КрасИви, иЗЯЩни и ЦВЕтни куХНИ - наслаЖДавайТЕ им СЕ, 4 чаСТ

• 80 511
  • 584
  •   1
Отговори
# 300
d_r_e_a_m плоскостите са ПДЧ и едно платно незнам с какви размери беше 114 лева.

утре ще питам мъжа ми за размера и фирмата ,че сега е заспал а аз не помня  ooooh!

# 301
miki3 Поздравления  Peace много готино е станало, чакам покана за гости  Crossing Arms
качи и снимки с другите цветове който спомена, ние започваме ремонт в Младост и брат ми се е спрял на зелено, жълто, оранжево  ooooh! и той не знае с сигурност точно какво иска, та да му светне като види и другите разцветки  Tired, но това е добре за мен защото сега ще експериментираме там с цветове и догодина живот и здраве ще знам аз какво искам за новата къща  Mr. Green

Благодаря ,радвам се ,че ти харесва  Hug  Wink чуствай се поканене когато пожелаеш  Heart Eyes

# 302
# 303
Да се запиша, че ми предстой да правя нова кухня!
Дано успеем да направим това което ми си върти в главата  Всички сте с такива хубави кухни, чак взех да се обърквам, особено за цветовата гама  Crazy

# 304
ООО видях прословутите плотове ,мостри в един магазин направо ми останаха очите  Shocked страхотни са и незнам като дойде времето колко ще умувам кой да избера  newsm78 #Crazy  .

# 305
ДИД о ЛИНКА та, благодаря! То била същата фирма, за чийто плотове питах, ама кой да види... Никой не каза да си е сложил от тенхите плотове, тези шарените, та да покаже да видим как стоят.

# 306

Деска, мерси Hug ей това много ми хареса.... Wink
кия, и на мен ще ми е интересно някой да покаже цветен плот Laughing

# 307
  • На края на света !
Ей каква съм отвеяна , ooooh!аз докато се впиша то темата ще свърши Joy

# 308
ооо, не се притеснявай, тази тема няма да свърши скоро Peace Grinning

# 309
ооо, не се притеснявай, тази тема няма да свърши скоро Peace Grinning

...О И ДА свърши - ще пусна нова...с новите кухни Wink

# 310
# 311
  • Benelux / Varna
Честито Mon_cher да си я ползваш със здраве, много ми хареса - може и да съм пристрастна, защото червеното ми е любим цвят и се залепям на всяка червена кухня като магнитче, надявам се и мойта скоро да е готова.
Иначе си позволих да надникна в хола ти и ми хареса страшно диванчето ти, от меките ли е - онези новите дамаски елефанд или се лъжа? Страхотно е от къде си го взехте?

# 312
  • Benelux / Varna
Ау и вазата - направо е убиец, няма ли някой да ми подари такава- имам рожден ден в петък  ura

# 313
  • София
Много е хубава кухнята.Със здраве да си я ползвате.

# 314
И на мен ми харесва.Откъде тръгна,докъде стигна.. GrinningНо и аз съм така,още не съм подредила точно новата си кухня.Чакам и идеите на дизайнера,да видим какво ще измислим.Чудя се между бяла,бяло и черно,бяло и естествен фурнир или черно и естествен фурнир.Всичките съчетания ми харесват. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт