КрасИви, иЗЯЩни и ЦВЕтни куХНИ - наслаЖДавайТЕ им СЕ, 4 чаСТ

• 80 502
  • 584
  •   1
Отговори
# 375
  • Русе
Момичета, помагайте имам голям проблем.  Praynig Понеже нямам място трябва да си купим хладилник 55см широк и 60см дълбок(това е стандартно). В техномаркет няма хладилник 55см свободностоящ освен самсунг, който няма да закупя. Искам Бош или Аег за хладилник. Разбира се може да се вгради и тогава ще е 55см, такива за вграждане има само на аег. Та мисълта ми е някой ако знае дали има свободностоящи хладилници с ширина 55см на бош, аег или либхер да свирка плс  Praynig
Другия проблем е пералнята. Трябва да се вгради в 60см в плота, но всички за вграждане са до 4,5-5кг, максимум а на мен ми се виждат малко, така искам поне 6кг или дори 7кг  Blush Та ако се събере в 60см да сложа отгоре сушилнята също за вграждане, която заедно със вратичката да идва 60см. Помагайтеееее, че вече ще откача ако още веднъж ида при дизайнерката и пак откаже да ми начертае проекта поради факта че не сме си избрали уреди и нямало място за всичките уреди които искам Sick
И на нас не ни препоръчахам Самсунг - в крайна сметка взехме Daewoo, който е широк 55 см. За либхер чух само много добри отзиви, но на нас ни идваха малко скъпички и затова се спряхме на този вариант. Пък и ми беше писнало всяка събота да вися в Техномаркет Rolling Eyes  Либхер ги правят в България сигурно са ти обяснили http://catalog.bg/company.php?company=8153

# 376
Тези микрофибърни кърпи по колко време ви издържат, долу-горе?
10х   bouquet
Аз имам на LOGEX.Една форумка ми каза,че чела за нея някъде тук и била много доволна,та пробвях и аз.Струва 1,80 и наистина е страхотна.Имам я вече 3 месеца.

# 377
sisa g, ако имаш папки с дневни, детски стаи-мооля те, качи и тях Praynig

# 378
Момичета направили сте си страхотни кухни,чак сега успях да ги разгледам  bouquet!

# 379
Момичета, помагайте имам голям проблем.  Praynig Понеже нямам място трябва да си купим хладилник 55см широк и 60см дълбок(това е стандартно). В техномаркет няма хладилник 55см свободностоящ освен самсунг, който няма да закупя. Искам Бош или Аег за хладилник. Разбира се може да се вгради и тогава ще е 55см, такива за вграждане има само на аег. Та мисълта ми е някой ако знае дали има свободностоящи хладилници с ширина 55см на бош, аег или либхер да свирка плс  Praynig
Другия проблем е пералнята. Трябва да се вгради в 60см в плота, но всички за вграждане са до 4,5-5кг, максимум а на мен ми се виждат малко, така искам поне 6кг или дори 7кг  Blush Та ако се събере в 60см да сложа отгоре сушилнята също за вграждане, която заедно със вратичката да идва 60см. Помагайтеееее, че вече ще откача ако още веднъж ида при дизайнерката и пак откаже да ми начертае проекта поради факта че не сме си избрали уреди и нямало място за всичките уреди които искам Sick
В "Технополис" гледах модел на Либхер широк 55,2см(мисля беше) и висок 141см.

# 380
  • Countryside
В кой технополис?Този на камбаните ли? Там не можах да видя такъв ходихме в събота, после и до техномаркета. Ааа и още нещо хладилника да е с фризер(комбиниран), 141см ми се виждат малко за хладилник с фризер.
violet , деу как са като хладинлици? И аз ги гледах на дизайн са ги докарали, ама да не са като самсунга ooooh! Че един познат си купи двукрилен самсунг преди година и нещо и досега 3 пъти е ходил на ремонт  Shocked Добре че има 2 години гаранция поне Tired

# 381
  • Benelux / Varna
Камамбер, относно хладилника Бош имат два модела за вграждане с фризер с размери 1772/541/545
/в/ш/д/, 1772/538/533;
Относно Самсунга - моя приятелка има такъв Но фрост - много е доволна вече 2 години, кумиците ни във Франция също са много доволни от Самсунга- според мен можеш да се спреш на този вариант.
относно пералните - аз си купих такава на Бош за 4.5 и също се притеснявах като теб - защото барабана изглежда малък - да ти кажа няма закакво да се притесняваш - супер е пералнята - пера си нормално пране в нея пълня си простира - имам от тези с пръчките;
примерно кърпите - 8 нормални кърпи си изпрах без проблеми;
вчера прах 4 чифта дънки; онзи ден 6 пуловера - казвам за да се ориентираш - щото аз в голямо чудене бях дали да я взема, дали ще ми стига за прането. Сега съм доволна че се спрях на нея и е доста икономична:
пр. Вълната - вода 30л,0.53 мин;ел ен 0.16квч

# 382
  • Countryside
Камамбер, относно хладилника Бош имат два модела за вграждане с фризер с размери 1772/541/545
/в/ш/д/, 1772/538/533;
Относно Самсунга - моя приятелка има такъв Но фрост - много е доволна вече 2 години, кумиците ни във Франция също са много доволни от Самсунга- според мен можеш да се спреш на този вариант.
относно пералните - аз си купих такава на Бош за 4.5 и също се притеснявах като теб - защото барабана изглежда малък - да ти кажа няма закакво да се притесняваш - супер е пералнята - пера си нормално пране в нея пълня си простира - имам от тези с пръчките;
примерно кърпите - 8 нормални кърпи си изпрах без проблеми;
вчера прах 4 чифта дънки; онзи ден 6 пуловера - казвам за да се ориентираш - щото аз в голямо чудене бях дали да я взема, дали ще ми стига за прането. Сега съм доволна че се спрях на нея и е доста икономична:
пр. Вълната - вода 30л,0.53 мин;ел ен 0.16квч
Ох и аз пералнята бош гледах за 4,5кг пране и всички ме убеждават, че е на кг, не на обем, ама аз проклето не вЕрвам ooooh! Казваш, че нямаш проблем всичко си переш? А чаршафи двойни примерно(един комплект)? Завивки, одеала, пухенки? Ох, извинявай, че те тероризирам, но пусто недоверие, иска ми се да си взема 6-7кг и пей сърце, ама като нямам място Tired
Гледах една комбинирана пералня+сушилня на Нарди за 5кг пране и 3кг сушене, но незнам дали си струва. Тука така ме зарибихте да си взема сушилня Blush

# 383
Тези микрофибърни кърпи по колко време ви издържат, долу-горе?
10х   bouquet
При мен издържат 6-8 месеца с доста интензивно използване. На упътването пише, че ако се пусне във вряща вода за около 5 мин, къпрата възвръща свойствата си до някъде.

# 384
Ох и аз пералнята бош гледах за 4,5кг пране и всички ме убеждават, че е на кг, не на обем, ама аз проклето не вЕрвам ooooh! Казваш, че нямаш проблем всичко си переш? А чаршафи двойни примерно(един комплект)? Завивки, одеала, пухенки? Ох, извинявай, че те тероризирам, но пусто недоверие, иска ми се да си взема 6-7кг и пей сърце, ама като нямам място Tired
Гледах една комбинирана пералня+сушилня на Нарди за 5кг пране и 3кг сушене, но незнам дали си струва. Тука така ме зарибихте да си взема сушилня Blush
И аз много дълго се колебах за пералня със сушилня. Взех си тази:
http://zora.bg/main.php?p=products&s_p=product_details&p … d=555&hotels=
За сега съм доволна. Води се 4 х 4 - т.е. можеш спокойно да переш и сушиш 4 кг пране Wink Иначе можеш да си я тъпчеш колкото искаш, ако не сушиш. Аз слагам чаршафите на спалнята (голям чаршаф + 2 плика + 2 калъвки) + поне 2-3 кърпи без проблем. Ако сложа и сушилня обаче се намачкват. Още не съм й разучила добре възможностите, че ми е съвсем отскоро.
Забелязах, обаче, че когато са по- малко дрехите се намачкват значително по- малко. Започнах да пера една пералня само с бельо и чорапи  Mr. Green Пускам с отлоажен стрт и сутрин направо ги прибирам по чекмеджетата. Голямо удобство Wink Иначе като започне едно сортиране и простиране... Има 1200 оборота центруфуга - след нея дрехите за една нощ на сушилника и са готови Wink

# 385
  • Русе
В кой технополис?Този на камбаните ли? Там не можах да видя такъв ходихме в събота, после и до техномаркета. Ааа и още нещо хладилника да е с фризер(комбиниран), 141см ми се виждат малко за хладилник с фризер.
violet , деу как са като хладинлици? И аз ги гледах на дизайн са ги докарали, ама да не са като самсунга ooooh! Че един познат си купи двукрилен самсунг преди година и нещо и досега 3 пъти е ходил на ремонт  Shocked Добре че има 2 години гаранция поне Tired
Не сме го ползвали все още, даже в момента ми монтират кухнята. По принцип този, който ни го препоръча ни е познат и каза, че е по-добър от Самсунг-а. Надявам се в най-скоро време да започнем да го използваме Praynig

# 386
  • Countryside
banditka, какви са и габаритите на твоята пералня? Че на този линк, който си дала на зора не пише  Tired а мен главно размерите ме вълнуват за момента.

# 387
Камамбер, чета по диагонал и бебето реве, но все пак, ако съм разбрала добре, търсиш пералня за вграждане около 6-7 кг. Без , или със сушилня ? А претенции за марката имаш ли? Имам за 7 кг. на сименс, вградена, но е без сушилня. Тоест, ако това те устройва- имаш избор.  А хлад. защо не си го направиш вграден- така и така ще е с размери като за вграждане? Наистина бош имат за вграждане 2 модела.

# 388
  • Countryside
Камамбер, чета по диагонал и бебето реве, но все пак, ако съм разбрала добре, търсиш пералня за вграждане около 6-7 кг. Без , или със сушилня ? А претенции за марката имаш ли? Имам за 7 кг. на сименс, вградена, но е без сушилня. Тоест, ако това те устройва- имаш избор.  А хлад. защо не си го направиш вграден- така и така ще е с размери като за вграждане? Наистина бош имат за вграждане 2 модела.
Да, правилно искам само перланя и отгоре да сложа сушилнята и да са за вграждане и двете, да се събират в 60см дълбочина на плота, да не ми развалят линията и да не се бутам в стърчащи ръбове. Много са ми грозни вградените хладилници незнам, защо  Blush  Tired но в краен случай и такъв ще сложа де, само че наистина държа да е бош или аег. Я кажи, моля те, твоята сименс за 7кг вградена какви са и габаритите   Praynig събира ли се в 60см дълбочина?
п.п. пералнята искам да е бош, аристон или аег. 

# 389
Ами да, моята се събира.... Simple Smile Те, уредите за вграждане не са ли по свет. стандарт? /хич не съм наясно?/А размерите и са: 818х 600х 555mm. Дълбочината е последното, щото плота ми е по стандарт, 60 см. и си е съвсем вътре, милата ми тя, дааа, набутана и безмилостно експлоатирана...........Дано те устройва. WI14S440  е модела.

Общи условия

Активация на акаунт