КрасИви, иЗЯЩни и ЦВЕтни куХНИ - наслаЖДавайТЕ им СЕ, 4 чаСТ

• 80 521
  • 584
  •   1
Отговори
# 360
sisa g на мен също не ми тръгва свалянето на линка. newsm78

# 361
Ми незнам защо нестава  newsm78 снощи пробвах и тръгна затова и пуснах готов линка ,сега пак пробвах и тръгна  Wink .Пробвайте пак ако можете  Hug

П.С. Кухните които съм свалила от мамите тук да знаят че няма да ги копирам просто са ми като идея за цвят ,модел и т.н затова споко вашите кухни са единствени   bouquet  bouquet  bouquet  Hug

# 362
  • Балчик
Е, то не вярвам някой да има претенции, дори и да ги копираш.  Peace

Съвсем нормално ми се свали архива. Правилно ли сваляте, да не бъркате някъде? Линкът не е директен, първо се кликва долу в дясно на страницата , където пише free и после изчаквате да се отброи времето и ви дава код, който трябва да въведете, за да тръгне свалянето.
Сега пак проверих- сваля се без проблем.

# 363
  • София
мамка на въшка мъжка, кухнята ти е изключителна. Поздравления! Между другото взехме наскоро аспиратор като вашия. Таурус Помпиду. И докато махах защитното найлонче и мъжа ми го монтира останаха петна от пръстите ни по тръбата. Сега нещо не мога да ги изчистя....пробвах препарат за стъкла, спирт, веро...стоят си. Имаше ли такъв проблем? Thinking
Имам препарат за бани на Astonish,с показан иноксов смесител на картинката.Идеално изчисти абсорбатора след монтаж,а с нищо друго не ставаше...

# 364
  • София
И аз почиствам с Astonish абсорбатора, а за другите уреди имам по лек препарат пак за инокс. Понякога обаче малкия като си остави пръсчетата по хладилника, само с микрофибърна кърпа също ги почиствам много лесно.

# 365
  • София
Понякога обаче малкия като си остави пръсчетата по хладилника, само с микрофибърна кърпа също ги почиствам много лесно.

Това важи и за мен. Микрофибърните кърпи са ми безценни за всичко (стъкло, фаянс, ламинат, прах по мебели, стъклокерамика леко зацапана, инокс)...

# 366
  • София
Момичета,надявам се скоро и аз да мога да кача снимки тук  Hug. След дъъълго гледане и ровене поръчахме и ние кухня. Към коледа трябва да я монтират. Надявам се всичко да е наред и да мога да се похваля! bowuu

# 367
Понякога обаче малкия като си остави пръсчетата по хладилника, само с микрофибърна кърпа също ги почиствам много лесно.

Това важи и за мен. Микрофибърните кърпи са ми безценни за всичко (стъкло, фаянс, ламинат, прах по мебели, стъклокерамика леко зацапана, инокс)...

А, за тези скъпите ли кърпи, говорите? Дето ги продаваха по телешопите по 20-25 лв.или и тези от 3-4 лв. вършат същата работа?

# 368
  • София

А, за тези скъпите ли кърпи, говорите? Дето ги продаваха по телешопите по 20-25 лв.или и тези от 3-4 лв. вършат същата работа?

Аз имам скъпа от 15лв. така здраво се набутах, че още ме е яд  #Cussing out  и от Била за 4-5лв. еми тази от Била е 100 пати по хубава поне за мен  Peace

# 369
Аа, ясно, мерси. Бях на път да дам 25 лв. За толкова ми я предлагаха.
Ще си взема една от Била.

# 370
  • София
Да, за по-евтините микрофибърни кърпи говоря и аз. Не съм ползвала от тези, които са по 20-25лв. Последно купувах 2 от супермаркета при нас - немски, "Mimosa".

# 371
...и аз имам такава от по-евтините...а може ли да мо кажете как почивствате ТВ-то си с такава кърпа newsm78
Целият екран "наакан" от мухите...(ЛСД е)

П.С. Аз също свалих кухните от сиса_г без проблем Peace

# 372
Много хубави микрофибърни кърпи има в Технополис, по 1,80 лв бройката беше ориентировъчно цената.
LCD-то бърша като леко намокря кърпата с вода. Понякога пръскам с препарат за стъкла и забърсвам с микрофибъра.

# 373
  • Countryside
Момичета, помагайте имам голям проблем.  Praynig Понеже нямам място трябва да си купим хладилник 55см широк и 60см дълбок(това е стандартно). В техномаркет няма хладилник 55см свободностоящ освен самсунг, който няма да закупя. Искам Бош или Аег за хладилник. Разбира се може да се вгради и тогава ще е 55см, такива за вграждане има само на аег. Та мисълта ми е някой ако знае дали има свободностоящи хладилници с ширина 55см на бош, аег или либхер да свирка плс  Praynig
Другия проблем е пералнята. Трябва да се вгради в 60см в плота, но всички за вграждане са до 4,5-5кг, максимум а на мен ми се виждат малко, така искам поне 6кг или дори 7кг  Blush Та ако се събере в 60см да сложа отгоре сушилнята също за вграждане, която заедно със вратичката да идва 60см. Помагайтеееее, че вече ще откача ако още веднъж ида при дизайнерката и пак откаже да ми начертае проекта поради факта че не сме си избрали уреди и нямало място за всичките уреди които искам Sick

# 374
  • Добрич
Тези микрофибърни кърпи по колко време ви издържат, долу-горе?
10х   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт