   1
Отговори
# 180
dimitrina73 хубава ти е кухнята и масата със столовете ми хареса, само този стъклен плот как го опазвате от инциденти?

И аз те поздравявам за кухнята,много е хубава.
Обаче си позволих да разгледам и снимките на кухнята на твоите приятели.Имам един въпрос,ако можеш да ми помогнеш - от къде са взели тези плетени столове,които са до масата?Ако не те затруднява,би ли ги попитала за тях?  bouquet

Благодаря ти, а столовете им са от - http://www.designgroup.bg/bg/enter.html - Каталог - Външно обзавеждане - при Естествен ратан ги има снимани. Peace

# 181
dimitrina73, кухнята ти е страхотна. И аз като Луда сефте виждам тъмна кухня, която да ми хареса

# 182
  • София
dimitrina73 хубава ти е кухнята и масата със столовете ми хареса, само този стъклен плот как го опазвате от инциденти?

От месец и половина ни е масата, така че още не може да се каже, че сме я опазили:) Поне ръбовете са и заоблени и са по-безопасни за малкия от тези на предната. Но плота струваше 50 лв. и решихме да рискуваме...

Радвам се, че ви харесва, момичета. Цялото пространство реших да е в тези неутрални цветове, сега предстои да купим и диван за всекидневната, и започвам да набавям цветни акценти, че иначе остава доста скучно, но трябваше някак да запазя въздух и пространство, все пак доста неща и функции сме набутали в този бивш хол.

# 183
димитрина, а от какво е гърбът на кухнята ти
а

# 184
  • София
Керамични плочки (плочи по-скоро), които имат резки и те се фугират с какъвто там цвят фуга си искаш. Мисля, че бяха испански. Аз по-горе в тази тема бях ги дала за пример в отговор на едно питане, там и точните размери бях свалила...

# 185
  • София
dimitrina73 Много ти е хубава кухнята  Peace

писах писах и хоп KOTE с моя въпрос и отговор има даже.

# 186
  • София
dimitrina 73 Кухнята ти е страхотна,мога да я определя с две думи-изискана и стилна!Със здраве да си я ползвате.
Да попитам столовете Ви от къде са?И венге ли са?

# 187
dimitrina 73 Кухнята ти е страхотна,мога да я определя с две думи-изискана и стилна!Със здраве да си я ползвате.
И аз мисля така и искам да попитам горе долу колко излезе /без уредите/, че и на мен ми трябва малка кухня.

# 188

P.S. Благодаря на Дидолинката за съветите относно качването на снимките.  bouquet

Hug

Много свежа кухничка си имаш Wink а на твоите приятели ми харесва плота...лакиран ли е newsm78

dimitrina73- поздравления Peace

# 189
... а на твоите приятели ми харесва плота...лакиран ли е newsm78

Технически камък е. Красиво, но и скъпо.

# 190

Благодаря Wink ...и все пак е страхотно Peace

# 191
  • София
dimitrina 73 ...Да попитам столовете Ви от къде са?И венге ли са?

Столовете са от далечната 1977 година  Wink, родителите ми ги бяха изкарали от употреба преди доста години и тъй като се изморих да търся нещо подобно, се сетих за тях - претапицирахме седалките, отделно напръскаха дървенията с цвета на масата (венге, да) и пак ги сглобихме и така - 4 стола на цена от 60 лв. общо...харесва ми и това, че пак седя на столовете, на които съм пораснала...

Phoenix,Az - цената на кухнята без ел. уредите излезе 2000 лв.- НО! Прави ни я познат, който работеше в мебелна фирма - разбрахме се какво искам, начертахме го, той си прави някакви сметки и каза цена, после ние купувахме дръжки, крачета, плот и 1 механизъм и мисля, че и плочки + лепене влязоха в горната цена.

# 192
  • София
Dimitrina73, кухнята ти е страхотна, много, ама много ми хареса  Hug
Дано и при моята е такъв прекрасен резултата Praynig

Поздравления за вкуса и с огромно удоволствие да си я ползвате! cook 1dishes

# 193
  • София
dimitrina73 , много хубава, стилна и изчистена кухня  Peace Хареса ми Simple Smile И цената е доста прилична.

# 194

дали ще е удобно да ги питаш колко им е струвал?

Общи условия

Активация на акаунт