КрасИви, иЗЯЩни и ЦВЕтни куХНИ - наслаЖДавайТЕ им СЕ, 4 чаСТ

• 80 443
  • 584
  •   1
Отговори
# 210
здравейте,според вас кои смесители са по удобни за мивка в кухнята-по-високи ли трябва да бъдат,по-ниски или е удобно да става и на душ... и по-високите не пръскат ли много?
и да ви попитам за тези резачки на отпадъци-двойна мивка ли трябва или става нормална и се слага на мястото на сифона?

# 211
Под ниска батерия трудно ще влезе висока тенджера...
Става и на единично корито да се монтира мелница за хр. отпадъци, само трябва сифона да е нужният размер.

# 212
  • София
Ако коритото е дълбоко, няма да пръска от по-висока батерия. Функцията душ си я ползвам когато изплаквам, много по-добре ми разпределя водата върху съдовете и става по-бързо.

# 213
....искам да попитам някой виждал ли е червени плочки за под или гранитогрес и на каква цена newsm78
В нашият Сливен никъде не се намират - казаха ми, че в Мартинели имало, но цената им била височка Thinking

Благодаря  bouquet

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 08:52 от ДИД о ЛИНКА та

# 214
Под ниска батерия трудно ще влезе висока тенджера...
Става и на единично корито да се монтира мелница за хр. отпадъци, само трябва сифона да е нужният размер.
Ако коритото е дълбоко, няма да пръска от по-висока батерия. Функцията душ си я ползвам когато изплаквам, много по-добре ми разпределя водата върху съдовете и става по-бързо.
ako e единично коритото с тази мелница,водата може ли да си минава нормално,като през сифон?
от тези модели батерии ,кои бихте препоръчали,като удобни http://www.franke.bg/

# 215
  • Русе
....искам да попитам някой виждал ли е червени плочки за под или гранитогрес и на каква цена newsm78
В нашият Сливен никъде не се намират - казаха ми, че в Мартинели имало, но цената им била височка Thinking

Благодаря  bouquet

В Мартинели е скъпичко, особено червеното е едни от най-скъпия цвят. Виждала съм червени плочки в Практикер

# 216
  • София
В Практикер имало промоция в момента,на плочки и гранитогрес.

# 217
violet, благодаря  bouquet
Погледнах в сайта, но не открих нищо подобно newsm78

А тези, които си видяла такъв цвят ли са

seat-kata - мерси, сега ще изтегля брошурата и ще разгледам Wink

# 218
  • Русе
violet, благодаря  bouquet
Погледнах в сайта, но не открих нищо подобно newsm78

А тези, които си видяла такъв цвят ли са

seat-kata - мерси, сега ще изтегля брошурата и ще разгледам Wink

Най-добре на място да провериш, едва ли има всичко на сайта, те май там качват само промоциите. Или в Mr.Bricolage ли гледах червени плочки - наскоро ги отвориха и двата магазина в Русе и съ м ги обикаляла заедно тъй като са близо понякога се бъркам кое къде съм гледала. Но в който и от двата магазина да е ще е по-евтино от  мартинели

# 219
Аз пък си мисля, че такова наситено червено, ще трудно да намериш в магазини където продават главно плочки от БГ производители, но дано има, де.

# 220
...в Мартинели са около 50лв/кв.м това ярко червено ooooh!

# 221
  • Русе
Може и да се намери или по поръчка в някой магазин

# 222
  • София
ako e единично коритото с тази мелница,водата може ли да си минава нормално,като през сифон?
от тези модели батерии ,кои бихте препоръчали,като удобни http://www.franke.bg/

Аз имам единично корито, дълбоко около 25 см., но това не са габарити, а отвътре като премеря. Батерията и коритото си ги взех заедно с уредите и мелницата от Faber & Nardi. Значи, мелницата си пропуска вода, като всеки сифон, но в процеса на миене, дори и да не изхвърляш директно хранителни отпадъци, все се събират такива от чинии и прочие (това, което обичайно се задържа в цедката на сифоните), е та тези отпадъци отвреме навреме трябва да се смелят, за да продължи нормалното оттичане. Разбираш, че е дошъл моментът, когато започне да ти се събира водата, натискаш копчето при течаща вода, нормализира се оттокът, спираш мелницата, спираш и водатат и това е.

# 223
И колко струва тази мелница  newsm78

# 224
И колко струва тази мелница  newsm78
150-250 лв

Общи условия

Активация на акаунт