КрасИви, иЗЯЩни и ЦВЕтни куХНИ - наслаЖДавайТЕ им СЕ, 4 чаСТ

• 80 521
  • 584
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=29961&photo=24  Вижте ,моля проекта и ми дайте идея къде да сложа чекмеджета и нещо не ми допадат рафтовете на  втория ред.На първия всичко е електроуреди  -само под мивката е празно.Местото е малко! Стената на мивката 153см ,а другата 203см.Толкова идем имах,а нищо не се побира в това пространство според майстора.

# 331
mama66, тази етажерка в дясно наистина е малко бесмислена, само ще събира прах, а децата ще събарят всичко, което е на нея Simple Smile.
Моята кухня е с подобно разпределение /скоро ще пусна снимки/, и тази етажерка е направена на шкаф като той е скосен по същия начин като етажерката /при мен това се пада точно до вратата/.
Чекмеджета можеш да сложиш между мивката и тази етажерка.

# 332
  • Пловдив
  Етажерката и аз мисля да  махна ,може би ще сложа нещо малко ,като шкаф за бутилки ,който се издърпва напред/не зная как се нарича/ Отдолу като започнеш от хладилника-вляво после  миялна ,фурна,празно под мивка и накрая пералня.От електроуред няма да се откажа,дори не ми го побира ума къде да сложа микровелето и кафе машината,но най големия проблем -къде ще са приборите за хранене?Не зная дали може във това малкото шкафче ,което мисля вместо бутилки да се държат във вертикални поставки -лъжици и вилици.И тъй като съм блокирала на тема идеи .Казвайте  ::
Притеснява ме  и не сали много високи  шкафовете на втория ред.Няма ли да стои грозно.

# 333
мама66, я разкажи за разположението на апартамента ви, за да намерим място за пералнята Simple Smile, че много кофти работа.

# 334
Сега видях размерите.Имаш 153см. Ако си направиш шкафчето на мивката 50см., значи ти остават 103см. Пералнята е 60 и остават 43 см. Майстора си слага по 1 см. за вграждане и да предположим, че остават около 40 см. Спокойно можеш да си направиш три чекмедженца по 40см.ще имаш за прибори и отдолу за дребни неща.

# 335
А тези 153 см включват ли комина?
Според мен прави си ги високи шкафовете, че и без това нямаш почти никакви шкафове отдолу. Приборите може и горе да държиш.
Покажи разпределението, нещо като бар-плотче не може ли да се направи.

# 336
  • Пловдив
Ще ви кача по късно снима на  проекта на  така наречената стая -кухнята според мен си е наттурален  кухненски бокс.

# 337
Мама 66, това комин ли е? Ако не е, можеш да сложиш в ъгъла пералня с горно отваряне - така ще използваш пълноценно ъгъла и мястото.

# 338
  • ВАРНА
следя темата от както съм във форума. страхотна е! както и много други! на нас ни предстои правене на нова кухня, но ще се похваля живот и здраве на пролет. засега черпя идеи и от вас.
кухните на всички ви са страхотни всяка за себе си! важното е вие да си ги харесвате! поздрав  bouquet

# 339
baibibi,  можеш да питаш за конкретен плот в магазина www.salex.bg
По принцип плотовете,които не ги поддържат налични ги поръчват за около 1 месец. Кофтито на поръчковите е, че не режат парчета и се купува целия около 4 метра. Иначе от наличните режат парче. Аз така исках един 110 см, но трябваше да изхвърля  цели 3 метра и се отказах.

# 340
Много хубави кухни продължавате да показвате, момичета! Поздравления! И аз имах хиляди идеи, пък се притеснявам и нямам смелост да ги реализирам и може да стане доста скучно... но ще видим. Днес ще говорим с проектанта и към декември може и да стане кухнята.

DVV, страхотно сте оползотворили пространството! Може ли да те попитам колко см. има между горния и долния плот, където е мивката и колко см. има м/у хладилника и шкафа над него!

# 341
DVV, страхотно сте оползотворили пространството! Може ли да те попитам колко см. има между горния и долния плот, където е мивката и колко см. има м/у хладилника и шкафа над него!

Над хладилника е 18см ,а над мивката 28см Peace

# 342
  • София
  Не зная дали може във това малкото шкафче ,което мисля вместо бутилки да се държат във вертикални поставки -лъжици и вилици.

Аз имам такова шкафче за бутилки, мисля, че го наричат механизъм за бутилки. Механизмът е ок. 24см., с вратичката заема 30см. място.
http://farm3.static.flickr.com/2390/1813163939_afd3f6a616.jpg?v=0
http://farm3.static.flickr.com/2003/1813163933_9ca587b1b9.jpg?v=0

За MW - имаш 2 шкафчета с на горния ред със стъклени вратички, това, което е до високия шкаф/хладилник можеш да направиш ниша и сложиш микровълновата, но не знам дали няма да ти е високо...Ако все пак това високото е шкаф, някъде по средата можеш да оставиш такава ниша, например... http://farm3.static.flickr.com/2185/1599730896_2d545c8b40.jpg?v=0
Сега се сещам, че има вариант за поставка на стената, пак да речем под това ляво стъклено шкафче...

Тези 203см от комина до края на високия шкаф ли са? И колко е това разстояние между комина и фурната (което е 60см от насрещния ред шкафове минус ширината на комина)?

# 343
# 344
Хубави са ви хуфните,разгледах всичките.ама ....  newsm78щото според заглавието "цветни"....,а моята като е черна? Mr. Green

...да го сменям ли newsm78 Mr. Green

Wink

® стилна кухничка Peace

Еeeе не бeeee....как ще сменяш  bouquet!
Тези дни,като изровя диска със снимките ще ви покажа,че от как имам бебе не се наемам да показвам жилището,винаги е разхвърляно,никога достатъчно чисто Embarassed Embarassed Embarassed.
Не е особено стилна,все пак сме под наем,не сме купували до сега особено ценни мебели,импровизираме с подръчни мат'риали Whistling,че то с тези смени на квартирите аман,вече 4 сменихме от как сме заедно ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт